Loïs Ehbel

Loïs Ehbel

Junior Marketing Medewerker

Wat is leuker dan het helpen van mensen bij het vinden van hun thuis? Bij Ooms bieden wij die hulp met oprechte passie.

Over mij

Mijn naam is Loïs Ehbel. Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij Ooms Makelaars. Ooms Makelaars is een bedrijf waar de klant en hun ervaring centraal staat. Nu ik zelf deel uitmaak van de werkzaamheden binnen Ooms, is het me pas duidelijk geworden hoe breed de makelaarswereld wel niet is. Geen enkele dag is hier hetzelfde en er valt altijd wat nieuws te leren. Vooral het directe contact met klanten maakt dit werk zo leuk.

De sfeer binnen het team is goed; naast het serieuze kan er heel makkelijk met elkaar gelachen worden. Elke dag ga ik weer met plezier naar ons kantoor niet wetende wat ik die dag zal gaan leren. Dat maakt dit werk nooit saai!

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie