Huis verkopen in Barendrecht -  41032

Huis verkopen in Barendrecht

Ben je van plan jouw huis in Barendrecht te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Brugge 3 te Barendrecht of bellen: 0180-626500.

Ja, ik wil mijn huis in Barendrecht verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

barendrecht

Je woning verkopen voor de beste prijs

Barendrecht is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
barendrecht

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Barendrecht is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Barendrecht.. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen Barendrecht

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen Barendrecht

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen Barendrecht

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen Barendrecht

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Huis Verkopen Barendrecht

Huis verkopen Barendrecht: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Barendrecht. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Parelsnoer 81

Kundige makelaar, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Reageert snel op vragen, werkt en denkt mee met de klant. Snel ons huis verkocht en de zaak op een nette en vlotte manier afgerond.

9,0 10 1
Geschreven op
Hof van Portland 30

Duidelijke informatiefolder en uitleg ,transparant, regelmatig contact over de stand van zaken, bij vakantie goede overdracht.Prettig en professioneel geholpen .

8,8 10 1
Geschreven op
Waddenring 32

Fijne, rustige en deskundige makelaar. Al zijn adviezen en voorspellingen zijn uitgekomen. Wij zijn zeer tevreden en raden Ooms makelaars aan!

9,0 10 1
Geschreven op
Avenue Carré 204

Dankzij deze makelaar was de verkoop van mijn woning een kort traject. De communicatie liep gedurende het traject soepel en de lijnen waren kort. Al met al zeker aan te bevelen!

8,8 10 1
Geschreven op
Avenue Carnisse 318

Prettig samenwerken. Er wordt op een goede manier gekeken naar de strategie in de verkoop en wat het best bij het huis past. Hierdoor loopt alles netjes.

9,5 10 1
Geschreven op
Schubertstraat 5

De woning was binnen 3 weken verkocht. Een dag voor de dag waarop het voorlopig koopcontract zou worden getekend trok de koper zich terug. Ooms makelaars Mevr Yvonne Overhand schakelde direct door naar een andere geinteresseerde potentiele koper. Binnen 2 dagen was een tweede bezoek georganiseerd en nog de zelfde dag was de woning opnieuw verkocht. Zonder ook maar iets aan voorwaarden te hebben ingeleverd. Chapoo Ooms!!

8,8 10 1
Geschreven op
Satijnhout 2

Ooms heeft ons zeer goed begeleid met de verkoop van onze woning. Alle bezichtigen werden professioneel opgevolgd. Tijdens de uiteindelijke onderhandeling heeft Ooms een mooie verkoopprijs bedongen. We zijn zeer tevreden.

8,8 10 1
Geschreven op
Jadelaan 39

Begeleidend makelaar zeer bekwaam in aanvoelen situatie bij zowel ons als verkoper als de juiste wensen van de potentiele kopende partij. Zeer rustig en bekwaam in het maken van de deal wanneer beide partijen daar klaar voor waren. Zeer prettige ervaring, ook met de overige collega's binnen de vestiging bij financieel advies en de commerciële medewerkers.

8,8 10 1
Geschreven op
Erkens-akker 14

Ik heb zelf gekozen voor deze makelaar. In 2012 heb ik de woning via haar gekocht en had daar goede ervaringen mee. Geeft correcte adviezen en staat ook de koper bij met vragen. Ik zou haar graag weer willen hebben bij de aanschaf van een nieuwe woning maar dat is niet mogelijk omdat de locatie waar ik naar toe wil te ver weg is.

9,5 10 1
Geschreven op
Ghijseland 246

Prettige samenwerking. Fijn dat er meegedacht wordt. Men staat open voor meedenken, suggesties, creativiteit.

9,3 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 191 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 57 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2898

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie