Huis verkopen in Hellevoetsluis -  41014

Huis verkopen in Hellevoetsluis

Een geschikte koper vinden voor je huis, daar komt nogal wat bij kijken. Laat Ooms Makelaars de klus klaren. Wij weten precies wat er bij een succesvolle verkoop komt kijken. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en een optimale verkoopprijs. U houdt de regie, wij zorgen voor een stressvrij traject.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan het Bruggehoofd 3, of bellen: 0181 - 32 18 49.

Ja, ik wil mijn huis in Hellevoetsluis verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Best verkopende makelaar
Hoogste Opbrengst Garantie
Grootste database met potentiële kopers
hellevoetsluis

Stressvrij verkopen

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Hellevoetsluis weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Waar wil je wonen?

Je woning verkopen voor de beste prijs

Je woning verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Volgende: Marketing!
Volgende: Bezichtigingen
Volgende: Onderhandelen
Volgende: Benaderen potentiële kopers

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Volgende: Benaderen potentiële kopers

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

Volgende: Benaderen potentiële kopers
hellevoetsluis

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Hellevoetsluis is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Esdoornlaan 107
Esdoornlaan 107
Esdoornlaan 107

Erg tevreden met de makelaar, alles verliep ontzettend soepel en erg vriendelijk. Hield ons goed op de hoogte en wij konden met al onze vragen bij hem terecht.

Esdoornlaan 107
Esdoornlaan 107
Esdoornlaan 107

Goede klik sinds de eerste ontmoeting met Cees-Jan en verloop van verkooop ging soepel en je was altijd op de hoogte van wat er speelde.

Rondostraat 97
Rondostraat 97
Rondostraat 97

Wij zijn door Cees-Jan geholpen bij de verkoop van onze woning. We waren heel blij en tevreden met hem. Had altijd tijd voor je en als hij zijn telefoon niet op kon nemen dan belde hij je altijd terug. Hele fijne ervaring met deze makelaar.

P C de Vinckstraat 8
P C de Vinckstraat 8
P C de Vinckstraat 8

Ooms makelaar Hele fijne ervaring,contact was snel en direct Teksten waren goed aangeleverd Foto’s waren goed gemaakt,waardoor snel te kunnen schakelen

Adamsweg 4
Adamsweg 4
Adamsweg 4

Met Cees Jan hebben we vanaf het eerste contact heel fijn samen gewerkt,Was gelijk alsof we elkaar al jaren konden.Staat altijd voor je klaar en haalt veel werk uit handen en weet de weg om iets op te lossen b.v. het kadaster, en weet dan ook waar hij het over heeft.

Korenschoof 73
Korenschoof 73
Korenschoof 73

Er ging niks fout het contact was goed er was feedback en gelegenheid om vragen te stellen. Het advies dat ooms mij gaf was realistische

Dierenriem 90
Dierenriem 90
Dierenriem 90

Contact met de makelaar verliep uitstekend. Bij iedere nieuwe stap in het verkooptraject werd dit pro-actief door de makelaar gecommuniceerd. En kwam daarnaast alle gemaakte afspraken na. Zeer betrouwbaar!

Assumburgstraat 22
Assumburgstraat 22
Assumburgstraat 22

Alles ging goed, werden goed op de hoogte gehouden. Hielden zich aan afspraken.Deze makelaar zou ik zeker aanbevelen.

Waterlinze 148
Waterlinze 148
Waterlinze 148

We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van Ooms en zijn zeer tevreden. Je wordt prettig en goed geholpen en ook een eventuele volgende keer zullen we ze zeker inschakelen.

Ares 45
Ares 45
Ares 45

Hij was zeer duidelijk en belde gelijk als er iets te melden was de prijs voor ons huis realistisch en dat bleek als het na een week verkocht was dus zeer tevreden

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie