Huis verkopen in Hellevoetsluis -  41014

Huis verkopen in Hellevoetsluis

Een geschikte koper vinden voor je huis, daar komt nogal wat bij kijken. Laat Ooms Makelaars de klus klaren. Wij weten precies wat er bij een succesvolle verkoop komt kijken. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en een optimale verkoopprijs. U houdt de regie, wij zorgen voor een stressvrij traject.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan het Bruggehoofd 3, of bellen: 0181 - 32 18 49.

Ja, ik wil mijn huis in Hellevoetsluis verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

hellevoetsluis

Stressvrij verkopen

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Hellevoetsluis weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Je woning verkopen voor de beste prijs

Je woning verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

hellevoetsluis

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Hellevoetsluis is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Triathlonweg 28

Al eerder zaken gedaan met deze makelaar dus we wisten wat we konden verwachten.Kent de lokale markt op z'n duimpje.Is heel goed mee samen te werken voor de verkoop van een woning. Al onze (verkoop)wensen zijn uitgevoerd waarbij de interne communicatie met de fotograaf soms niet helemaal naar behoren verliep. Dit is door de makelaar opgepakt als verbeterpunt.Meerdere bezichtigingen kwamen veelal aansluitend op de planning wat prettig is om de woning gereed te

9,0 10 1
Geschreven op
Vlaswiek 56

Fijn en warm contact met de makelaar en neemt ook de tijd voor zowel verkoper als koper. Snelle communicatie en handig systeem met inplannen van bezichtigingen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Gutteling

Wij zijn heel tevreden over de service en kennis van zaken die Connie heeft. Ook was er altijd de mogelijkheid tot vragen en kregen we snel antwoord.

10 10 1
Geschreven op
J Lamens

Wij zijn goed geholpen. Wel waren er wat slordigheden in het overnemen van gegevens maar dit is rechtgetrokken.

8,0 10 1
Geschreven op
Pijlstaart 48

Zeer kundige makelaar. Erg behulpzaam, vriendelijk en denkt mee. Reageren zeer accuraat. Beantwoorden graag al je vragen. Heel fijn!

10 10 1
Geschreven op
Gaby de Werler

10 10 1
Geschreven op
Veerweg 16

Tevreden over de begeleiding, werden goed op de hoogte gehouden tijdens de onderhandelingen. Cees Jan van Pelt is een ervaren makelaar.

8,0 10 1
Geschreven op
Ter Doestweide 1

Met name contacten met makelaar Hans Kok waren prima, met begrip en inlevingsvermogen voor persoonlijke omstandigheden.

9,0 10 1
Geschreven op
Mark van der pol

Connie is de meest vriendelijke professionele adviseur die iemand kan wensen , ze is geweldig in vontact en super aardig . Echt een aanwinst voor Ooms !!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 50 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2313

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie