Huis verkopen in Capelle aan den IJssel -  41005

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je speelt met het idee om jouw huis in Capelle te verkopen? Kies voor stressvrij en neem een specialist in de arm: Ooms Makelaars. Wij zorgen voor een onbekommerd traject en de beste verkoopprijs. Hoe we dat doen? Doordat we de lokale markt goed kennen en precies weten wat jouw doelgroep is. Onze aanpak is persoonlijk en we houden van korte lijnen, dus jij houdt zelf de regie.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 te Capelle aan den IJssel, of bellen: 010 - 450 11 77.

Verkoop nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

capelle aan den ijssel

Stressvrij verkopen

Professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel weten we daar alles van. Want wat je ook verwacht van jouw nieuwe woning, voor de oude wil je in ieder geval de beste prijs. En daar komt nogal wat bij kijken. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
capelle aan den ijssel

Je woning verkopen voor de beste prijs

Capelle is gewild. Een groene stad met veel kansen en mogelijkheden. De vraag naar woningen is dan ook hoog. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar worden wij allebei blij van.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

capelle aan den ijssel

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Capelle is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Maasdal 50

Kontakt prima. Aan verwachtingen voldaan. Beloofde niets extreems. Gaf goed advies over welk bod te aanvaarden. Ontziende uitstekend. Heel goede communicatie. Prettige omgangsvormen.

9,0 10 1
Geschreven op
Noorwitsstraat 15

Gewoon een goede, betrouwbare, kundige en betaalbare makelaar. Komt alle gemaakte afspraken na. Ik raad Ooms makelaars zeker aan !

8,0 10 1
Geschreven op
Boomberg 128

Een zeer prettige samenwerking met Mitchell van der Leeuw ervaren van Ooms! Transparante en duidelijke informatieverstrekking en communicatie. Bij elke stap in het proces goed op de hoogte gehouden en afspraken worden nagekomen en uitgevoerd!

9,0 10 1
Geschreven op
Kopspoor 131

Ik ben super tevreden over mijn aankoopmakelaar Mitchell van der Leeuw van Ooms Makelaars. Hij heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn woning in deze zeer overspannen markt. Hij heeft mij na een periode waarin ik zelf steeds achter het net viste met bieden en totaal geen idee meer had wat te bieden om een serieuze kandidaat te zijn, snel geholpen een leuke woning te vinden. Hij heeft mij geholpen met informatie, inschatten van een verstandig bod en

10 10 1
Geschreven op
Donizettistraat 99

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het traject. Ooms heeft alles goed geregeld en ons duidelijk en vaak op de hoogte gehouden over de voortgang.

10 10 1
Geschreven op
Robert Kochplaats 57

Duidelijke afspraken, kundig en zeer behulpzaam. Snelle reactie op vragen. Denkt met je mee en geeft goed advies.

10 10 1
Geschreven op
Paul Desmondsingel 158

Prettig contact. Goed bereikbaar. Kundig. Eerlijk. Handelt tijdig. Aan te bevelen. Wellicht niet de goedkoopste, maar levert naar tevredenheid.

10 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 95

Het contact met Makelaar Ooms is zeer prettig te noemen. Ze zijn duidelijk in het geven van de informatie en ook altijd bereikbaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Floris Burgwal 156

Het contact met de makelaar was zeer goed. De makelaar was goed voorbereid voor ons adviesgesprek en dat hebben wij erg positief ervaren.Afspraken werden netjes nagekomen voor de verkoop en aankoop van ons huis. De makelaar nam alle zorgen bij ons weg, dit gaf ons enorm veel rust tijdens deze spannende periode.

9,0 10 1
Geschreven op
Pastel 15

Het contact verliep uitstekend. Goede marktkennis en strategisch ingezet op biedprijs. het gevolg: de woning was binnen 12 dagen verkocht,

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 57 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2313

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie