Huis verkopen in Barendrecht -  44006

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
Huis Verkopen Barendrecht | Hoogste Opbrengst Garantie - Ooms Makelaars

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Henegouwsestraat 9

Jordi heeft mij erg goed geholpen met de verkoop van mijn woning. Gedurende het traject heeft hij mij van alles op de hoogte gesteld, hij had altijd tijd voor mij en niks was te gek.

9,0 10 1
Geschreven op
Barnsteenhof 108

Voor de 2e keer in 2 jaar tijd een zeer goede ervaring. We zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is. Zeker een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Maringa Broekman

Een flinke veer op de hoed van Gert-Jan! Gert-Jan begrijpt dat dit geen dagelijkse materie is voor de klant en neemt je stap voor stap mee in het gehele proces. Hij is altijd bereikbaar en in mijn opzicht is zijn deskundigheid groot. Dank.een klein puntje van advies: Gedurende het gehele proces is Gert-Jan mijn aanspreekpunt geweest. Op een bepaald moment ontving ik van een andere medewerker een mail met het verzoek tot toesturen van documenten aan de verzender.

10 10 1
Geschreven op
Ingrid Cramer

Wij komen al jaren voor advies bij Gert Jan dus eigenlijk zegt dit genoeg. Ook mw Hoogendijk die de afhandeling na Gert Jan van hem heeft overgenomen heeft ons zeer goed geholpen . Verder geen verbeterpunten

10 10 1
Geschreven op
Kevin Besselink

Ik ben zeer blij met het advies en hulp van Gert-Jan en de mensen die hem ondersteunen. In mei dit jaar heb ik verschillende adviseur gesproken, maar Gert-Jan gaf mij een goed gevoel met het eerste telefonisch contact. Dat gevoel versterkten tijdens de zoektocht naar een huis. Na het vinden van mijn droomhuis ben ik zeer vakkundig en professioneel geholpen en ondersteunt (wat nu nog steeds gebeurd) door Gert-Jan en zijn team. Ik kan alleen maar zeggen dat ik

10 10 1
Geschreven op
W.M.C. Kok

Vlotte en deskundige behandeling van financiele aangelegenheden.

10 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 36

Zeer goede begeleiding, ondanks dat ons huis niet het makkelijkste was om te verkopen. Door het geadviseerde geduld. Voor een goede prijs verkocht. Verder alles tot in de puntjes verzorgt.

9,0 10 1
Geschreven op
Kroon 30

Ons contact bij Ooms Makelaars was de heer Han Bruning. De verkoop van onze woning is tot volle tevredenheid verlopen: deskundig en uitstekend advies over de vraagprijs, prima onderhandelingen, alles zeer professioneel. Een uitstekende en betrouwbare makelaar. Een aanrader !

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Hudighaven 42

Dhr. Bruning, een deskundige makelaar met veel kennis. Komt z'n afspraken perfect na. Een zeer vlotte verkoop van ons huis.Een aanrader

10 10 1
Geschreven op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie