Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen -  41016

Huis verkopen in Schiedam/Vlaardingen

Wil je jouw huis in Schiedam/Vlaardingen verkopen en zie je daar tegenop? Ooms Makelaars helpt je graag. Wij kennen de huizenmarkt in de regio als geen ander en weten precies wat de doelgroep is van jouw woning. We zorgen ervoor dat jij de hoogste prijs uit de verkoop haalt. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak en topservice.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 2 te Schiedam, of bellen: 010 - 273 01 02.

Ja, ik wil mijn huis in Schiedam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

Je woning verkopen voor de beste prijs

Heb je het idee dat het een onmogelijk opgave wordt jouw woning te verkopen in de huidige markt? De concurrentie is hoog en de rente staat laag. Maar gelukkig is er ook veel vraag. En zijn er professionals zoals Ooms Makelaars die jou helpen de beste prijs voor je huis te bepalen. Zo wordt verkopen makkelijker en kijk je vanuit jouw nieuwe woning tevreden terug op het proces.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder, onze missie doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
schiedam

De beste prijs voor jouw huis

Hoe jouw nieuwe woning eruit gaat zien, verschilt per persoon. Wat we allemaal gelijk hebben is dat we de beste prijs willen voor ons huidige huis. En daar komt nogal wat bij kijken. Laat je ondersteunen door professionals die dagelijks werken in de woningbranche. Wij maken het verschil.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

schiedam

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Schiedam is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar jou eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Steenen Dijck 77

Het persoonlijk contact, de zakelijk maar ook menselijke kant en de fantastische foto's zijn de aspecten van Ooms makelaars waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Ze denken met je mee en staan echt voor je klaar zodat je goed begeleid wordt bij de verkoop van jouw huis.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

We hebben ons huis met een erg goed gevoel verkocht, dus dat is super fijn dat ze ons daarbij hebben onersteund. Ik kan niet de vergelijking maken met andere makelaars op verkoop gebied, maar ze waren wel een stuk duurder dan onze aankoopmakelaar van het nieuwe huis.

9,0 10 1
Geschreven op
Hollandiahof 108

Contact was snel en gemakkelijk. Alex geeft veel vertrouwen. Huis was zo verkocht met een mooie prijs.

10 10 1
Geschreven op
Amalia van Solmsstraat 21 a

Mijn vrouw en ik kregen vanaf het eerste moment een erg goed gevoel bij Michael. Hij sprak onze taal, was vriendelijk en was ook erg deskundig. Naast dit alles was hij altijd bereikbaar wanneer je hem nodig had. Ik zou iedereen deze makelaar aan kunnen raden.

9,0 10 1
Geschreven op
Freijaholm 19

Erg fijn geholpen door Michael. Michael en collega’s reageren erg snel op vragen. Zowel verkoop als aankoop en hypotheekadvies via Ooms geregeld. Erg fijn dat alles bij dit bedrijf kan.

10 10 1
Geschreven op
Cin

Alles supersnel geregeld! Bedankt

10 10 1
Geschreven op
Rotterdamsedijk 228 C

Aardige en enthousiaste mensen. Goede deskundige adviezen. Denken met je mee en reageren snel op vragen.

8,0 10 1
Geschreven op
Ruben Stolk

Rick is een uiterst betrouwbare en kundige adviseur en ik zou hem iedereen aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Wagnerstraat 27 C

Heel snel onze woning verkocht dankzij Martijn van Ooms Makelaardij! Super fijne communicatie en goede adviezen hebben geleid tot een mooi bod op onze woning. Al met al enorm tevreden! Dank dank dank! Namens J. Meijer & T. van der Laan

10 10 1
Geschreven op
Spechtlaan 349

Van begin tot eind van het aankoopproces was het contact uitstekend en heel effectief met een voor ons gunstige uitkomst. We hadden direct het gevoel met een deskundige makelaar te maken te hebben die onze belangen goed wist te behartigen. Er werd goed geluisterd en op basis hiervan ook een goed advies gegeven. Binnen een korte tijdspanne was alles geregeld naar volle tevredenheid.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 62 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2690

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie