Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
L Rusu

Heel goed ervaring en zo blij mee.Bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Dr Zamenhofpad 28

Super goede begeleiding van makelaar Michael. Hij weet waarom het gaat, deskundig en zeer professioneel.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Kan mij geen andere adviseur wensen.

10 10 1
Geschreven op
Raam 2

Ooms kent de regio. Ook in een onvoorspelbare woningenmarkt zitten zij er voor de verkoper bovenop. Vanuit rust en overtuigingskracht geven zij advies en sturing aan verkoopproces. Ik ben prima tevreden over de verkoop!

8,0 10 1
Geschreven op
Verheijstraat 29

Goed contact met de makelaar . Wanneer deze even niet bereikbaar was kon er altijd met kantoor contact op worden genomen . Goede planning , huis was binnen 2 weken verkocht. Ik beveel Ooms Makelaars zeker aan .

9,0 10 1
Geschreven op
Baanstraat 20

Op een kleine miscommunicatie, op het begin, na.. hebben we altijd goed contact gehad over de stand van zaken. Michael dacht goed mee en heeft ons goed door het proces geloodst met een prachtig eindresultaat!

8,0 10 1
Geschreven op
Dilleveld 22

We werwachten dat we gedurende hele verkoop proces goed en adequaat begeleiden zullen worden en dat is uitstekend verlopen.

10 10 1
Geschreven op
Willem Hasekampstraat 9

Wij hadden al eerder ervaring met OOMS en hebben daarom opnieuw voor hen gekozen. Ook deze keer dik tevreden!

9,0 10 1
Geschreven op
Johan Braakensiekstraat 34

Het contact met de makelaar verliep goed en soepel. Een professioneel team waarmee je prettig zaken doet. Vanaf het begin zijn wij goed begeleid met uiteindelijk ook een super mooi resultaat! Wij zijn dan ook erg blij met Ooms Schiedam/Vlaardingen en zouden hen zeker aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Maasboulevard 60

Prettig en intensief contact tussen verkoper en de betrokken makelaar van Ooms. Ook de kandidaat-koper kreeg ondersteuning geboden vanuit de interne dienst, die over uitgebreide expertise en contacten beschikt op o.a. het financiële vlak. Alles tezamen leidde dit tot een voor alle partijen positief (ver)koopresultaat in een veranderende markt!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 58 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3083

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie