Huis verkopen in Capelle aan den IJssel -  41005

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je speelt met het idee om jouw huis in Capelle te verkopen? Kies voor stressvrij en neem een specialist in de arm: Ooms Makelaars. Wij zorgen voor een onbekommerd traject en de beste verkoopprijs. Hoe we dat doen? Doordat we de lokale markt goed kennen en precies weten wat jouw doelgroep is. Onze aanpak is persoonlijk en we houden van korte lijnen, dus jij houdt zelf de regie.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 te Capelle aan den IJssel, of bellen: 010 - 450 11 77.

Verkoop nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

capelle aan den ijssel

Stressvrij verkopen

Professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel weten we daar alles van. Want wat je ook verwacht van jouw nieuwe woning, voor de oude wil je in ieder geval de beste prijs. En daar komt nogal wat bij kijken. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
capelle aan den ijssel

Je woning verkopen voor de beste prijs

Capelle is gewild. Een groene stad met veel kansen en mogelijkheden. De vraag naar woningen is dan ook hoog. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar worden wij allebei blij van.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

capelle aan den ijssel

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Capelle is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Michel

Wij zijn netjes en goed geholpen.

9,0 10 1
Geschreven op
Haagwinde 52

Alles liep prettig en voorspoedig. Fijn voorbesprek gehad, ook de bezichtigingen en het contact hier om heen. Hele kundige en prettige makelaars. Soms kreeg ik wel tegenstrijdige informatie als ik belde met het kantoor. Aan de andere kant ben ik heel blij en tevreden dat ik over alles kon bellen. Ik had veel vragen omdat dit de eerste keer was dat ik m’n huis verkocht. Het was nooit teveel. Je moet dan wel zelf bellen met je vragen, maar dat is meer een tip voor

9,0 10 1
Geschreven op
Eduard de Visch Eijbergen

Wij zijn meer dan 20 jaar klant van Ooms, en al die jaren hebben ze altijd met raad en daad bijgestaan, zeer vriendelijk, en service gericht en grote kennis van zaken

10 10 1
Geschreven op
Bermweg 200

De cijfer zeggen genoeg.Raymond Stolk is een fijne makelaar.Verstand van zaken.Goede en duidelijke communicatie.Huis goed verkocht. Alle lof, voor hele team Ooms Kanaalweg Capelle aan den IJssel

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Goede service

10 10 1
Geschreven op
Breeweer 10

Het contact met de makelaar was prima!!! Goede uitleg over de verkoop! Kwamen afspraken prima na. Bedankt voor de goede verkoop

9,0 10 1
Geschreven op
Bachstraat 187

De contacten en de gesprekken met de Makelaar was perfect geregeld vanaf het begin, de bezichtigingen tot en met de biedingen en de afronding met voorlopige koopcontracten en definitieve koopcontracten.

10 10 1
Geschreven op
Maria Danneels erf 45

Contact met Raymond en Melvin was super. Backoffice had naar mijn idee iets beter gekund omdat ik zelf steeds achter zaken aan moest bellen.

8,0 10 1
Geschreven op
Schoutenstraat 19

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Ooms Makelaars. De Makelaars weten waar ze over praten. Ze denken en kijken met je mee. Dat is heel fijn. Zeker nu de prijzen van de woningen zo hoog zijn en je als koper soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik beveel Ooms Makelaars en Ooms Financieel Adviseurs zeker aan.

10 10 1
Geschreven op
Klein Hitland 165

Wat een fijne mensen om mee samen te werken. Snel, deskundig, to the point en heel prettig. Zonder hen had ik mijn huis niet gekregen. Ik zou ze zo weer nemen als ik weer een huis zou willen kopen. Echt een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 53 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2849

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie