Struytse Hoeck 32 , 3224 HB, Hellevoetsluis

  • A
€ 545.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Algemeen Representatieve, verhuurde winkelruimte, gelegen in (deels overdekt) winkelcentrum waar meer dan 130 verschillende winkels (retail, dienstverlening en horeca) gevestigd zijn. Het betreft hier zowel lokale ondernemers als landelijke partijen o.a.: Albert...

Toon meer

Kenmerken

Algemeen
Representatieve, verhuurde winkelruimte, gelegen in (deels overdekt) winkelcentrum waar meer dan 130 verschillende winkels (retail, dienstverlening en horeca) gevestigd zijn.

Het betreft hier zowel lokale ondernemers als landelijke partijen o.a.: Albert Heijn, Lidl, Jumbo, HEMA, Etos, Gall & Gall, Big Bazar, Blokker, Beter Horen, Eyewish en Discus.

Het winkelcentrum is recent gemoderniseerd. Eind februari 2023 zal de renovatie van de par-keergarage onder het grote plein gereed komen.

Winkelcentrum Struytse Hoeck heeft een actieve winkeliersvereniging. Voorts heeft het winkelcentrum door de gezamenlijke aanpak van gemeente, politie en brandweer, het Keurmerk Veilig Ondernemen gekregen.

Objectafbakening
Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de commerciële ruimte op de begane grond en verder toebehoren aan de Struytse Hoeck 32 te (3224 HB) Hellevoetsluis, kadastraal bekend gemeente Hellevoetsluis, sectie E, complexaanduiding 1044-A, appartementsindex 300, uitmakende het 69/9.240e onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een gebouwencomplex met onder- en bijhorende grond te Hellevoetsluis, ten tijde van de splitsing kadastraal bekend als Hellevoetsluis, sectie E, nummers 1041, 3110 en 3111, tezamen groot 21.095 m².

Indeling
Ca. 186 m² commerciële ruimte begane grond.

Voormelde oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld aan de hand van opname ter plaatse en aan de hand van informatie verkregen via kadaster, Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG-Viewer) en een bouwtekening, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte conform de Nederlandse Eenheids Norm NEN-2580.

Omzetbelasting
Vrij van BTW.

Datum transport
In overleg.

Wijze van oplevering
In verhuurde staat, onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomst.

Energielabel
De afspraak voor opname van het energielabel is ingepland.

Notaris
Door koper te bepalen.

Kosten
Alle kosten verband houdende met de overdracht, daaronder begrepen overdrachtsbelasting en het honorarium van de notaris, zijn voor rekening van koper.

Zakelijke lasten
Onroerendezaakbelasting (2022) € 671,00
Rioolheffing (2022) € 109,95
Waterschap (2022) € 129,75
VVE bijdrage (2023) € 11.241,48

Bovengenoemde bedragen zijn per jaar.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 545.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1980
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Struytse Hoeck 32
Plaats Hellevoetsluis
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Belegging

Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2033-04-03

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek het object

Struytse Hoeck 32, 3224 HB, Hellevoetsluis

Locatie

Struytse Hoeck 32, 3224 HB, Hellevoetsluis

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie