Bedrijfshal of logistieke ruimte verkopen -  36782

Bedrijfshal of logistieke ruimte verkopen

De vraag naar bedrijfshallen en logistieke ruimtes blijft door de groeiende economie aanhouden. Als eigenaar van een bedrijfshal of logistieke ruimte is dit hèt moment om uw vastgoed te verkopen.

Onze specialisten weten door hun grote netwerk en hun diepgaande kennis van de commerciële vastgoedmarkt als geen ander hoe je vastgoed in de markt zet en wat het beste moment is om te verkopen. Want u wilt natuurlijk wel optimaal profiteren van het momentum. Bij Ooms Bedrijfsmakelaars staan wij voor u klaar met een dedicated team. Wij ontzorgen u vanaf het bepalen van de vraagprijs tot en met de contractvorming en de overdracht.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Specialist in bedrijfshallen & logistiek vastgoed

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Proactieve marktbenadering

Eigen database met regionale en (inter)nationale zoekers

Uitgebreid relatienetwerk

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

In 4 stappen uw bedrijfshal verkopen

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Daarnaast worden zaken zoals de kenmerken, kadastrale gegevens, erfpacht, bestemmingsplan en milieu-informatie vastgelegd.

Verkoopadvies op maat

Op basis van meer dan 90 jaar ervaring, de pandeigenschappen, de ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een verkoopadvies op maat. Hierin adviseren wij u over de best mogelijke vraagprijs, voorwaarden, positionering en promotie.

Proactief handelen

De kracht van onze database in combinatie met ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we de juiste partners bij elkaar weten te brengen. Om nieuwe potentiële kopers aan te trekken, zetten we diverse on- en offline promotiemiddelen in zoals Funda in Business, LinkedIn en vakmedia. Hiervoor kunnen wij ook artikelen schrijven en video's creëren.

Bezichtigen en onderhandelingen

Is er een geïnteresseerde in uw pand? Dan zorgen we voor de bezichtiging en de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw succes te vieren!

Waar wij trots op zijn..

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie