Object
Verkocht

Zwarte Zee 31, Maassluis 3144 DE Maassluis

3144 DE Maassluis

Omschrijving

Algemeen
Grootschalige winkelruimte, met ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen op het bedrijventerrein ‘Nieuwe Waterweg’, waar onder andere ook Seats and Sofas is gevestigd. Grenzend aan het bedrijventerrein is een woonwijk gelegen.

De locatie is vanaf rijksweg A20 (Gouda/Hoek van Holland) uitstekend te bereiken. De autorijtijd vanaf afslag 7 Maassluis/Maasland...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Grootschalige winkelruimte, met ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen op het bedrijventerrein ‘Nieuwe Waterweg’, waar onder andere ook Seats and Sofas is gevestigd. Grenzend aan het bedrijventerrein is een woonwijk gelegen.

De locatie is vanaf rijksweg A20 (Gouda/Hoek van Holland) uitstekend te bereiken. De autorijtijd vanaf afslag 7 Maassluis/Maasland van rijksweg A20, bedraagt ongeveer 5 minuten. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.

In de toekomst zal de noord-zuid verbinding verder verbeterd worden door de aanleg van de Blankenburg tunnel en autosnelweg (A24), die de A15 en A20 ten westen van Rotterdam met elkaar zal gaan verbinden.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Maassluis, Sectie D, Nr. 9911.

Object
Voor verhuur is beschikbaar de totale oppervlakte van ca. 2.531 m2 VVO, waarvan ca. 2.406 m2 gelegen op de begane grond en ca. 125 m2 op de verdieping. De vrije hoogte is ca. 6 meter.

In overleg behoort splitsing in kleinere ruimtes tot de mogelijkheden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd en casco worden verhuurd in de alsdan aanwezige staat.

Energielabel
Het object heeft geen energielabel.

Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Bestemming
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan ‘Nieuwe Waterweg I’ van de Gemeente Maassluis d.d. 20 juni 2006 en is bestemd voor Bedrijfsdoeleinden III.

De op de kaart voor bedrijfsdoeleinden III aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijfsdoeleinden als genoemd in de categorieën 1, 2 en 3 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten (zie bijlage achter de voorschriften), alsmede voor bedrijven die gehoord de Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond, naar aard van de bedrijfsactiviteit en invloed op de omgeving van het bedrijventerrein gelijk te stellen zijn met genoemde bedrijven, met bij deze bestemming behorende bedrijfsgebouwen, andere bouwwerken, verkeers- en parkeervoorzieningen, verhardingen, (afschermende) groenvoorzieningen en water.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1996
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Zwarte Zee 31
Plaats Maassluis
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5500 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 2531 m²

Ook succesvol uw bedrijfspand verkopen of verhuren?

Neem vrijblijvend contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.