Huis verkopen in Hellevoetsluis -  41014

Huis verkopen in Hellevoetsluis

Een geschikte koper vinden voor je huis, daar komt nogal wat bij kijken. Laat Ooms Makelaars de klus klaren. Wij weten precies wat er bij een succesvolle verkoop komt kijken. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en een optimale verkoopprijs. U houdt de regie, wij zorgen voor een stressvrij traject.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan het Bruggehoofd 3, of bellen: 0181 - 32 18 49.

Ja, ik wil mijn huis in Hellevoetsluis verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

hellevoetsluis

Stressvrij verkopen

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Hellevoetsluis weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Je woning verkopen voor de beste prijs

Je woning verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

hellevoetsluis

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Hellevoetsluis is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Beatrixstraat 12

Heel goed direct overal reactie op en werden constant op de hoogte gehouden verder snel verkocht topie

9,0 10 1
Geschreven op
Schaalhoren 11

We hebben elkaar geduld genomen, na stress. Verder ging het perfect gehad .Verder ben ik tevreden.Ik heb verder geen vragen meer .ik wens jullie verder met het zaak ooms makelaar.

8,0 10 1
Geschreven op
Sleedoorn 6

Hans van ooms is een super vent! Jammer dat Derek hem verkocht heeft???? Maar ooms makelaar is zeker aan te raden!

9,0 10 1
Geschreven op
Jacq Perkstraat 16

Hans is een erg sympathieke, rustige en zeer vakkundige makelaar die de verkoop van mijn woning zeer goed begeleid heeft.Hans acteert in het belang van de verkoper, heeft goed inzicht in welke staat een woning is afgewerkt en handelt daar ook naar in het inschatten van de waarde van de woning en vervolgens het biedingstraject. Met als doel een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper.Daarnaast is het heel fijn communiceren met Hans en Marlies (back-office).Al

9,0 10 1
Geschreven op
Komeet 34

De woning was qua prijs goed ingeschat, helaas door de huidige markt de prijs moeten verlagen. Goed op de hoogte gesteld van informatie over de bezichtigingen en verdere afhandelingen. Goede makelaar, het aanbevelen waard.

8,0 10 1
Geschreven op
Klampenmeet 36

Na iedere bezichtiging kreeg je gelijk feetback over de kijkers. Wel of niet enthousiast. Er werd ook geluisterd naar eigen inbreng en wensen.Ik heb veel met makelaars te maken gehad in verband met verkoop vorige woningen, maar deze steekt met kop en schouders boven de rest uit.Zeker een aanrader, niet de goedkoopste maar zeker waard.

10 10 1
Geschreven op
Orion 34

Wij zijn zeer tevreden. Goed contact na iedere bezichtiging via telefoon, we konden alle vragen stellen niks was teveel.

8,0 10 1
Geschreven op
Boterkarn 68

Ooms (Cees Jan) heeft ons prima door het proces geholpen en uiteindelijk hebben we ons huis daardoor voor de juiste prijs aan de juiste mensen kunnen verkopen !

10 10 1
Geschreven op
Esdoornlaan 35

Het kontakt verliep uitstekend.Goede begeleiding en inzet. Gedurende het proces van ca. 5 maanden heel nauwgezetbijgepraat .

9,0 10 1
Geschreven op
de Kanterstraat 9

ik ben zeer tevreden met de geleverde service. makelaar was zeer bereidwillig om wat extra te doen.door het contact in de aanloop naar verkoop heeft de makelaar mijn vertrouwen gewonnen en was er dus ook de gunfactor om met hen in zee te gaan. nogmaals, zeer tevreden!

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 36 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3043

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie