Object

Overkamppark fase 2, Overkamppark fase 2 Appartement type E, bouwnummer: 54, Dordrecht 3318 AR Dordrecht

3318 AR Dordrecht

Omschrijving

De penthouses op de 15e verdieping hebben beide aan de voor- en achterzijde riante terrassen. U kunt maximaal van de zon genieten en van magnifieke uitzichten vanaf de 15e verdieping. ‘s Zomers heerlijk buiten eten op een groen dakterras onder een grote parasol. Een unieke woonbeleving op grote hoogte ergens tussen hemel en aarde. De stadse geluiden zijn ver weg. Het grootste terras (ca. 62 m2...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

De penthouses op de 15e verdieping hebben beide aan de voor- en achterzijde riante terrassen. U kunt maximaal van de zon genieten en van magnifieke uitzichten vanaf de 15e verdieping. ‘s Zomers heerlijk buiten eten op een groen dakterras onder een grote parasol. Een unieke woonbeleving op grote hoogte ergens tussen hemel en aarde. De stadse geluiden zijn ver weg. Het grootste terras (ca. 62 m2 ) kunt u inrichten als een volwaardige buitenkamer met bijvoorbeeld eigentijds terrasmeubilair. De masterbedroom grenst aan twee zijden aan het grote terras. De zeer riante living en het tweede terras bevinden zich aan de voorzijde en hebben plafondhoge glaswanden. Ook hier alle ruimte om een indeling naar eigen wens en voorkeur te realiseren, met bijvoorbeeld een kookeiland en een grote eethoek. Eindelijk de ruimte om al lang gekoesterde woonwensen te realiseren. De masterbedroom heeft een eigen badkamer. Verder beschikt u over nog twee slaapkamers, een tweede badkamer, een afzonderlijk toilet en een inpandige berging.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Woning type portiekflat
Open portiek nee
VVE actief nee
Aantal eenheden 1
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Adres Overkamppark fase 2
Plaats Dordrecht
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 392 m³ - 392 m³
Woonoppervlakte 157 m² - 157 m²
Indeling
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.