Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Best verkopende makelaar
Hoogste Opbrengst Garantie
Grootste database met potentiële kopers
huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Kopers benaderen
Huis Verkopen Barendrecht
Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Bezichtigingen
Huis Verkopen Barendrecht
Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Onderhandelen
Huis Verkopen Barendrecht
Huis Verkopen Barendrecht
Volgende: Marketing
Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Volgende: Marketing

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Volgende: Marketing

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Volgende: Marketing

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Volgende: Marketing
makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?
Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Veluwemeer 8
Veluwemeer 8
Veluwemeer 8

Heel prettige en persoonlijke benadering. Alles perfect georganiseerd en snelle actie met duidelijk veel kennis van zaken en ervaring. Complimenten voor Yvonne en het team.

Strausslaan 126
Strausslaan 126
Strausslaan 126

Het kontakt met de makelaar was erg goed, intensief en duidelijk, hij was altijd bereikbaar en in het geval van bezet zijn, nam hij heel snel kontakt met ons op.

Cuypersdreef 68
Cuypersdreef 68
Cuypersdreef 68

Het is een vakvrouw, zeer deskundig en veel ervaring. Geeft goed en open advies.Als ik ooit nog eens een huis zou verkopen cq kopen zou ik haar weer nemen.

Sint Jorisplein 109

Onze makelaar heeft zowel als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar gefungeerd. Wij hadden een hele fijne klik met haar. Heel deskundig en eerlijk.

Vechtstraat 156

Het gehele proces van bemiddeling en begeleiding was perfectde makelaar is deskundig en goed meedenkend

Goudzoeker 24
Goudzoeker 24
Goudzoeker 24

Contact verliep goed. Het liep eigenlijk vanzelf. Hebben alleen contact gehad nav de bezichtingen en op het moment dat er een bod kwam. Dit proces is voor ons heel snel gegaan! We hebben niet eens een verkoop en verkocht bord in de tuin gehad. De foto’s en film was voldoende ;-)

Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46

Yvonne is een vrouw die met veel kennis van zaken handelt. Ze is super bereikbaar, dat vonden wij echt heel bijzonder. Ze handelt snel en goed. Weegt belangen af, geeft advies. Maaike

Elandenburg 32
Elandenburg 32
Elandenburg 32

Vanaf het eerste contact kwam Han van Ooms makelaardij zeer menselijk en deskundig over. Ook ten opzichte van concurent/collega's was hij goed voorbereid en had zijn huiswerk gedaan vooraf aan het eerste contact. Ook de verdere begeleiding was top. Dikke pluim van ons. 👍

Waddenring 48
Waddenring 48
Waddenring 48

Yvonne Overhand is betrouwbaar, denkt goed mee en maakt haar beloftes waar.Makkelijk bereikbaar en altijd bereid tot serieus overleg.

Zwartemeer 17
Zwartemeer 17
Zwartemeer 17

De snelheid van handelen van zowel de makelaar als zijn back office heb ik als zeer positief ervaren. Ook de professionaliteit is prima.

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.