Huis verkopen in Barendrecht -  44006

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Wolvenburg 33

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces, waarbij onze makelaar, Han Bruning, zich voldoende heeft bewezen over de kennis en kunde te beheersen die nodig zijn om verkopers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Een zeer prettige, aangename makelaar die ook meedenkt met de verkopers. Absoluut aan te raden.

10 10 1
Geschreven op
Robijnhoven 42

Geen gladde makelaar, maar een reëel, prettig en duidelijk persoon. Direct vertrouwen en dat is zeker niet beschaamd. Al met al een hele prettige ervaring en goede begeleiding. Het is al een hele hectische periode, dus is het fijn als je met vragen ook op hem en zijn kantoor kan terugvallen.

9,0 10 1
Geschreven op
Boeier 3

Een fijne persoonlijke samenwerking. Goede adviezen over vraagprijs en over het accepteren van biedingen.Snelle reacties als er vragen waren.Duidelijke uitleg over hoe er zaken geregeld moesten worden.Goede en overzichtelijke manier van bezichtigingen afspreken.

10 10 1
Geschreven op
Meerwedesingel 14

Yvonne Overhand heeft ons zeer deskundig geholpen. Ze was goed bereikbaar, zorgde voor vervanging wanneer ze niet aanwezig was en dacht met ons mee.Ooms is een professionele makelaardij en dat merk je.

9,0 10 1
Geschreven op
Saffierlaan 128

Wij zijn perfect geholpen door Yvonne. Erg professioneel, heeft goede kennis van de markt, is enorm betrokken en denkt goed mee. Communiceert snel, duidelijk en bovenal ook eerlijk. Je weet wat je aan haar hebt en ze komt haar afspraken altijd keurig na.

9,0 10 1
Geschreven op
Lauwersmeer 60

De contacten met onze makelaar waren zeer prettig, afspraken werden nagekomen, er was goed overleg en tijdens de prijsonderhandeling werd er een eerlijk advies gegeven. Van alle bezichtigingen had de makelaar het precies juist qua gevoel of deze bezichtiging wel of niet tot een bod leiden.

9,0 10 1
Geschreven op
Clara Wichmannstraat 33

Han Bruning (NVM Makelaar Taxateur / Partner) bij Ooms Makelaars Barendrecht heeft ons op bijzonder kundige en rustige wijze begeleid bij de verkoop van onze woning. Samen met de kundige en slagvaardige back-office zorgde hij zo voor een vlotte en zorgenvrije verkoop.

9,0 10 1
Geschreven op
Waddenring 199

Contact was snel, zorgvuldig en prettig. Realistisch, open en eerlijk. Goede kennis van de omgeving (gemeente), woningen en de huidige markt. Kleine details/afspraken hadden beter gekund, maar het contact er over was goed.

9,0 10 1
Geschreven op
Muizenburg 2

Beste ooms makelaars, Bedankt voor de goede service die je ons hebt gegeven. Hartelijk dank voor uw behulpzaamheid en uw tijdige afspraak. Je hebt ons op zo'n gemakkelijke manier geholpen het huis te verkopen. Ook daarvoor bedankt. Ik wens je succes in je beroep, ook bedankt voor de hulp van ivoneGroetjes Adnan Liko?lu Remziye ?eker liko?lu

9,0 10 1
Geschreven op
Gebroken Meeldijk 21

Perfecte begeleiding door het gehele proces en reageert zeer adequaat op vragen. Zou deze makelaar zeker aanbevelen aan andere.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 70 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3044

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie