Huis verkopen in Barendrecht -  44006

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Barendrecht zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning en gaan áltijd voor de hoogste opbrengst.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Doe je mee aan de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober?
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

woning verkopen barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

makelaarskantoor barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Voorn 11

Contacten waren top. Open en eerlijke communicatie. Geen gedoe achteraf. Deskundigheid waren duidelijk zichtbaar in woord en daad.

10 10 1
Geschreven op
Schouw 39

Jordi was begeleidde ons goed tijdens de verkoop van het huis. Er waren met momenten ups en downs wat betreft verkoop, dat is logisch en kan onderdeel van het proces zijn. Op dat moment was Jordi en wist hij verkoop alsnog te laten slagen. Dankjewel Jordi!

8,0 10 1
Geschreven op
Tingieterij 6

Afspraken omtrent verkoop snel gemaakt, goed contact met de heer Bruning tijdens het hele proces en (last but not least) de woning snel en tegen een hele goede prijs verkocht. Ik beveel de fa. Ooms van harte aan!

10 10 1
Geschreven op
Barnsteenhof 68

We prima contact gehad zelfs toen wij op vakantie waren is alles prima verlopen. Makelaar heeft met ons afspraken gemaakt en die zijn volledig waar gemaakt.

8,0 10 1
Geschreven op
Lindeweg 14

Goede en duidelijke communicatie. Vanaf begin was procedure duidelijk en daar is ook aan vast gehouden. Alle stappen van de verkoop zijn volgens plan/afspraak verlopen. Als er iets te melden of te bespreken was dan werd er meteen contact opgenomen. Jordi heeft ons goed begeleid en ondersteund tijdens de verkoop. Waar nodig gaf hij duidelijke adviezen. Wat mij betreft had dit niet beter kunnen lopen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bakker

Gert Jan heeft ons heel vriendelijk geholpen en een realistisch en duidelijk adviesgesprek met ons gehad. Hij neemt alle tijd om onze vragen duidelijk te beantwoorden. We voelden ons heel welkom en vrij om onze ideeën te bespreken en zijden advies was helder en duidelijk. De collega's van Gert Jan zijn overigens net zo vriendelijk en deskundig en dat is precies wat je zoekt wanneer het over dergelijke grote bedragen gaat.

10 10 1
Geschreven op
Drierivierenlaan 49

Onze verkopende makelaar van Ooms Barendrecht was Yvonne Overhand, een zeer deskundige, toegewijde, geduldige en erg vriendelijke dame. Ons appartement heeft langere tijd te koop gestaan en Yvonne heeft immer met veel inzet steeds weer opnieuw de bezichtigingen gedaan, waarvan zij altijd meteen een terugkoppeling gaf.Ook het contact met andere medewerkers en collega makelaars van Ooms Barendrecht was altijd zeer prettig. Daarom ook dank aan Astrid, Sabrina, Han en

10 10 1
Geschreven op
Schildmeer 45

Ooms makelaars (contactpersoon Jordi) heeft ons van begin tot eind heel goed geholpen.Het is zelfs gelukt om de woning eerder te krijgen!Ook Ooms financieel adviseur (Andre) heeft ons goed bij gestaan om de financiering snel rond te krijgen.Zeker een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Albrandswaardsedijk 49

Prettige samenwerking met een sympathieke makelaar! Jordi draait er niet omheen en is recht voor z’n raap. De aankoop van ons nieuwe huis was dan ook binnen no-time geregeld. Tijdens het proces werden we via whatsapp op de hoogte gehouden en we konden het lekker informeel houden. Erg fijn, zo’n “no-nonsense” makelaar die doet wat hij moet doen!

10 10 1
Geschreven op
Waddenring 107

Goed contact met de makelaar, tijdens het gehele proces werden we continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Fijn dat al in het begin vaste data voor de bezichtingen werden afgesproken. De makelaar heeft ons steeds het vertrouwen gegeven dat we een mooi reslutaat zouden behalen, en dat is ook zeker gebeurd. Bedankt Jordi!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 68 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2593

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie