tekenen-header

Wonen

Samen uw huis kopen

Samen uw huis kopen

Een huis kopen voor een betere prijs

Het zal u maar gebeuren. Plots komt de perfecte woning of dat geweldige appartement op uw pad. En het enige wat u nog denkt: hier wil ik wonen. Deze woning ga ik kopen.

Betoverd door de ruimte, het hoge plafond. Misschien is het wel dat prachtige uitzicht of die gezellige buurt met veel groen. Liefde op het eerste gezicht in ieder geval. Een fijn gevoel, maar erg onhandig nu u op het punt staat de grootste financiële beslissing van uw leven te nemen.

Gelukkig hebben onze aankoopmakelaars geen last van vlinders in hun buik. Zij onderhandelen juist scherp en nemen u het werk uit handen. Zodat u alvast kunt wegdromen bij uw toekomstige woning. Stiekem al bedacht waar het kookeiland komt? Of welke tussenmuren eruit gaan?

Scherp onderhandelen

Een huis kopen, blijft ingewikkeld. Terwijl u die perfecte woning liever vandaag dan morgen in bezit heeft. Als aankoopmakelaar voert Ooms de onderhandelingen. Daarbij bewaren we het overzicht en de rust. Zodat u met een gerust gevoel de woonkamer alvast in gedachten kunt inrichten.

Omdat wij al een tijdje meegaan, weten we wat een realistische prijs is. Onze makelaars zien in een oogopslag of en waar de zon in uw toekomstige tuin staat. Zij voelen feilloos aan welke ruimte er is om te onderhandelen en vertellen waar u op moet letten. Ook adviseren ze wanneer een technisch onderzoek van het huis verstandig is. Dat scheelt u behoorlijk in de portemonnee – u bespaart al snel duizenden euro’s.

Waarom Ooms?

  • Team van enthousiaste en ervaren medewerkers
  • Persoonlijke, no-nonsense benadering
  • Uitstekende kennis van de woningmarkt
  • Deskundig advies, scherpe onderhandelingen
  • Bezichtigingen ook ’s avonds en op zaterdag

Naam en Adres:
Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.