Huis verkopen in Capelle aan den IJssel -  41005

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je speelt met het idee om jouw huis in Capelle te verkopen? Kies voor stressvrij en neem een specialist in de arm: Ooms Makelaars. Wij zorgen voor een onbekommerd traject en de beste verkoopprijs. Hoe we dat doen? Doordat we de lokale markt goed kennen en precies weten wat jouw doelgroep is. Onze aanpak is persoonlijk en we houden van korte lijnen, dus jij houdt zelf de regie.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 te Capelle aan den IJssel, of bellen: 010 - 450 11 77.

Verkoop nu je huis met Ooms Makelaars!

Doe je mee aan de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober?
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

capelle aan den ijssel

Stressvrij verkopen

Professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel weten we daar alles van. Want wat je ook verwacht van jouw nieuwe woning, voor de oude wil je in ieder geval de beste prijs. En daar komt nogal wat bij kijken. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
capelle aan den ijssel

Je woning verkopen voor de beste prijs

Capelle is gewild. Een groene stad met veel kansen en mogelijkheden. De vraag naar woningen is dan ook hoog. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar worden wij allebei blij van.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

capelle aan den ijssel

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Capelle is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

GoedemiddagWij hebben van Sebastiaan goede informatie gekregen ook als we niet zo goed wisten van hoe of wat.We zijn in 49 jaar nog nooit verhuisd dus waren we met de hulp van hem zeer blij.We zijn steeds keurig netjes ontvangen en het kopje koffie smaakte ons goed.Het bedrijf Ooms makelaars raden we zeker bij andere mensen aan.Met vriendelijke groeten Bert en Ineke van Dieren-Stam

10 10 1
Geschreven op
Rondedans 10

Goede contact met de makelaar Goed te bereiken Ook meedenkenIs goed op de hoogteAfspraken waren keurig nagekomen Ook de uitleg over hoe de verkoop gaat was prima

10 10 1
Geschreven op
Anton Wachterburg 1

Prettige samenwerking en altijd snelle reactie op vragen en onduidelijkheden.Wij hadden veel vertrouwen in de voortgang en begeleiding.

10 10 1
Geschreven op
Louis Couperusplaats 93

Prima contact! Ik werd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Alles wordt goed geregeld!

9,0 10 1
Geschreven op
Gedserpad 25

Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over de service en deskundigheid van onze makelaar. Hij heeft ons goed begeleid. Voor ons een aanrader !

9,0 10 1
Geschreven op
's-Gravenweg 215 a

Goede makelaar met veel kennis van de (lokale) markt met gericht en deskundig advies. Mijns inziens ook eerlijk en transparant, geen poespas. Zeker aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Keerkring 67

Het contact met de makelaar was bijzonder goed en de secretaresses zorgden voor alle benodigde materiaal .Super ,het huis was snel verkocht.

8,0 10 1
Geschreven op
Maria Danneels erf 17

Fantastische makelaar. Raymond liet vanaf het begin al meteen zien dat hij de wijk en woningen goed kent. Verder heeft hij zijn stinkende best gedaan om mijn woning tegen een goede prijs te verkopen. Ben ook van mening dat ze een hele eerlijke prijs vragen voor hun diensten.

10 10 1
Geschreven op
Andreas Schelfhoutrade 2

Ooms heeft deskundige medewerkers die vragen van onze kant vlot hebben beantwoord. Verkoopproces en werkwijze zijn vooraf duidelijk gecommuniceerd. Afspraken zijn nagekomen.

8,0 10 1
Geschreven op
Lofoten 30

De contacten waren prettig, altijd bereikbaar en een prima service! Ook de medewerkers van kantoor waren altijd behulpzaam. Veel dank aan makelaar Raymond.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 54 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2593

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie