Dick Veldhoen

Over mij

Na een periode van 14 jaar als expat in het buitenland in de aannemerij te hebben gewerkt, kwam in 1986 de makelaardij op mijn pad, doordat ik een huis liet bouwen en mijn oude huis verkocht moest worden. Na enig nadenken heb ik toen besloten om de aannemerij vaarwel te zeggen en een makelaarskantoor te beginnen in Oud-Beijerland, met mijn eigen woning als eerste opdracht! Het kantoor is door de jaren flink gegroeid met o.a. veel nieuwbouwopdrachten.

 

Enkele jaren later heb ik het kantoor van de heer Romeijn in Alblasserdam overgenomen, vandaar de naam Veldhoen en Romeijn. Omdat er geen opvolger in mijn directe omgeving was, heb ik in 2019 besloten om mijn kantoor te verkopen aan de Ooms organisatie. Mij is gevraagd om de dingen te blijven doen die ik leuk vind en die niet zo standaard zijn, zoals landgoederen, bouwkavels en boerderijen etc.
Ik doe dit werk met veel plezier, en de samenwerking met de collega's van Ooms gaat buitengewoon plezierig.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie