Huis verkopen in Hellevoetsluis -  41014

Huis verkopen in Hellevoetsluis

Een geschikte koper vinden voor je huis, daar komt nogal wat bij kijken. Laat Ooms Makelaars de klus klaren. Wij weten precies wat er bij een succesvolle verkoop komt kijken. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en een optimale verkoopprijs. U houdt de regie, wij zorgen voor een stressvrij traject.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan het Bruggehoofd 3, of bellen: 0181 - 32 18 49.

Ja, ik wil mijn huis in Hellevoetsluis verkopen

Doe je mee aan de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober?
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

hellevoetsluis

Stressvrij verkopen

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Hellevoetsluis weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Je woning verkopen voor de beste prijs

Je woning verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

hellevoetsluis

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Hellevoetsluis is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Olympus 15

Wij waren zeer tevreden over de makelaarCees Jan heeft ons met alles goed op de hoogte gehoudenWIJ raden ooms makelaar zeker aanMvg. Fam tuitel

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Hoonaartstraat 19

We zijn blij dat we voor OOMS hebben gekozen en dat ligt voornamelijk omdat ze zeer professioneel overkamen, en tot ons genoegen ook waren! We hebben ook gebruik gemaakt van hun hypotheek adviseuses en die hebben ook ons geweldig geholpen.Mochten wij weer zo'n stap maken zou ik zo weer voor hun kiezen.!Omdat ze ook ons nieuwe huis verkochten voor de tegen partij konden en mochten we hun niet als aankoop makelaar gebruiken anders hadden we daar zeker gedaan.

10 10 1
Geschreven op
Johannes M. van Duijn

Ben blij met zorgvuldige begeleiding

10 10 1
Geschreven op
Cees

Nou een glaasje champagne op de goede afloop misschien? Nee alle gekheid op een stokkie!Het was gewoon AF! Zeer tevreden hiermee!Cees GrinwisHellevoetsluis!

10 10 1
Geschreven op
Jordy forman

Wij kennen Connie en Hans al een aantal jaren Zij hebben voor ons al diversen woningen aangekocht, verkocht en beheren al onze financiële zaken inclusief de verzekeringen Ooms Hellevoetsluis is met 1 woord top te noemenConnie scoort qua inzet, kennis en advies, vriendelijkheid en snelheid waarop alles geregeld word een 10. Wat zijn wij blij met haar.Over Hans eigenlijk hetzelfde. Vakkundig vriendelijk regelt alle zaken goed daar heb je gewoon wat aan. Zou hem iedereen

10 10 1
Geschreven op
J mijnster

Vriendelijk en uitstekend deskundig geholpen

9,0 10 1
Geschreven op
Rooseveltlaan 44

Deze makelaar denkt met je mee, is deskundig en biedt uitgebreide service en een zeer prettige begeleiding.

9,0 10 1
Geschreven op
Marianne van Meggelen

Conny heeft alles goed en rustig uitgelegd

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundig, snel en volledig. Van advies tot transactie!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 39 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2593

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie