Kantoorruimte of kantoorunit verkopen -  36924

Kantoorruimte of kantoorunit verkopen

U bent eigenaar van een kantoor en wilt uw bezit verkopen. U zoekt dus een nieuwe gebruiker, investeerder of belegger die uw object tegen de meest gunstige voorwaarden en een goede prijs wilt overnemen. Want u wilt vanzelfsprekend de beste deal. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Onze specialisten weten door het grote netwerk en de diepgaande kennis van de commerciële vastgoedmarkt als geen ander hoe je vastgoed in de markt zet. We ontzorgen u persoonlijk vanaf het bepalen van de vraagprijs tot en met de contractvorming en de overdracht.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Eigen database met regionale en (inter)nationale zoekers

Proactieve marktbenadering

Uitgebreid relatienetwerk

In 4 stappen uw bedrijfsruimte verkopen

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Daarnaast worden zaken zoals de kenmerken, kadastrale gegevens, erfpacht, bestemmingsplan en milieu-informatie vastgelegd.

Verkoopadvies op maat

Op basis van meer dan 90 jaar ervaring, de pandeigenschappen, de ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een verkoopadvies op maat. Hierin adviseren wij u over de best mogelijke vraagprijs, voorwaarden, positionering en promotie.

Proactief handelen

De kracht van onze database in combinatie met ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we de juiste partners bij elkaar weten te brengen. Om nieuwe potentiële kopers aan te trekken, zetten we diverse on- en offline promotiemiddelen in zoals Funda in Business, LinkedIn en vakmedia. Hiervoor kunnen wij ook artikelen schrijven en video's creëren.

Verkoopproces

Is er een geïnteresseerde in uw pand? Dan zorgen we voor de bezichtiging en de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw succes te vieren!

Waar wij trots op zijn..

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Geschreven door Peter van Nederpelt Bekijk bericht
Logo
Logo
Logo
Logo

111 transacties

Afgelopen 12 maanden

297 objecten

Beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie