Huis verkopen in Hellevoetsluis -  41014

Huis verkopen in Hellevoetsluis

Een geschikte koper vinden voor je huis, daar komt nogal wat bij kijken. Laat Ooms Makelaars de klus klaren. Wij weten precies wat er bij een succesvolle verkoop komt kijken. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en een optimale verkoopprijs. U houdt de regie, wij zorgen voor een stressvrij traject.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan het Bruggehoofd 3, of bellen: 0181 - 32 18 49.

Ja, ik wil mijn huis in Hellevoetsluis verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

hellevoetsluis

Stressvrij verkopen

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Hellevoetsluis weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Je woning verkopen voor de beste prijs

Je woning verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

hellevoetsluis

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Hellevoetsluis is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Dibbetzplantsoen 18 D en E

Makelaar kent de markt, weet wat er gevraagd wordt en stemt daar zijn advies op af. Is duidelijk wat de kosten zijn. Reageert snel.

8,0 10 1
Geschreven op
Landhoofd 64

We hebben ons huidige huis destijds gekocht via Ooms makelaars te Hellevoetsluis en hadden destijds al goede ervaringen opgedaan met deze makelaar en toen ons huidige huis in de verkoop ging was het voor ons niet zo moeilijk om voor dit fijne makelaarskantoor te kiezen.Wij zijn vanaf begin tot eind zeer professioneel geholpen door Cees Jan van Pelt en Marlies van Nieuwenhuijzen, erg vakkundig en ontzettend klantvriendelijk en zijn zeer tevreden over deze top makelaar

10 10 1
Geschreven op
van Alkemadelaan 40

Er was goed contact, effectief, snelle reactie op vragen. Er werd proactief meegedacht en gehandeld. Als betrouwbaar en prettig ervaren.

8,0 10 1
Geschreven op
Tollenshof 5

Werd steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom bezichtigen en verloop van de verkoop

8,0 10 1
Geschreven op
Culhemiusstraat 7

Eerlijk vertrouwend humoristisch bekwaam rustig sociaal.Zou geen andere makelaar willen hebben. Altijd op tijd op afspraak anders belt hij dat het uitloop o.dZijn secretaresse is haar gewicht in goud waard door haar spontaniteit en lieve stem en ook voor veel zorg draagt. Hun samenwerking is sterk dat merk je aan de telefoon.

8,0 10 1
Geschreven op
Korenaar 48

Plezierig intake gesprek. Stond open voor eigen initiatief. Vervolgens een soepel verkoopproces met goede feedback en actie waar nodig. Geen overtollig contact, maar wel op de goede momenten. Snelle rapportage van de bezichtiging en evaluatie van kopers. Prettig contact met kantoor en snelle communicatie. Tevreden traject.

10 10 1
Geschreven op
Ploegschaar 8

Alles verliep zonder problemen. Duidelijke afspraken en snelle verkoop. Fijn dat alle bezichtingen (20) in 2 dagen geplaatst werden.

9,0 10 1
Geschreven op
Jolanda Knops

Wij ervaren ons contact met connie altijd even fijn.Het is altijd duidelijk en als ik iets niet snapte werd het altijd goed uitgelegd met veel geduld

10 10 1
Geschreven op
Kristina Soldan

10 10 1
Geschreven op
Montfoortstraat 20

Een heel succesvolle samenwerking met Ooms makelaars en Ooms financieel adviseurs: het eerste het beste huis was gelijk raak voor een hele goede prijs. Hypotheek ook binnen 3 weken rond. Een echte aanrader!

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 33 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2849

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie