Huis verkopen in Barendrecht -  44006

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Rozenhout 21

Prettig en leuk contact. Vragen werden snel beantwoord en de makelaar deed haar best om de woning te verkopen.Misschien iets duurder in prijs maar de woningpresentatir was top.

9,0 10 1
Geschreven op
Koningshof 98

Het contact verliep prima, goede kennis van zaken en alles zeer professioneel.Uiterst vriendelijk..

10 10 1
Geschreven op
Torenmolen 135

Contact verliep soepel. Waren goed bereikbaar en belden mij als er iets te melden was. Vond werken i n de digitale omgeving wel wat lastig. Mag wel iets meer ondersteuning op de terrein want ben ondanks mijn leeftijd nog redelijk handig !

8,0 10 1
Geschreven op
Irenestraat 4

Het persoonlijk, zakelijk en financieel contact met de makelaar was duidelijk en vakkundig. Wij zijn zeer tevreden over alle geleverde diensten van makelaar Ooms, mochten wij in de toekomst opnieuw gaan verkopen, zullen wij beslist opnieuw de keuze voor deze makelaar maken. Zowel voor- tijdens- als na de verkoop van onze huidige woning, hebben wij volledige support van makelaar Ooms gekregen.Bij telefonische vragen, goed bereikbaar en een snelle en vakkundige

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Beste heer/ mevrouw,Dhr. Lodder is ons van dienst geweest. Dit is op zeer professionele en toegankelijke wijze geweest. Het zou fijn zijn als wij een volgend keer weer door dhr. Lodder geholpen zouden kunnen worden.Met vriendelijke groet,Dhr. R. Valies

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Bevershof 24

Na eerder al een huis verkocht te hebben via Ooms, ook dit keer weer gekozen voor deze makelaar. Onze makelaar (Yvonne Overhand) heeft het zeer goed aangepakt en ons huis snel en voor een goede prijs verkocht.Van het begin tot eind een zeer fijne manier van werken. Heel professioneel en duidelijke (en eerlijke) communicatie naar ons.Ook de financieel adviseur van het kantoor heeft ons enorm goed geholpen. We hadden (hebben) echt het gevoel dat er een team voor ons aan

10 10 1
Geschreven op
Lidia

Mijn contact met uw adviseur was zakelijk maar ook warm en persoonlijk. Makkelijk benaderbaar en transparant in zijn advies. Kon alles aan hem overlaten en een prima eindresultaat. Zeer tevreden

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gert-Jan is erg vriendelijk en zijn adviezen zijn duidelijk. Ook is hij goed bereikbaar en hield ons gaandeweg uitstekend op de hoogte. We kijken nu al uit naar zijn volgend advies!

10 10 1
Geschreven op
Brielsemeer 44

Wat een ontzettend fijne makelaar is Yvon! Oprecht, reëel en ze geeft je het gevoel er alles aan te gaan doen om de woning te verkopen. Totaal geen gladde praatjes ook. Mede door de mooie foto's en Yvon (en ja ook Jielis zijn inzet) was onze woning super snel verkocht. Daarnaast moet ik zeggen dat ik ook de andere collega's van Ooms erg vriendelijk vind. Kortom; wil je een makelaar die goed op de hoogte is van de markt en weet hoe ze te werk moet gaan, kies

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 65 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2247

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie