Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Dieselstraat 74

goed snel en prettig contact. Makelaar hield mij goed op de hoogte van ontwikkelingen en dacht goed mee mbt verkoop

9,0 10 1
Geschreven op
Bjorn Schilperoord

10 10 1
Geschreven op
Professor Kamerlingh Onneslaan 165 b

I’m pleased with the service provided by our makelaar. They were vey helpful in the communication process and documents handling. They were kin to details during house views, always available for our requests and doubts, and always fast getting in touch with the selling agent.

8,0 10 1
Geschreven op
Bosboomlaan 15

Onze verkoopmakelaar heeft ons gedurende het traject altijd vrolijk, realistisch en deskundig begeleid.

8,0 10 1
Geschreven op
Buys Ballotsingel 41 B

Wij zijn zeer tevreden over micheal kuipers. Was een super fijne samenwerking. We raden hem iedereen aan!

10 10 1
Geschreven op
Nieuwe Damlaan 794

Duidelijk en accuraat, snel en goed breikbaar. Je vragen worden snel beantwoord en of opgepakt. Ze volgen de procedure nauwlettend.

8,0 10 1
Geschreven op
van Hogendorplaan 144 D

Ooms: Goed op de hoogte van de lokale markt, prettige communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.

8,0 10 1
Geschreven op
Peter van Ouwerkerk

10 10 1
Geschreven op
K.Caliskan

Rick was heel duidelijk en vriendelijk. Ik begreep er weinig van maar hij heeft alles zo uitgelegd dat ik het begreep. Ook de tijd die hij ervoor nam was heel fijn. Ik raad hem zeker aan!

10 10 1
Geschreven op
Dr Zamenhofpad 18

Alex / Ooms is wat ons betreft een voorbeeld van een goede en vakkundige makelaar. Prettig contact, snel schakelen, goede kennis van de omgeving en op een prettige manier een verkoopbedrag behaald waar we erg blij mee zijn.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 67 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2996

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie