Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 1 december 2023

Ben jij op zoek naar persoonlijke aandacht bij het vinden van jouw droomwoning? Schakel dan onze expertise in als aankoopmakelaar, inclusief de aankoopservice Copaan.

Met Copaan kun je online de huizen en buurten vinden die het beste bij je woonwensen passen, geheel op maat. Copaan genereert dagelijks het nieuwe aanbod van woningen en in een oogopslag zie je welke woningen het best matchen bij jouw woonwensen. Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Hoe gaan we te werk?

 • Stap 1 Jouw woonwensen
  Allereerst gaan we graag een persoonlijk gesprek aan om de woonwensen te inventariseren. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Alleen op deze manier kunnen wij het huis vinden wat perfect bij je past!
 • Stap 2 Aan de slag
  Na het persoonlijke gesprek krijg je een eigen account in ons slimme online zoeksysteem Copaan. Met Copaan kun je online de huizen en buurten vinden die het beste bij je woonwensen passen. Je krijgt dagelijks een overzicht van het meest actuele woningaanbod en je hebt direct inzicht in de plus- en minpunten van de woning. Deze punten worden verwerkt in een match. In een oogopslag krijg jij de huizen te zien die het beste matchen met jouw woonwensen. Op basis daarvan kunnen we bezichtigingen gaan inplannen zodat we een steeds beter beeld krijgen van jouw droomhuis.
 • Stap 3 Gevonden en bezichtigen
  Wanneer wij samen het perfecte huis voor je gevonden hebben, gaan wij de woning bezichtigen. Persoonlijk leiden wij je door het huis, en adviseren over de mogelijkheden en eventuele gebreken van de woning. Samen bespreken wij het eerste gevoel bij de woning.
 • Stap 4 Bieden
  Alvorens wij een bod uitbrengen, vragen wij alle stukken van de woning op om de woning uitvoerig te onderzoeken. Hierbij geven wij advies over de staat, ligging, omgeving, en de reële aankoopprijs.
 • Stap 5 Gekocht
  De woning is aangekocht! In overleg plannen wij een bouwkundige keuring in om er zeker van te zijn dat de woning geen verborgen gebreken heeft. Wij zorgen voor een juiste koopakte en dat de overdracht bij de notaris geregeld wordt
 • Stap 6 De overdracht
  Voorafgaand aan de overdracht gaan wij samen naar het huis voor de inspectie van de woning. Aansluitend zijn wij aanwezig bij de overdacht van de woning.

Wil jij gebruik maken van het unieke systeem Copaan? Schakel dan nu een Ooms Aankoopmakelaar in!

Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!
Hans Kok
Neem contact op met Hans

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht