Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
Bekijk route
KvK
  • 76036235
BTW
  • NL860485481B01
IBAN
  • IBAN NL58ABNA0876391897
hoeksche waard

Jouw ervaren makelaar in de Hoeksche Waard

NVM Makelaar in de Hoeksche Waard nodig? Ooms Makelaars staat al bijna 100 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in de Hoeksche Waard, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. De woningmarkt is aan het veranderen. Dit betekent dat er weer ruimte is om te onderhandelen. Niets fijner om dan bij het kopen van een woning gebruik te maken van een gekwalificeerde aankoopmakelaar. Met een aankoopmakelaar vergroot je je kansen op de woningmarkt en ga jij goed voorbereid richting je nieuwe woning. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hoeksche waard

Jouw verkoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Wanneer je jouw huis gaat verkopen komt er veel op je af. Van bezichtigingen en onderhandelen tot het tekenen van de koopovereenkomst. Wellicht vraag je je af wat het juiste moment is om jouw woning te verkopen? Ga je eerst kopen of verkopen?

Onze makelaars kunnen je helpen met het beantwoorden van al deze vragen. We kennen de woningmarkt als geen ander. En we verkopen je woning niet alleen snel, maar ook met de hoogste opbrengst. Zo haal jij het meeste uit jouw verkoop. Kennismaken? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Koriander 20

Gewoon goed van begin tot eind in een snel veranderende huizenmarkt. Wij bevelen deze makelaar zeker aan.

10 10 1
Geschreven op
Burg Henrylaan 92

Jasper huisman heeft mij super en deskundig geholpen daar ik alleen ben om mijn huis te verkopen had ik veel vertrouwen in jasper

10 10 1
Geschreven op
Kardemom 24

Goed en deskundig advies, zeker een aanrader. Makelaar neemt veel moeite om de koper goed voor te lichten en handelingen uit handen te nemen.

9,0 10 1
Geschreven op
Groteweide 25

Het contact verliep soepel en vertrouwd, duidelijke informatie en een eerlijk advies. Prettig om met Jasper van Ooms Makelaars samen te werken, enthousiaste man met kennis van zaken. Vooraf is er een plan van aanpak doorgesproken en dat werkte goed, de eerste bezichtiging was gelijk raak, een mooi succes.Ooms neemt je alle zorgen uit handen en via het programma Move blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.Jasper bedankt

9,0 10 1
Geschreven op
Beatrixstraat 10

Dagmar is een enthousiaste en energieke makelaar! Erg fijn ook dat ze met ons meedacht en zorg uit handen nam! Zoals bij het afgeven van de huissleutels, de fotograaf etc. Verder hield zij ons steeds goed op de hoogte van de bezichtigingen. Een 10 voor de service!

10 10 1
Geschreven op
Grutto 14

Super contact. Professioneel en zakelijk . Ze hebben kennis van zaken en geven een goede begeleiding. Geen vraag is te gek.

9,0 10 1
Geschreven op
Cijnsland 8

De makelaar was erg attent en heeft goed meegedacht t.a.v. onze verkoopwensen.Proactief in het in beeld houden van de woning op Funda en optimaliseren van de presentatie. Het contact de makelaar en het Ooms team verliep prettig en accuraat.

8,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminastraat 21 a

Wij zijn zeer goed geholpen door Jasper van Ooms Makelaars. Zijn snelle en duidelijke manier van communiceren hebben wij als zeer prettig ervaren. Jasper heeft zich tijdens de onderhandelingen sterk opgesteld en heeft daarmee voor ons een zeer goede balans gerealiseerd tussen verkoopprijs en voorwaarden!

10 10 1
Geschreven op
Mollekade 2

We hebben Jasper ontmoet bij een bezichtiging en daar hebben we het al gehad over de verkoop van ons huis. Hij maakte meteen een deskundige indruk met kennis over de omgeving. Tijdens de verkoop van ons huis was hij altijd bereikbaar (of belde terug na het voetballen) en gaf een terugkoppeling na de bezichtigingen van ons huis. Nadat er biedingen waren gedaan heeft hij ons goed advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden en raden Jasper zeker aan wanneer je van plan bent

10 10 1
Geschreven op
van Egmondstraat 6

Hele toegankelijke makelaar die heel betrokken is voor, tijdens en na de verkoop. Verstand van zaken en is heel betrokken.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 98 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3043

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie