Huis verkopen in Capelle aan den IJssel -  41005

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je speelt met het idee om jouw huis in Capelle te verkopen? Kies voor stressvrij en neem een specialist in de arm: Ooms Makelaars. Wij zorgen voor een onbekommerd traject en de beste verkoopprijs. Hoe we dat doen? Doordat we de lokale markt goed kennen en precies weten wat jouw doelgroep is. Onze aanpak is persoonlijk en we houden van korte lijnen, dus jij houdt zelf de regie.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 te Capelle aan den IJssel, of bellen: 010 - 450 11 77.

Verkoop nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

capelle aan den ijssel

Stressvrij verkopen

Professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel weten we daar alles van. Want wat je ook verwacht van jouw nieuwe woning, voor de oude wil je in ieder geval de beste prijs. En daar komt nogal wat bij kijken. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
capelle aan den ijssel

Je woning verkopen voor de beste prijs

Capelle is gewild. Een groene stad met veel kansen en mogelijkheden. De vraag naar woningen is dan ook hoog. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar worden wij allebei blij van.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

capelle aan den ijssel

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Capelle is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Tjaliehof 19

Het contact met de makelaar verliep heel goed.Wij hebben nu ons 3e huis bij Ooms Capelle a/d IJssel verkocht en wij zijn uiterst tevreden.Constante kwaliteit in de afgelopen 30 jaar waarin wij 3x met Ooms zaken hebben gedaan!

8,8 10 1
Geschreven op
Constantijn Huygensstraat 46

Melvin heeft zich bewezen als een vakkundige makelaar met oog voor detail. Hij heeft de juiste instelling en denkt mee.

9,0 10 1
Geschreven op
Van Polanenlaan 21

Had Mitchell als verkopend makelaar bij Ooms/Capelle aan den IJssel. Hij (en overigens ook zijn collega's op de administratie!) heeft de minder goede ervaring die ik in het verleden had met het Capelle kantoor meer dan goed gemaakt! Zeer enthousiast en energiek persoon, gedreven en met een hoge gunfactor. Maakt geen onmogelijke beloften en is realistisch, iets dat een verkoper die overtuigd is van zijn eigen woning goed kan gebruiken. Kent de lokale markt, komt

9,0 10 1
Geschreven op
Zadkinerade 4

Het was een fijne samenwerking met de makelaars omdat ze veel kennis hadden en je goed begeleiden. Ze geven ook goed advies hoe je het moet aanpakken. Zeker aan te raden want ik ben een zeer te vrede klant.

8,8 10 1
Geschreven op
Rijndal 36

Het contact verliep goed, steeds een snelle terugkoppeling van ontwikkelingen mbt verkoop. Goede telefonische bereikbaarheid. De nodige moeite gedaan om kopers te informeren en vragen te beantwoorden. Goede advisering mbt het onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs.

8,8 10 1
Geschreven op
Griendwerkerstraat 77

ik ben tevreden over de makelaar, alles ging naar mijn wens goed. heb geen klachten. Met vriendelijke groet, Monica Breda

8,0 10 1
Geschreven op
Henry Moorepassage 11

Woning is snel verkocht, makelaar heeft ons de beste uitkomst geboden.Zeer fijn contact gehad tijdens en voor de onderhandelingen.

9,3 10 1
Geschreven op
Litho 23

Contact is prima verlopen.Makelaar met vakkennis, die snel reageert bij vragen en adequaat handelt.Geen klachten over. Aan mij hadden ze een makkelijke, want het huis was binnen een week verkocht ;-)

9,0 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 237

Toen we besloten om ons huis te verkopen hebben we de verkoop uitbesteed aan Ooms makelaar , zodat wij ons konden richten op andere zaken. Ooms makelaar heeft verstand van de markt en regels alles! Zeer prettige samenwerking en het hele proces is hierdoor goed verlopen.

9,0 10 1
Geschreven op
Poolzee 24

Heel goede en heldere en nette en vriendelijke en deskundige communicatie. De bezichtiging en verkoop werd snel en goed geregeld en afgehandeld

9,3 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 106 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

7,9 Op basis van 61 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2905

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie