Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Burgemeester Honnerlage Gretelaan 506

Ondanks een valse start vanwege Covid en misschien de verkeerde tijd van het jaar is is het toch nog goed gekomen

9,0 10 1
Geschreven op
Grote Markt 29

Ooms makelaars gaan wij zeker aan iedereen aanbevelen.Martijn van Heeswijk krijgt van ons een vette 10 ????Tosca Balm

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wij zijn tevreden over de tijd en ruimte die geboden werd om vragen te stellen en het proces te doorlopen.Ook de deskundigheid en voortvarendheid zijn opgevallen.

9,0 10 1
Geschreven op
Rotterdamsedijk 219 C

Wij zijn super geholpen door Ooms, van aankoop tot verkoop van ons huis!Inmiddels lopen alle zaken rond het huis aankoop tot verzekeringen bij Ooms.

10 10 1
Geschreven op
Beukmolen 10

Fijn contact met makelaar en team. Snelle verkoop mede vanwege goede presentatie en mooie foto's. Top!!

10 10 1
Geschreven op
Sprong

Fijne en deskundige begeleiding bij de koop van mijn eerste huis.Ik ben altijd prettig geholpen en altijd een duidelijke uitleg van alles wat er moest gebeuren. Erg tevreden en zou het zo weer doen.

10 10 1
Geschreven op
Pinasplein 9 B

Contact verliep zeer goed! Vanaf aanvang intake tot aan verkoop verliep alles zeer transparant en helder! Ik zou Ooms zeker aanbevelen en bij de eerst volgende keer weer zelf een beroep doen op Ooms.

9,0 10 1
Geschreven op
Tom Lutters

Bijzonders prettige gesprekken gehad met Rick, heeft ook zeker zijn best gedaan om een prima hypotheek voorstel te krijgen. Daarbij is de ontvangst op uw kantoor te Schiedam prettig en je wordt in mijn geval door Dana geweldig geholpen. Ik hoop dat volgend jaar de verkoop van mijn woning net zo prettig verloopt.

10 10 1
Geschreven op
Geervlietsestraat 16 B

Blij dat ik voor deze makelaar hebben gekozen! Michael Kuipers heeft mij goed, snel, eerlijk en vakkundig geholpen! En dit allemaal op afstand in deze periode.

10 10 1
Geschreven op
Urmilla Jharap - Lautan

Super snelle service zelfs buiten de werktijden. Zijn er vertragingen dan ligt dit zeker niet bij OOMS adviseur.Hele proces goed begeleid. Heel erg tevreden mee. ga zo door!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 60 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2515

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie