Huis verkopen in Capelle aan den IJssel -  41005

Huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je speelt met het idee om jouw huis in Capelle te verkopen? Kies voor stressvrij en neem een specialist in de arm: Ooms Makelaars. Wij zorgen voor een onbekommerd traject en de beste verkoopprijs. Hoe we dat doen? Doordat we de lokale markt goed kennen en precies weten wat jouw doelgroep is. Onze aanpak is persoonlijk en we houden van korte lijnen, dus jij houdt zelf de regie.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 te Capelle aan den IJssel, of bellen: 010 - 450 11 77.

Verkoop nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

capelle aan den ijssel

Stressvrij verkopen

Professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis maakt het verschil. Bij Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel weten we daar alles van. Want wat je ook verwacht van jouw nieuwe woning, voor de oude wil je in ieder geval de beste prijs. En daar komt nogal wat bij kijken. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
capelle aan den ijssel

Je woning verkopen voor de beste prijs

Capelle is gewild. Een groene stad met veel kansen en mogelijkheden. De vraag naar woningen is dan ook hoog. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze aanpak is helder en doelgericht: jouw huis verkopen tegen de best mogelijke prijs. Daar worden wij allebei blij van.

De vier stappen van Ooms Makelaars

Benaderen potentiële kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers in de regio Rotterdam. Die zetten we natuurlijk in. Wij matchen jouw woning aan de wensen van deze kopers en laten hen weten dat jouw woning op de markt is.

Marketing!

Wij zetten alle mogelijke middelen in. Uiteraard onze eigen website, maar natuurlijk ook Funda, social media plus een maandelijkse nieuwsbrief. Wil je dit uitbreiden? Ons marketingteam staat voor je klaar.

Bezichtigingen

Stap 1 en 2 zorgen voor de aanvragen, tijdens stap 3 plannen we de bezichtigingen in. Dat doen we samen met jou. Potentiële kopers krijgen een uitgebreide rondleiding en antwoord op alle vragen. Laat dat maak aan onze makelaars over.

Onderhandelen

Bij Ooms werken ervaren makelaars, mensen met mensenkennis. En experts op het gebied van onderhandelen. Wij zorgen dat jij met een goed gevoel je woning verkoopt. We bespreken elk bod met jou.

capelle aan den ijssel

Wij nemen alle zorg uit handen

Je huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt immers veel op je af. Voor Ooms Makelaars Capelle is dat gesneden koek. Wij weten precies hoe we het verkoopproces van jouw huis aanpakken en jou als verkoper het beste kunnen ontlasten. Geen praatjes verkopen, maar eerlijk en oprecht adviseren gedurende het hele proces. Volgens ons is dat de beste route naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Tevreden over de toegankelijkheid. Je hebt een relatie opgebouwd met Sabastiaan door eerdere adviezen/contacten. Afhandeling door Davonne verliep snel en correct.

10 10 1
Geschreven op
Slotplein 40

Wij hebben Ooms Makelaars zowel als makelaar gehad toen wij ons nieuwe huis kochten, als toen wanneer wij ons huidige huis verkochten. In beide gevallen verliep het contact heel goed. Ze zijn eerlijk, staan altijd open voor vragen en hebben echte toppers lopen. Veel dank aan Raymond en Melvin.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Vriendelijke geholpen, goede adviezen. Werd ook de tijd voor genomen, vragen werden duidelijk beantwoord. Goede Service .Zal het iedereen aanbevelen

9,0 10 1
Geschreven op
Puccinistraat 108

Melvin Mokarso (Ooms) is een deskundige makelaar, prettig in omgang en is telefonisch goed bereikbaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Lijstersingel 111

Prima contact met makelaar. Goed advies in begeleiding van verkoop, denken mee.???? ondanks dat verkoop enige tijd nodig had geven de heren niet op en blijven net zo lang doorgaan tot huis verkocht is.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Perfecte service!!!Goed geadviseerd en deskundig advies.Klantgericht .

10 10 1
Geschreven op
Keerkring 91

Contact verliep prettig, de uitleg was duidelijk. Wel zou ik wat meer tijd nemen tussen de biedingen. Tijdens de onderhandelingen hadden meerdere kandidaten gebeld voor een bezichtiging, deze werden op een reserve lijst geplaatst.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Sebastiaan heeft ons goed geholpen en het hele traject duidelijk uitgelegd. Hij was goed bereikbaar en nam altijd de tijd voor ons! Ook complimenten voor de dames van de backoffice! Heel erg bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Ferdinand Huyckburg 27

Snelle actie. Vlotte en goede plaatsing op funda. Goede foto’s en beschrijving.Aardige meedenkende makelaar. Goede adviezen

8,0 10 1
Geschreven op
Monteverdistraat 93

Zeer energiek. Prettig contact met snel schakelen waar nodig. Goede inzichten in de markt en hoe dit zich vertaalt naar ons huis.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 56 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2411

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie