Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Hobbemastraat 5 B

zeer prettige makelaar,wij hebben deze makelaar zowel als verkoopmakelaar gekozen en als aankoopmakelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Van Leeuwenhoeckstraat 53

Het ging erg goed, het hoogste bod was gelijk raakHet contact met de makelaar was goed, de communicatie naar ons toe via mail, mobiel was perfect.

9,0 10 1
Geschreven op
Hugo de Grootstraat 11

Het contact met de makelaar verliep prima. Korte lijnen. Zeer deskundig en klantgericht. Vakkundig en behulpzaam.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Griegplein 205

Michael van Ooms was goed bereikbaar via mail of app.Wat beter had gekund: de foto's van ons appartement.

8,0 10 1
Geschreven op
Pasteursingel 9 b

Hartstikke tevreden met Ooms Schiedam/Vlaardingen en de samenwerking met Alex van der Laan als makelaar en zijn deskundig advies.

8,5 10 1
Geschreven op
Gustav Vasaborg 19

Uitstekend begeleid. Zowel door de makelaar als de personen die verantwoordelijk zijn voor het administratieve deel van de transactie. Alles verliep heel soepel en duidelijk. Wij waren heel content met Ooms makelaars in Schiedam.

9,0 10 1
Geschreven op
Villastraat 14

Alles was tot in de puntjes geregeld! Konden met vragen altijd terecht. Makelaar zeer kundig, geen verrassingen.

8,5 10 1
Geschreven op
Fonteinkruid 11

De medewerkers bij Ooms Schiedam en Vlaardingen zijn heel betrokken bij de verkoop: vriendelijk, reageren snel op vragen, koppelen direct na de bezichtiging terug.

9,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminastraat 20

Bij Ooms weten ze wat ze doen. Martijn van Heeswijk en zijn team kennen de markt en zijn stap voor stap betrokken bij de klant en zijn specifieke situatie. Petje af!

9,5 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 269 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

7,8 Op basis van 47 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2428

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie