Object

Aan de Kreek, Welvliet, bouwnummer: 55, Nieuw-Beijerland 3264 Nieuw-Beijerland

3264 Nieuw-Beijerland

Omschrijving

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? Type Welvliet is een ruime halfvrijstaande woning, van alle gemakken voorzien en met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op ruime kavels van 309 m2. In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden inclusief sanitair, SieMatic keuken en garage. De woningen zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Laat u...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? Type Welvliet is een ruime halfvrijstaande woning, van alle gemakken voorzien en met volop leefruimte. De woningen zijn gelegen op ruime kavels van 309 m2. In de basis wordt de woning al zeer compleet aangeboden inclusief sanitair, SieMatic keuken en garage. De woningen zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet uw eigen ideeën bij onze verkoopmedewerkers kenbaar te maken!

Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland behoort tot de Gemeente Korendijk. Het dorp ligt in het buitengebied en dat ervaart u meteen. Woningen en authentieke boerderijen wisselen elkaar af waardoor een landelijk omgeving ontstaat. Het aantal voorzieningen in Nieuw-Beijerland is gering maar biedt voldoende om te voorzien in de dagelijkse behoefte van de inwoners. Er is onder andere een supermarkt, bakker en een bloemist. Daarnaast zijn er ook winkels met huishoudelijk- en textiel aanbod. Voor een diner buiten de deur kunt u terecht in één van horecazaken of in het gezellige dorpshuis De Swaensvoet. Tevens ligt de stad Spijkenisse op korte afstand van het dorp. De stad is het met het pontje binnen enkele minuten bereikbaar. Ook in Oud-Beijerland is er een divers winkelaanbod. Middels een N-weg komt u op de A29 welke u naar de grote steden leidt.

Ook maatschappelijk en recreatief zijn er diverse voorzieningen in Nieuw-Beijerland. Uw kinderen kunnen terecht op één van de twee basisscholen in het dorp. Daarnaast is er een speelterrein, een kinderboerderij en een sportveld. Tijdens de winterdag kunt heerlijk schaatsen op de ijsbaan in Nieuw-Beijerland. Heeft u groene vingers? Dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen groenten te verbouwen in één van de volkstuinen. Tot slot telt het dorp vier kerken en is er een openbare bibliotheek.

Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel is de ontwikkelaar en bouwer die de uitbreidingsplannen voor de woningbouw in Nieuw-Beijerland gestalte zal geven.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning herenhuis
Woning type 2-onder-1-kapwoning
Type woning 2-onder-1-kapwon
Aantal eenheden 4
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Nieuw-Beijerland
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 564 m³ - 564 m³
Perceeloppervlakte 309 m² - 320 m²
Woonoppervlakte 139 m² - 139 m²
Indeling
Aantal kamers 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.