Huis verkopen in Barendrecht -  44006

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Riederstee 37

We zijn blij Jordi Suárez van Ooms Makelaars Barendrecht ingeschakeld te hebben als aankoopmakelaar. Direct besloten hem ook als verkoopmakelaar in te schakelen. Hij is goed bereikbaar en duidelijk en vlot in de communicatie, o.a. via een groepsapp. Heel handig. Snel het beoogde resultaat bereikt.

9,0 10 1
Geschreven op
Dorpsstraat 167

Het contact met de makelaar verliep heel goed .Deskundig advies ,vriendelijk en meedenkend, zeker een aanrader

10 10 1
Geschreven op
Cok

Altijd snelle actie en reactie. Prettig contact met zowel Gert Jan als de backoffice. Prima advies en snel geregeld.

10 10 1
Geschreven op
Steijnstraat 32

Buitengewoon kundig advies en begeleiding. We zijn keurig op de hoogte gehouden betreft de koper die zelfstandig ondernemer is en waarbij het langer duurde voor hij alles ingediend had betreft de financiering.

9,0 10 1
Geschreven op
Van veen

Niets was teveel moeite voor hem👍

10 10 1
Geschreven op
Van Kronenburgvliet 5

De makelaar heeft alle onze wensen vervult. Hij reageert altijd snel en duidelijk. Hij heeft antwoord voor elk vraag. Alles wat belangrijk was voor ons had hij ook altijd tijd voor. Ook is alles wat we hadden afgesproken ook gebeurt. Jordy is een heel fijne makelaar, deskundig, klantvriendelijk en service-gericht.Dankjewel Jordy.

10 10 1
Geschreven op
Doelwijck 18

Prettig contact. Yvonne was altijd bereikbaar of reageerde heel snel. Alle vragen werden goed behandeld. Gedurende het verkoopproces werden wij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en eventuele vragen.

10 10 1
Geschreven op
Van Ravesteyndreef 6

Met Jordi als aankoopmakelaar hebben we verschillende woningen bezocht. Hij heeft voldoende kennis van de omgeving, woningen en mogelijkheden om je goed te adviseren. Zijn vlotte manier van communiceren en schakelen vonden wij enorm prettig.

10 10 1
Geschreven op
Riederhof 2

Han Bruning is een fantastische makelaar. Wij raden hem iedereen aan. Rustig, vriendelijk, neemt de tijd voor bezichtigingen.

10 10 1
Geschreven op
Breitnerlaan 7

Wij hebben onze woning gekocht via Yvonne Overhand, ooms makelaar en een latere tijd weer verkocht via Yvonne Overhand. Aan beide einden van deze samenwerking was het een prettige ervaring. Zeer vriendelijk en tegelijkertijd zeer professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 66 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2515

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie