Object
Verhuurd

Haagseveer 32 -34, Rotterdam 3011 DA Rotterdam

3011 DA Rotterdam

Omschrijving

Algemeen
Uitstekend op de hoek gelegen winkel-/kantoorruimte in het hart van het centrum van Rotterdam, uniek door de ligging aan het water. Het Haagseveer is op steenworp afstand gelegen van de gezellige winkelstraat de Meent met in de directe omgeving diverse winkels, eet- en drinkgelegenheden, alsmede tegenover het recent herontwikkelde stadskantoor, met op de begane grond o.a. winkels en...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Uitstekend op de hoek gelegen winkel-/kantoorruimte in het hart van het centrum van Rotterdam, uniek door de ligging aan het water. Het Haagseveer is op steenworp afstand gelegen van de gezellige winkelstraat de Meent met in de directe omgeving diverse winkels, eet- en drinkgelegenheden, alsmede tegenover het recent herontwikkelde stadskantoor, met op de begane grond o.a. winkels en horeca, de passage van de Coolsingel naar het Laurenskwartier.

De unit vormde eind jaren zeventig, samen met de terraswoningen Sint Jacobsplaats, Delftsevaart en Stokviswater een onderdeel van een stedenbouwkundig ontwerp: ‘het Waterverband’.

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, NS- en metrostation Blaak is op loopafstand gelegen, evenals tram- en bushalte. Betaald parkeren in nabije omgeving of parkeergarage (Sint Jacobsplaats).

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rotterdam 8e afdeling, Sectie AD, Nr. 691-A, appartementsindex 37 t/m 39.

Indeling
Ca. 129 m2 winkel-/kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Een voorschot groot € 175,00 per maand exclusief BTW ten behoeve van door of vanwege verhuurder/VVE te verzorgen bijkomende leveringen en diensten aan de gebruikers van het gebouw en toebehoren. Hierin is o.a. inbegrepen:
- het voorschot stookkosten (stadsverwarming)
- glasverzekering;
- Schoonmaak openbaar toegankelijke en algemene ruimten.

De werkelijke servicekosten zullen worden doorbelast op basis van jaarlijkse nacalculatie. Alle overige leveringen en diensten (inclusief elektra en water) dient huurder voor eigen rekening en op eigen naam af te sluiten vanaf datum sleuteloverdracht.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
Per direct.

Wijze van oplevering
Het object wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in casco staat met navolgende voorzieningen:
• meterkast met nutsaansluitingen;
• airconditioning;
• verwarming middels stadsverwarming;
• gestucte- en wit afgewerkte wanden en plafond.

Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1979
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Haagseveer 32 -34
Plaats Rotterdam
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 129 m²

Ook succesvol uw bedrijfspand verkopen of verhuren?

Neem vrijblijvend contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.