Huis verkopen in Barendrecht -  44006

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Coniferenhout 4

Er was een uitstekend contact. Zeer kundig en persoonlijk. Beter dan dit kan niet. Echt aan te bevelen. Zeker in deze overspannen markt.

10 10 1
Geschreven op
Paul Krugerstraat 74 C

Fijne en deskundige makelaar die ons goed heeft geholpen en in onze situatie net een beetje meer kan geven door ook te bemiddelen in een tijdelijke huurwoning.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Geweldig geholpen door Gert-Jan. Hij gaf ons realistische verwachtingen voor wat wij als starters in deze markt konden bereiken. Gelukkig is het met zijn hulp toch gelukt. Wij zijn zeer te spreken over zijn duidelijke manier van helpen en zijn bereikbaarheid voor vragen.

10 10 1
Geschreven op
Seringenstraat 29

Als makelaar heeft Jordy heel goed geluisterd naar mijn wensen. Jordy heeft mij in dit kader goed begeleid naar het vinden van mijn huis. Jordy is heel goed thuis in de huizenmarkt wat mij heel veel zoekwerk scheelt. Jordy is een gedreven, integer en een betrouwbaar persoon om zaken mee te doen. Groetjes Adam

10 10 1
Geschreven op
Rozenhout 19

Helemaal top! Niks op aan te merken. Alles volgens plan gelopen. Jordy is een fijne makelaar. Hij houdt zich aan de afspraken en levert goede resultaten. Zeer vriendelijk en professioneel. We konden altijd terecht voor vragen en kregen snel antwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
Merbauhout 7

Tijdens het eerste gesprek viel Jordi al op door zijn openheid en vriendelijkheid, ook kwam hij voorbereid naar het gesprek. Hij is bereid om mee te denken over te nemen beslissingen tijdens het hele proces en geeft eerlijk advies. Jordi is makkelijk bereikbaar via Whatsapp en geeft snel terugkoppeling over updates of bezichtigingen. Jordi is een professionele, leuke en vriendelijke makelaar die wij iedere (ver)koper gunnen.Uiteindelijk hebben wij ook ons

10 10 1
Geschreven op
Drierivierenlaan 7

Het 1e contact was open, informatief en vooral met een luisterend oor. Deze vrouwelijke makelaar was ons aanbevolen door mensen die wij kenden in hun eerlijkheid als het om beoordelen van kwaliteiten gaat. Onze specifieke wensen werden deskundig opgepakt door Mw. Overhand van de Ooms vestiging in Barendrecht. In het vervolg proces verliep alles tijdig en correct. Wij hadden duidelijk met een zeer ervaren makelaar van doen. Dus wij kunnen ons nu aansluiten bij anderen

10 10 1
Geschreven op
Kröllerhaven 7

Twee makelaars van Ooms hebben diverse geïnteresseerden rondgeleid.Vanwege absentie i.v.m. een vakantie, is een tweede en m.i. meer ervaren makelaar door het kantoor ingezet. Deze laatste heeft belangrijke beslissingen bewerkstelligd.Hetgeen tot de verkoop van de woning heeft geleid.

8,0 10 1
Geschreven op
Gerard Kropmans

De persoonlijke advisering en snelheid van handelen was indrukwekkend

10 10 1
Geschreven op
Ringdijk 68

Zeer professioneel, kundig, ervaren en accurate makelaar. Schakelt snel, communiceert duidelijk en geeft een eerlijk advies uit.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 66 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2690

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie