Mignon van Oort

Designer / Grafisch Vormgever

Mignon van Oort

Over mij

In 2012 studeerde ik af als Grafisch Designer. Ik maakte mijn intrede in de modebranche, waar ik met vele grote namen heb mogen samenwerken. Als vormgever wilde ik mezelf verder ontwikkelen, dus besloot ik mijn eigen onderneming te starten. Ik verbond me aan verschillende opdrachtgevers en startte in 2020 ook een samenwerking met Ooms Makelaars.

Mijn doel is een passende branding te creëren die aansluit bij de strategie van het bedrijf. Je kunt het zien als het vertalen van woorden naar beeld en het coördineren en uitvoeren van de huisstijl. Binnen de afdeling marketing houd ik me verder bezig met het ontwerpen van advertentiematerialen, brochures, flyers, presentatiemappen en social media-uitingen, zodat jouw woning maximale exposure krijgt!

Nog iedere dag ben ik erg dankbaar voor deze fijne samenwerking en het leuke team van specialisten waarmee ik mag samenwerken.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie