Huis verkopen in Barendrecht -  44006

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Platehaven 75

Jordi is een prettige makelaar. Heeft kennis en we voelde direct bij het eerste gesprek vertrouwen in hem.

9,0 10 1
Geschreven op
Lindtsedijk 93

Het contact met de makelaar was prima, foto’s werden professioneel genomen inmeten van de ruimte was ook professioneel geregeld. De taxatie werd voor een second opinion voorgelegd aan derde.

9,0 10 1
Geschreven op
Ruwaardlaan 60

Goed en fijn contact altijd bereikbaar!Frisse kijk op de huidige markt en uiteraard goed passend advies!

10 10 1
Geschreven op
Waddenring 273

Geduldige vakbekwame makelaar met veel kennis van de Barendrechtse woningmarkt. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel . Een echte aanrader als u op een professionele wijze begeleid wil worden bij uw woning verkoop.

10 10 1
Geschreven op
Bartokplantsoen 46

Zeer fijne samenwerking! Alsof je met een vriend aan tafel koffie zit te drinken en over van alles kan praten. Vragen worden direct en vakkundig beantwoord, zeer nauwkeurig met nakomen van afspraken ! Top makelaar en makelaarskantoor.

10 10 1
Geschreven op
Seinhuiswei 40

Ontzettend blij met makelaar Jordy Suarez hij heeft ons heel goed begeleid met de verkoop van ons appartement en ook de aankoop van ons nieuwe appartement Hij was daar ook de verkoop makelaar , in deze tijd iemand treffen die dingen begrijpt en menselijk is dat vinden wij heel belangrijk Dank daarvoor

10 10 1
Geschreven op
Concertweg 43

Bij Yvonne weet je gewoon dat alles in goede handen is. Bedankt voor de fijne begeleiding en duidelijke uitleg!

10 10 1
Geschreven op
C.A. van Dijk

Gert Jan heeft ons duidelijk geinformeerd betreffende de mogelijkheden in onnze situatie. Op plezierige wijze zijn wij geholpen.

10 10 1
Geschreven op
Kerkstraat 12

Han Bruning (NVM Makelaar Taxateur / Partner) bij Ooms Makelaars Barendrecht heeft ons op bijzonder kundige en rustige wijze begeleid bij onze zoektocht naar en de aankoop van onze nieuwe woning. Samen met Gert-Jan Lodder (Hypothecair Planner / Partner) alsmede de kundige en slagvaardige back-office zorgden ze zo voor een vlotte en zorgenvrije aankoop.

9,0 10 1
Geschreven op
Clara Wichmannstraat 33

Han Bruning (NVM Makelaar Taxateur / Partner) bij Ooms Makelaars Barendrecht heeft ons op bijzonder kundige en rustige wijze begeleid bij de verkoopt van onze woning. Samen met de kundige en slagvaardige back-office zorgden ze zo voor een vlotte en zorgenvrije verkoop.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 78 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2988

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie