Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Havendijk 445

Heb het ervaren als prettige samenwerking. Goede kennis overdracht en begrip voor mijn vragen. Klantvriendelijkheid was uitstekend.

9,0 10 1
Geschreven op
Potgieterstraat 21 B

We zijn zeer tevreden over het optreden van de makelaar. Geen vraag was te veel en we zijn met goede raad en daad bijgestaan op de correcte manier.

9,0 10 1
Geschreven op
Nassaulaan 73

Correcte communicatie naar zowel verkoper als koper. Deskundig advies. Dat geeft vertrouwen in het proces. Het hele team in wist waar het over ging. Dank!

10 10 1
Geschreven op
Hofsingel 27

Alex is een fijn persoon die naast je staat en je door de verkoop van de woning loodst.Hij is realistisch en stelt je op je gemak.Maakt tijd voor je en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Positieve ervaring.

9,0 10 1
Geschreven op
Spuistraat 4

goed contact, duidelijke uitleg en Ooms heeft een prima prijs bedongen , kortom een uitstekend resultaat geleverd.

9,0 10 1
Geschreven op
Annemiek

Met name de klantgerichtheid en de vriendelijke werkwijze waren zeer prettig. Ondanks dat ik enige ervaring heb in het notariaat was het voor Edo geen enkel probleem om alsnog alles uit te moeten leggen. Bij vragen konden we altijd terecht, ook in de avond uren. Ook mijn complimenten aan Rosalina Do Rosario Monteiro, ook zij heeft ons veel geholpen om alle stukken op orde te krijgen. Ooms Financieel Adviseurs zal zeker een aanrader zijn!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Service was top. Kregen altijd een terugkoppeling en onze adviseur zat overal bovenop.Ik zou Ooms Financieel Adviseurs zeker aanraden!

10 10 1
Geschreven op
van Heutszpark 34

Makelaar Martijn is een geweldige makelaar. Hij was voor ons altijd (zelfs in avond en weekend) bereikbaar voor vragen. Lost deze dan, waar mogelijk, ook gelijk op.Denkt out of box, is oprecht en oplossingsgericht.Hij is betrokken en net zo blij als wij voor zowel de aankoop als verkoop.Een en al LOF.

10 10 1
Geschreven op
van Viandenstraat 10

Wederom bij Martijn uitgekomen nadat in het verleden hij onze makelaar was en dit tot grote tevredenheid heeft gedaan. Ook dit keer superfijn en deskundig contact gehad, waarbij het huis heel snel voor een geweldige prijs is verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Rubensplein 4 F

Op basis van het prettige intakegesprek hebben we voor Alex gekozen. Hij had een goed en duidelijk verhaal en heeft tijdens het hele proces ons actief op de hoogte gehouden, ook met de medewerkers van het kantoor was het prettig communiceren. In korte tijd is de woning voor een mooie prijs verkocht. Fijne makelaar!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 62 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2411

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie