Huis verkopen in Capelle aan den IJssel -  41005

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je speelt met het idee om jouw huis in Capelle te verkopen? Kies voor stressvrij en neem een specialist in de arm: Ooms Makelaars. Wij zorgen voor een onbekommerd traject en de beste verkoopprijs. Hoe we dat doen? Doordat we de lokale markt goed kennen en precies weten wat jouw doelgroep is. Onze aanpak is persoonlijk en we houden van korte lijnen, dus jij houdt zelf de regie.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 te Capelle aan den IJssel, of bellen: 010 - 450 11 77.

Verkoop nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

capelle aan den ijssel

Stressvrij verkopen

Professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel weten we daar alles van. Want wat je ook verwacht van jouw nieuwe woning, voor de oude wil je in ieder geval de beste prijs. En daar komt nogal wat bij kijken. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
capelle aan den ijssel

Je woning verkopen voor de beste prijs

Capelle is gewild. Een groene stad met veel kansen en mogelijkheden. De vraag naar woningen is dan ook hoog. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar worden wij allebei blij van.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

capelle aan den ijssel

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Capelle is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Meerkoetstraat 49

Heel goed geholpen fijne samenwerking.stonden altijd klaar voor vragen professionele makelaar was top

9,0 10 1
Geschreven op
Ruud Scheenjes

Goede en duidelijke informatie en prettig in het contact.

10 10 1
Geschreven op
Jesus Caeiro Mouzo

Zeer deskundig en bekwaam denkt goed mee en een vlotte afhandeling

10 10 1
Geschreven op
simon cornelis ponsen

10 10 1
Geschreven op
Bizetstraat 55

Het contact verliep fantastisch. Zij nemen hun verantwoordelijkheid, zijn professioneel maar tegelijkertijd empatisch en is de klant koning. Ervaringsdeskundigen dat moge duidelijk zijn en dat is wel gebleken. Daarentegen wel alles in redelijkheid. Zij blijven bij aankoop en verkoop altijd met de voeten op de grond en blijven dus, omina deze tijd, oog houden voor realiteit. De totale afhandeling en begeleiding verdient een dikke tien.

10 10 1
Geschreven op
Hoeijenbos

Deskundig , denkt mee in oplossingen en regelt alle zaken op een duidelijke en klantvriendelijke manier.

10 10 1
Geschreven op
Akkerwinde 140

Alles zeer goed geregeld. Uitmuntend. Afspraken werden op verzoek verplaatst, vroeger of later, alle verzoeken werden ingewilligd.

9,0 10 1
Geschreven op
Warenarburg 38

Wij raden het team van Ooms Capelle aan den IJssel graag aan, ze zijn vriendelijk, deskundig, behulpzaam en de communicatie verliep altijd goed..Een speciaal bedankje voor makelaar Melvin Mokarso , de verkoop van het huis was supersnel geregeld, hoe hij meedacht en ons ontzorgt heeft bij de verkoop van ons huis was hartverwarmend.

10 10 1
Geschreven op
Jachthoorn 43

Contact met de makelaar verliep uitstekend en zijn onze verwachtingen overtroffen !Alles verliep perfect .Wij kunnen Ooms Makelaars bij iedereen warm aanbevelen .

10 10 1
Geschreven op
Holterberg 139

Zeer vriendelijke en open makelaar, weet waar ze over praten, goede vakkennis en kennis van de omgeving. Doet er alles aan om het huis van de verkoper zo goed mogelijk te verkopen. Geeft gevraagd en ongevraagd advies.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 56 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2690

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie