Object
Verkocht

Rhoonse Hoek, Rhoon 3162 LA Rhoon

3162 LA Rhoon

Omschrijving

Algemeen
Na de succesvolle verkoop van de eerste fase van project “Rhoonse hoek” is het nu tijd voor fase 2!

De 2e fase van project “Rhoonse Hoek” wordt gerealiseerd aan de Koperhoek in Rhoon (gemeente Albrandswaard) op Bedrijventerrein Portland, naast fase 1. Door de ligging aan de doorgaande Rhoonse Baan en, voor wat betreft de units 1 tot en met 6, aan de Zuiderparkweg (Waterkering) is het...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Na de succesvolle verkoop van de eerste fase van project “Rhoonse hoek” is het nu tijd voor fase 2!

De 2e fase van project “Rhoonse Hoek” wordt gerealiseerd aan de Koperhoek in Rhoon (gemeente Albrandswaard) op Bedrijventerrein Portland, naast fase 1. Door de ligging aan de doorgaande Rhoonse Baan en, voor wat betreft de units 1 tot en met 6, aan de Zuiderparkweg (Waterkering) is het gebouw goed zichtbaar. Bovendien zorgt de luifel die de units optisch aan elkaar verbindt voor een hoge attentiewaarde.

Units
2
Ca. 165 m² bgg
Ca. 165 m² verd.
3 p.p.
Koopsom € 309.500,--
Beschikbaar

* Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief B.T.W., aansluitkosten nutsvoorzieningen, renteverlies tijdens de bouw en verschuldigde rente over de grondprijs, te rekenen vanaf 1 september 2017, doch inclusief eigen grond en notariskosten.

** Een optie is het recht om door een eenzijdige wilsverklaring een koopovereenkomst te doen ontstaan. Degene die het recht heeft is niet verplicht er gebruik van te maken. Met andere woorden: de status "optie" kan wijzigen in de status "beschikbaar". Een reservelijst wordt bijgehouden op volgorde van binnenkomst.

Voorzieningen
• Gevlinderde betonvloer;
• Vliesgevel in de beeldbepalende units 1, 20 en 21;
• Wanneer er geen verdiepingsvloer is/wordt aangebracht bedraagt de totale vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer maximaal 1.500 kg/m². Is/wordt er wel een verdiepingsvloer in de unit aangebracht dan bedraagt de vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer maximaal 1.000 kg/m².
• Vloerbelasting van de standaard aanwezige betonnen verdiepingsvloer in de units 1 tot en met 13, 19 tot en met 22 en 28 bedraagt 500 kg/m2;
• Vloerbelasting van een optionele houten verdiepingsvloer bedraagt 300 kg/m2;
• Overheaddeuren met een hoogte van 4,0 meter (tegen meerprijs elektrisch bedienbaar);
• Zeer flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een verdiepingsvloer (industriefunctie), keuken en/of tweede toilet;
• Goede voer-, gevel- en dakisolatie;
• Gebouwhoogte van circa 8,5 meter (zie tekeningen);
• Hardhouten kozijnen;
• Eigen parkeergelegenheid en prima bereikbaarheid.

Appartementsrechten
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en/of te verkopen/verhuren.
Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit).
Naast de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

Vereniging van eigenaren (vve)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht waarvoor thans een beheerder is aangesteld.

Financiering
Bij het sluiten van de koop wordt door de projectnotaris een koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld en vervolgens door partijen getekend. In deze overeenkomst kan op verzoek van de koper een ontbindende voorwaarde financiering worden opgenomen.
Binnen 21 dagen na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten groot 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen.

Betalingen
De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koop-/aannemingsovereenkomst.

Bijzonderheden
Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële middelen en vergunningen. Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Portland”, vastgesteld op 16 november 2015, is de locatie waarop deze units worden gerealiseerd bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten ten behoeve van bedrijven in de categorieën 1 t/m 3.2 van de “Staat van bedrijven op bedrijventerreinen”.

Datum van oplevering
Q2 2018.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rhoonse Hoek ong
Plaats Rhoon
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2774 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 165 m²
Kantoor oppervlakte 165 m²

Ook succesvol uw bedrijfspand verkopen of verhuren?

Neem vrijblijvend contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.