Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Einthovenstraat 19

Mijn makelaar heeft me van het begin af aan ondersteund uirgelegd en geholpenAltijd bereikbaar soms zelfs savonds en in het weekend dus mede dankzij hem is mijn huis binnen 4 weken verkocht en nu dus ook officieel...dus in 3 maanden tijd

10 10 1
Geschreven op
Burgemeester Van Haarenlaan 1389

Het contact was goed en met regelmaat. Ook voor vragen stond men open, zowel via mail als telefoon. De makelaar belde altijd terug zodra hij daar de tijd voor had.Ben zeer tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Ampèrestraat 38 B

Mijn Makelaar was Michael. En ik heb het contact, de diensten en service als zeer prettig ervaren. Het is heel fijn dat het meeste aan regelzaken bij hem lag gezien ik niet thuis ben ik de huizenmarkt/verkoop. Hiermee heeft hij meer vrije hand en kan zijn gang gaan wat hij ook prima heeft gedaan. Nooit gedacht zoveel aanmeldingen te krijgen, zoveel kijkers en nog mooiere biedingen te ontvangen. Michael heeft keurig werk neergezet en ben hem dankbaar voor zijn

9,0 10 1
Geschreven op
Prins Mauritsstraat 14

Gezien de aankoop van een nieuwbouwhuis hebben we een lang traject gehad voor we ons huidige huis te koop hebben gezet. Michael heeft ons in die periode deskundig geadviseerd en geholpen het juiste moment te kiezen. Al met al top!

9,0 10 1
Geschreven op
F van de Water

Wij zijn nu voor de tweede keer geholpen door Rick als adviseur, en Rosalina voor de andere administratieve werkzaamheden, en daar zijn we weer ontzettend tevreden over. De kennis en service is in een spannend proces -zoals bij het financieren van een huis- erg prettig. Ze denken fijn mee en reageren snel, adequaat en bovenal vriendelijk. Absolute aanrader!

10 10 1
Geschreven op
W. Roijers

Heel vriendelijk en prettig geholpen

10 10 1
Geschreven op
van Maerlantlaan 63

Het contact met de makelaar verliep gedurende de verkoop op een prettige manier, waarbij ook aandacht werd besteed aan persoonlijke omstandigheden. Ooms is niet de goedkoopste makelaar, maar dat zie je wel terug in de kwaliteit.

8,0 10 1
Geschreven op
Burgemeester Gijsenlaan 36

Kon hem altijd bereiken en vragen stellen.Gaf goede informatie en gaf duidelijk antwoord op de vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Russischestraat 82 b-2

Erg fijne begeleiding, goede tips m.b.t. verkoop van het huis en er is uiteindelijk een erg mooie verkoopprijs uit gekomen!

9,0 10 1
Geschreven op
Schepradmolen 24

Ooms is een prima makelaar, deskundig, betrouwbaar en effectief. De periode vooraf aan de verkoop, alsook de verkoopfase is in goed overleg gegaan waarbij onze wensen zijn gerespecteerd. Kortom een top team! Wij zijn erg tevreden en bevelen Ooms van harte aan!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 66 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2849

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie