Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Lavendelveld 35

Wij zijn super goed begeleid door onze makelaars Jim en Martijn!Ons huis was na 2 weken verkocht.Ook de hulp met het aankopen van een nieuw huis was erg fijn om iemand bij ons te hebben die verstand heeft van de huizenmarkt en prijzen.Ook het aankopen van een anders huis was zo gebeurd.

9,0 10 1
Geschreven op
Puttershoeksestraat 31

We zijn zeer tevreden over de service. Alles is positief verlopen en ons huis was zo verkocht. We willen ze zeker aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Utrechtlaan 89

Goede makelaar in de buurt van Rotterdam-Rijnmond. Hoge vakkennis en deskundigheid. Erg tevreden met de verkoop in deze gekke tijd. Ook met de koop van ons nieuwbouwhuis zijn we fantastisch geholpen. We raden deze makelaar dan ook zeker aan.

10 10 1
Geschreven op
Aletta Jacobskade 116

Contact met makelaar in begin van traject prima. Daarna hadden we iets meer informatie verwacht, omdat je als verkoper het traject niet echt kent.

8,0 10 1
Geschreven op
De la Marplein 60

De makelaar en de medewerkers van het makelaarskantoor zijn deskundig en altijd vriendelijk en professioneel. De communicatie verloopt snel en de afspraken worden altijd nagekomen. We hebben nu voor de tweede keer onze woning verkocht via Ooms en we zijn heel tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Jennifer

Goedenavond,Over het algemeen heb ik prima advies gehad. Wat ik wel jammer vond is dat ik met vier verschillende adviseurs te maken heb gehad, vanwege vakantie. Bij de laatste wist ik niet eens dat ik was overgedragen dat vond ik wel jammer. Voor de rest heb ik vooral met Rick en Rosalina contact gehad. Beiden heb ik erg vriendelijk en behulpzaam ervaren. (Dit geldt overigens ook voor Sander en Claudia, echter met de andere twee meer contact gehad.)

8,0 10 1
Geschreven op
Mariëlle Osinga

Wij hebben een prettige samenwerking ervaren met adviseur Rick Davidsz. Hij was erg toegankelijk en klantvriendelijk. Wij zouden hem zeker adviseren aan onze omgeving! Hij nam de tijd voor ons en heeft ons erg goed geholpen in ons ietwat ingewikkeldere hypotheekaanvraag.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Door het eerste gesprek met Rick had ik al direct het gevoel dat wij volledig en juist geholpen zouden worden. Toen wij besloten verder te gaan met Ooms Financieel Adviseur bleek dan ook wel hoe deskundig, klantvriendelijk en behulpzaam Rick, Rosa en Wendy waren! Het was een TOP begeleiding!

10 10 1
Geschreven op
Jan Pieterszoon Coenlaan 13

Makelaar Ooms heeft ons huis in een moeilijke Corona-begin periode in de verkoop gekregen. Eerst haperde de communicatie even, ook door de komst van Covid-19. Wij, de fotograaf en de makelaar kregen te maken met nieuwe maatregelen. Eenmaal in de verkoop was ons huis snel verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 58 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2245

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie