Object

Groot Goed (4 exclusieve villa's), 4 exclusieve villa's, bouwnummer: 22, Ridderkerk 2986 AB Ridderkerk

2986 AB Ridderkerk

Omschrijving

Riant wonen in het Zand
Aan de rand van de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan en de Middenmolendijk, komt Groot Goed. Dit nieuwste stukje Ridderkerk ligt naast de nieuwe woningen van Het Nieuwe Zand, die hier in drie fasen zijn gebouwd. Groot Goed is ruim opgezet, met kavels die in oppervlak variëren van 560 m² tot een riante 825 m². De bestaande, volwassen bomen en de oude woningen aan...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Riant wonen in het Zand
Aan de rand van de wijk Het Zand, tussen de Hugo de Grootlaan en de Middenmolendijk, komt Groot Goed. Dit nieuwste stukje Ridderkerk ligt naast de nieuwe woningen van Het Nieuwe Zand, die hier in drie fasen zijn gebouwd. Groot Goed is ruim opgezet, met kavels die in oppervlak variëren van 560 m² tot een riante 825 m². De bestaande, volwassen bomen en de oude woningen aan de Middenmolendijk zijn op een mooie manier geïntegreerd in de planopzet.

Vier exclusieve villa's
De vier exclusieve villa's in Groot Goed zijn bereikbaar vanaf de Middenmolendijk. De landelijke stijl is het verbindende element in dit prachtige project.

De grote variatie in woningtypen in Groot Goed geeft het project het karakter van een woonbuurt die al lange tijd bestaat. Maar dan wél met alle comfort en luxe die nieuwbouw eigen is.

Alles dichtbij in Groot Goed
Groot Goed ligt aan de rand van de jonge wijk Het Zand, tegen de wijk Drievliet aan. De bewoners van de woningen aan de Hugo de Grootlaan en Middenmolendijk kunnen profiteren van een rijk voorzieningenaanbod. Kinderopvang, basisscholen en middelbare scholen met een christelijke of openbare grondslag zijn dichtbij voorhanden. Op loopafstand van uw huis is Winkelcentrum Vlietplein; ideaal voor uiteenlopende dagelijkse boodschappen. Het dorpscentrum van Ridderkerk met zo’n 140, deels overdekte winkels is op maar vijf minuten fietsen.

Groene gemeente
Ridderkerk is een groene gemeente. Natuurgebied De Gorzen, het grootste park van Ridderkerk, ligt dichtbij. Direct daarachter liggen het Gorzenmeertje, de grienden en de rivier De Noord, waar allerlei recreatiemogelijkheden op en aan het water aanwezig zijn. Ook het Oosterpark en het sportpark met dezelfde naam zijn op fietsafstand. Heerlijk om in de buitenlucht te recreëren of te sporten.

Zó in de stad
Wilt u toch meer of eens wat anders ondernemen? Eén van de grote voordelen van Ridderkerk is de goede bereikbaarheid. U bent zo in Rotterdam of Dordrecht, met de auto, de Waterbus of de bus. Via de A15 of A16

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning villa
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Ridderkerk
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 186 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.