Huis verkopen in Hellevoetsluis -  41014

Huis verkopen in Hellevoetsluis

Een geschikte koper vinden voor je huis, daar komt nogal wat bij kijken. Laat Ooms Makelaars de klus klaren. Wij weten precies wat er bij een succesvolle verkoop komt kijken. Verwacht van ons een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en een optimale verkoopprijs. U houdt de regie, wij zorgen voor een stressvrij traject.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan het Bruggehoofd 3, of bellen: 0181 - 32 18 49.

Ja, ik wil mijn huis in Hellevoetsluis verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

hellevoetsluis

Stressvrij verkopen

Je wilt graag meer woonruimte of misschien wil je juist kleiner wonen. Wat je in elk geval wilt is de beste prijs voor je huidige woning. Daar komt nogal wat bij kijken. Professionele ondersteuning is dan welkom én maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Hellevoetsluis weten we daar alles van.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Je woning verkopen voor de beste prijs

Je woning verkopen in de huidige markt is niet lastig. De vraag naar huizen is groot, de rente staat laag. Een snelle verkoop betekent echter niet automatisch het beste resultaat. Wij bepalen samen met jou wat de beste prijs voor jouw huis is en maken ons daar sterk voor.

We verrassen je graag met onze persoonlijke aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht; jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar word jij blij van en wij ook.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

hellevoetsluis

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Hellevoetsluis is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Xandra Wildeboer Schut

Heldere uitleg over de gang van zaken geen moeite teveel

10 10 1
Geschreven op
Jan van Duivenvoordepad 26

Prima makelaar! Liep allemaal erg soepel. Reageerde erg snel en vlot met terugbellen en informeren enz..

9,0 10 1
Geschreven op
de Berk 22

Het contact zeer goed, alles goed uitgelegd en de verkoopprijs en begeleiding was prima. In ieder geval een prima makelaars kantoor. Ook de prijs van het geheel viel ook nog wel mee.

8,0 10 1
Geschreven op
Ariadne 6

Wij zijn uitermate tevreden over deze makelaar. Als we vragen hadden konden wij bellen niks was teveel. Cees weet waar hij over praten en vonden het een prettige samenwerking.

10 10 1
Geschreven op
Richard Bakelaar

Ondanks de op afstand communiceren via online vergaderen, was het contact goed en persoonlijk. We hebben een goed advies op maat kregen. Maar ook de service en directe communicatie met Davonne is heel erg goed! Ik ervaar het als een spreekwoordelijk goed geoliede machine.

10 10 1
Geschreven op
Fokkemast 19

Zeer positieve ervaring met Cees Jan. Komt afspraken na en is duidelijk in zijn communicatie. Aan te bevelen als u op zoek bent naar een goede verkoopmakelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Bernhardplaats 8

Het contact met Ooms makelaars verliep goed. Altijd een snelle reactie telefonisch of app. Snelle terugkoppelingen na bezichtigingen en deskundig advies. Zeer tevreden en op een korte termijnen huis verkocht!

8,0 10 1
Geschreven op
Mike Zoeteman

10 10 1
Geschreven op
Triathlonweg 28

Al eerder zaken gedaan met deze makelaar dus we wisten wat we konden verwachten.Kent de lokale markt op z'n duimpje.Is heel goed mee samen te werken voor de verkoop van een woning. Al onze (verkoop)wensen zijn uitgevoerd waarbij de interne communicatie met de fotograaf soms niet helemaal naar behoren verliep. Dit is door de makelaar opgepakt als verbeterpunt.Meerdere bezichtigingen kwamen veelal aansluitend op de planning wat prettig is om de woning gereed te

9,0 10 1
Geschreven op
Vlaswiek 56

Fijn en warm contact met de makelaar en neemt ook de tijd voor zowel verkoper als koper. Snelle communicatie en handig systeem met inplannen van bezichtigingen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 45 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2411

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie