Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Best verkopende makelaar
Hoogste Opbrengst Garantie
Grootste database met potentiële kopers
huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Kopers benaderen
Huis Verkopen Barendrecht
Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Bezichtigingen
Huis Verkopen Barendrecht
Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Onderhandelen
Huis Verkopen Barendrecht
Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Marketing
Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Volgende: Marketing

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Volgende: Marketing

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Volgende: Marketing

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Volgende: Marketing
makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?
Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Zwartemeer 17
Zwartemeer 17
Zwartemeer 17

De snelheid van handelen van zowel de makelaar als zijn back office heb ik als zeer positief ervaren. Ook de professionaliteit is prima.

Elisabeth Catsvliet 28
Elisabeth Catsvliet 28
Elisabeth Catsvliet 28

Communiceerde goed over tijdstip verkoop en vraagprijs en verkoop/koopovereenkomst. In casu aan een van de eerste kijker/gegadigde verkocht. Dus ook voor makelaar gunstig.

Werfkade 13
Werfkade 13
Werfkade 13

Ooms Makelaars Barendrecht, Heeft op 22 augustus 2023 ons appartement te koop gezet.Yvonne Overhand is adequaat hiermee aan de slag gegaan, met als resultaat door haar professionele handelen is ons appartement per 22 september al verkocht.Financieel directeur Eric v Veen en Yvonne Overhand

Smitshoek 8
Smitshoek 8
Smitshoek 8

van A tot Z goed geholpen en meegedacht. We hadden een lastig huis vandaar heeft het iets lager te koop gestaan maar met wat aanpassingen en makelaars vakmanschap is het verkocht.

Lenghenhof 33
Lenghenhof 33
Lenghenhof 33

Professioneel, deskundig, reageert snel en is realistisch in de verwachtingen. Daarnaast erg plezierig in het contact.

Koolmees 37
Koolmees 37
Koolmees 37

Wij zijn eerlijk en vriendelijk geholpen door het team van Ooms makelaar. Zij stonden altijd paraat om ons te helpen. Met een prettige ervaring hebben wij een prachtig hoofdstuk in ons leven gesloten en door naar vele mooiere jaren. Zeker een aanrader!

Bouwlust 173
Bouwlust 173
Bouwlust 173

Alhoewel we 3 kopers nodig hadden is eea toch goed en vlotjes verlopen en voldoet alles aan de verwachtingen.

Zilverling 40

Begeleiding was bijzonder prettig en professioneel. Altijd goede debrief na bezichtiging. Rustig en koersvast. Geen onduidelijkheden, reële informatie, geen poespas, recht door zee.

Grenenhout 18
Grenenhout 18
Grenenhout 18

Han Bruning heeft ons in het gehele aan- en verkoop traject fantastisch ondersteund en ontzorgd. Onze ervaringen nu en in een eerder verkoop traject (2016; Yvonne Overhand) met Ooms Makelaars zijn altijd erg plezierig geweest.

Zalmwater 39
Zalmwater 39
Zalmwater 39

Een duidelijk offertegesprek waarin goed aangegeven werd:- de markt die de makelaar kent-de verwachtingen tav de verkoopmogenlijkheden -het tarief-het logistieke traject rondom de transactie

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie