Huis verkopen in Capelle aan den IJssel -  41005

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je speelt met het idee om jouw huis in Capelle te verkopen? Kies voor stressvrij en neem een specialist in de arm: Ooms Makelaars. Wij zorgen voor een onbekommerd traject en de beste verkoopprijs. Hoe we dat doen? Doordat we de lokale markt goed kennen en precies weten wat jouw doelgroep is. Onze aanpak is persoonlijk en we houden van korte lijnen, dus jij houdt zelf de regie.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 te Capelle aan den IJssel, of bellen: 010 - 450 11 77.

Verkoop nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

capelle aan den ijssel

Stressvrij verkopen

Professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel weten we daar alles van. Want wat je ook verwacht van jouw nieuwe woning, voor de oude wil je in ieder geval de beste prijs. En daar komt nogal wat bij kijken. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
capelle aan den ijssel

Je woning verkopen voor de beste prijs

Capelle is gewild. Een groene stad met veel kansen en mogelijkheden. De vraag naar woningen is dan ook hoog. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar worden wij allebei blij van.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

capelle aan den ijssel

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Capelle is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Carel Willinksingel 284

Wij hadden veel vertrouwen in Ooms en Raymond Stolk vanaf het begin en vonden hem professioneel en heel vriendelijk. Ondanks onze akkoord bij het bod op de woning, haalde hij er nog meer uit.Wij werden na elke bezichtiging gelijk op de hoogte gebracht over de gang van zaken.Hij nam ook rustig de tijd voor je en raffelde niets af.Kortom een makelaar om aan te bevelen.Mvrgr Jim Schenkel

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Het eerste (vrijblijvende) financieel adviesgesprek was zeer nuttig en ook de opvolging daarna was goed. De communicatie verliep goed. Prettige adviseurs. Het adviesrapport was erg uitvoerig en in het algemeen duidelijk. Een paar specifieke zaken zouden verbeterd kunnen worden (bijv rentepercentage overlijdensrisicoverzekering, de taxatiekosten kwamen maar 1x voor, terwijl 2x van toepassing was). De advieskosten voor de overlijdensrisicoverzekering zouden m.i.

8,0 10 1
Geschreven op
Floris Burgwal 139

Geweldige makelaar met verstand van zaken en persoonlijk contact. Het hele traject is zo gegaan als afgesproken.

10 10 1
Geschreven op
Mari Andriessenrade 20

Onze makelaar wist precies hoe de huize markt lag bij ons in de buurt. Gaf de juiste advies wat wij het beste kon doen, ons huis was sneller verkocht dan andere bij ons in de buurt.Ondanks de corona periode is ons huis goed verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Laurens Gerrets

Sebastiaan heeft een uitgebreid en informatief gesprek met ons gehouden. Tijdens het proces was er regelmatig contact en dit verliep prima. De deskundigheid kan ik waarderen en kan andere mensen aanbevelen hier gebruik van te maken!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Alles was meer dan voldoende, behalve de kosten. Die vind ik aan de hoge kant in relatie tot de dienst.

8,0 10 1
Geschreven op
Lelieveld 101

Makelaar heeft ons prima begeleid bij het verkopen van ons woning. Goed te bereiken en snel antwoord op onze vragen. Na elke bezichtiging nam hij contact met ons op.

9,0 10 1
Geschreven op
Mari Andriessenrade 20

Het contact met de makelaar was goed we werden elke keer als er een kijkdag was geweest op de hoogte gehouden hoe die was verlopen en dat was natuurlijk fijn. Ondanks de corona crisis liep alles heel soepel er waren zo veel aanmeldingen dat er gelijk drie kijkdagen waren ingepland. Dus het was erg spannend we wisten dat ons appartement goed in de markt lag maar dat ie zo gewilligd was hadden we niet verwacht. We zijn erg blij met het resultaat. Gewoon top!Met

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
R van der Poel

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 48 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2245

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie