Huis verkopen in Barendrecht -  41032

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht.. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Huis Verkopen Barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Boeier 113

Prima begeleid en geholpen door Han Bruning. Ooms Makelaars is een deskundig makelaar met jarenlange ervaring in Rotterdam en omgeving.

9,0 10 1
Geschreven op
C post

9,5 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop onze hypotheekaanvraag in behandeling is genomen. De informatie en het advies dat wij hebben gekregen was duidelijk. De snelheid waarmee de hypotheekaanvraag is afgehandeld is eveneens een groot pluspunt.

9,5 10 1
Geschreven op
Noordernesse 12

Wij hebben uitstekende begeleiding en support ontvangen van Ooms makelaardij en bij vragen werd snel en adequaat geantwoord.

8,5 10 1
Geschreven op
Pottenbakkerij 24

Duidelijke afspraken en communicatie, goede service en begeleiding tijdens het gehele traject. Kortom zeer tevreden.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Bij vraag 1 had ik liever alle vier de mogelijkheden willen aanvinken. Het is de combinatie van die 4 die maken dat ik Ooms Financieel Advies zou aanbevelen

9,5 10 1
Geschreven op
Mesdagstraat 18

Na de aankoop van onze nieuwe woning hadden wij een zeer goed gevoel bij Han Bruning. Zo zijn we ook voor de verkoop van onze huidige woning bij Ooms uitgekomen. De lokale marktkennis, goede en directe terugkoppeling na bezichtigingen en de ervaring van Han zorgen er voor dat we met een zeer positief gevoel terugkijken op het hele verkooptraject. Dat al met al slechts twee weken duurde...top!

9,5 10 1
Geschreven op
C Ouwens

Gert Jan, heeft wat betreft de hypotheek offerte veel werk gehad om weer een nieuwe offerte aan te vragen.Heeft alles weer duidelijk uit gelegd en een goed advies gegeven.

9,5 10 1
Geschreven op
H.F.Dorsman

Adequaat optreden nadat eerder hypotheekofferte verlopen was.

8,0 10 1
Geschreven op
Ghijseland 175

Het contact met de makelaar en het personeel van Ooms verliep naar volle tevredenheid en in een prettige sfeer. Niets dan lof.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 85 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 29 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2428

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie