Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
Bekijk route
KvK
  • 76036235
BTW
  • NL860485481B01
IBAN
  • IBAN NL58ABNA0876391897
hoeksche waard

Jouw ervaren makelaar in de Hoeksche Waard

NVM Makelaar in de Hoeksche Waard nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in de Hoeksche Waard, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hoeksche waard

Jouw verkoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Magnoliastraat 9

Jasper is een super makelaar. Wanneer wij vragen hadden antwoorde hij gelijk en hij dacht goed met ons mee. We zijn tevreden. De stukken die ons toegezonden waren via kantoor hadden wel wat foutjes. Deze waren echter wel snel weer opgelost.

9,0 10 1
Geschreven op
Kruizemunt 10

Onze makelaar Chantal was zeer prettig om mee te werken. Hele grote complimenten naar haar toe. TOP communicatie, ze heeft ons er geweldig doorheen geholpen met haar deskundigheid!Ook Ooms als makelaardij was zeer prettig in de omgang. Dachten met ons mee, goed bereikbaar en fijn personeel. Zeker aan te bevelen voor anderen!

9,0 10 1
Geschreven op
Christinastraat 13

Alles was vlot en snel geregeld. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. We zijn zeer tevreden over het team van Ooms.

10 10 1
Geschreven op
Zwartsluisje 29

Het gevoel bij deze makelaar was vanaf het begin al goed - de makelaar is zeer transparant, open en onderhoudt goed contact. Daardoor is het hele proces een fijne ervaring.

9,0 10 1
Geschreven op
Klipper 35

Jasper is een hele prettige makelaar die erg betrokken is en goed luistert naar wat er nodig is. Wij vonden het een fijne samenwerking. Het contact was erg prettig, veel kennis van de markt maar bovendien ook een hele aardige man. Ons huis is zeker naar tevredenheid verkocht dankzij Jasper. Wij zullen hem dan ook echt aanbevelen bij vrienden, kennissen en familie. Een dikke 10 waard! De dames op kantoor waren ook allemaal erg vriendelijk en stonden ons altijd prettig

10 10 1
Geschreven op
Valeriaan 33

Jasper van Ooms is een topper! Jasper kent de markt! Jasper is Goed in zijn vak, reëel en een fijn klankbord!

9,0 10 1
Geschreven op
Bordewijkring 4

Jasper heeft alles uit handen genomen en door het snelle schakelen was ons huis heel snel verkocht !

10 10 1
Geschreven op
Bonhoefferstraat 2

Kontakt met de makelaar verliep prima, wel een tweetal opmerkingen 1) het heeft vrij lang heeft geduurd voordat de woning als verkocht werd aangemerkt.2) de sleutel is nog steeds in bezit van de makelaar.

8,0 10 1
Geschreven op
Elisabeth van Loonstraat 9

Wat een toppers zijn het ! Contact liep heel goed en ze geven de beste begeleiding. De prijs was reeël en het advies wat er gegeven is top !

10 10 1
Geschreven op
Emmastraat 8

Onze makelaar Dagmar Hendricks heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze woning. Communicatie verliep goed, verkoop was snel geregeld en konden met al onze vragen bij haar terecht.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 71 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2818

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie