Object
Object

Mauritz Kwartier Fase 2, Steenbergen

€ 307.500 - € 325.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Na de realisatie van het prachtige plan ‘Tussen Bastion en Dijk’ hebben MaasJacobs uit Zundert en Somnium Real Estate uit Rijsbergen nu de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van ‘Mauritz Kwartier’. Dit plan telt in totaal 26 prachtige woningen op een steenworp afstand van de haven en het centrum van Steenbergen. Beiden zetten wij onze kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Mauritz Kwartier Fase 2, Steenbergen.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Na de realisatie van het prachtige plan ‘Tussen Bastion en Dijk’ hebben MaasJacobs uit Zundert en Somnium Real Estate uit Rijsbergen nu de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van ‘Mauritz Kwartier’. Dit plan telt in totaal 26 prachtige woningen op een steenworp afstand van de haven en het centrum van Steenbergen. Beiden zetten wij onze kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning te garanderen.

Graag presenteren wij het tweede deel van het 'Mauritz Kwartier': 8 patiowoningen. Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden de sfeervolle woningen een volledig woonprogramma op de begane grond, met een functionele indeling.

VERRASSEND COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN
Bovenop dit complete woonprogramma worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat te laten realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een dakkapel of dubbele tuindeur aan de achtergevel. Stelt u met de interessante afwerkopties uw droomwoning samen?

De realisatie van nieuwbouw woningen is bij ons in goede handen. Flexibiliteit staat bij onze projecten voorop. Gecombineerd met een nuchtere no nonsens mentaliteit bieden wij onze klanten een goede prijs-prestatie verhouding. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wordt u de trotse eigenaar van een mooie patiowoning in dit plan?

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 307.500 - € 325.000
Bouw
Locatie
Plaats Steenbergen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 450 m³ - 458 m³
Perceeloppervlakte 184 m² - 230 m²
Woonoppervlakte 109 m² - 109 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.