Couwenhoek Fase II, Eengezinswoning, bouwnummer: 66, Capelle Aan Den IJssel 2905 AX Capelle Aan Den IJssel

2905 AX Capelle Aan Den IJssel

Omschrijving

ÉÉNGEZINSWONING
Door de praktische en ruime indeling bieden de eengezinswoningen volop woonplezier en gemak! De eengezinswoningen variëren in uitvoering. Zo komen woningen voor met een langskap of een dwarskap. Daarnaast is bouwnummer 58 standaard voorzien van een erker aan de zijkant, waardoor de woning bijzonder veel lichtinval heeft. De woonkamer heeft in basis al een royale oppervlakte van...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

ÉÉNGEZINSWONING
Door de praktische en ruime indeling bieden de eengezinswoningen volop woonplezier en gemak! De eengezinswoningen variëren in uitvoering. Zo komen woningen voor met een langskap of een dwarskap. Daarnaast is bouwnummer 58 standaard voorzien van een erker aan de zijkant, waardoor de woning bijzonder veel lichtinval heeft. De woonkamer heeft in basis al een royale oppervlakte van circa 37 m2. Optioneel kunt u nog kiezen voor een uitbreiding van de begane grond aan de achterzijde, waardoor u nóg meer leefruimte creëert. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij richting de tuin voor een heerlijk lichte woonkamer. De eveneens ruime keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. Hier treft u een ruime, multifunctionele open zolderverdieping met de opstelplaats voor de cv-installatie en de aansluiting voor uw wasmachine. Deze royale ruimte is uitstekend om te bouwen tot twee extra kamers.

De duurzaam gebouwde rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming door het hele huis. De woningen zijn extra geïsoleerd, hebben zonnepanelen en zijn voorzien van SlimWonen huisautomatisering, Hiermee regelt u handig en snel met uw tablet of telefoon o.a. licht, verwarming en ander elektrische zaken in uw huis. Ook heeft de woning een hoogwaardig ventilatiesysteem op basis van mechanische ventilatie in combinatie met natuurlijke toevoer.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Type woning hoekwoning
Aantal eenheden 8
Aantal vrije eenheden 8
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Capelle Aan Den IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 448 m³ - 462 m³
Perceeloppervlakte 139 m² - 202 m²
Woonoppervlakte 125 m² - 134 m²
Indeling
Aantal kamers 5 (3 slaapkamers)
Buitenruimte
Hoofdtuin achtertuin
Hoofdtuin positie west
Hoofdtuin diepte 12 meter
Hoofdtuin breedte 6.8 meter
Hoofdtuin achterom ja
Bergruimte
Schuur/berging vrijstaand hout
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.