Bedrijfshal of logistieke ruimte verhuren -  36781

Bedrijfshal of logistieke ruimte verhuren

Als eigenaar van een bedrijfshal of logistieke ruimte zoekt u betrouwbare huurders. Huurders die uw ruimte onder de, voor u, beste condities willen huren. Het liefste voor langere tijd. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Onze bedrijfshuisvestingspecialisten zijn u graag van dienst bij het bepalen van de juiste verhuurstrategie, het vinden van een huurder en het (bege)leiden van de onderhandelingen. Met als doel het tot stand brengen van een duurzame relatie tussen u als verhuurder en de huurder mét het gewenste rendement voor de lange termijn.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Specialist in bedrijfshallen & logistiek vastgoed

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Proactieve marktbenadering

Eigen database met regionale en (inter)nationale zoekers

Uitgebreid relatienetwerk

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

In 4 stappen uw bedrijfshal verhuren

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Uw makelaar inveinventariseert uw wensen een behoeften met betrekking tot de verhuur. Daarnaast worden de kenmerken, bestemmingsplan, milieu-informatie en uitbreidingsmogelijkheden vastgelegd.

Verhuuradvies op maat

Op basis van onze ervaring, de pandeigenschappen, ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een verhuuradvies op maat. Hierin adviseren wij u over de best mogelijke huurprijs, voorwaarden, positionering en promotie.

Proactief handelen

De kracht van onze database in combinatie met ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we de juiste partners bij elkaar weten te brengen. Om nieuwe potentiële huurders aan te trekken, zetten we diverse on- en offline promotiemiddelen in zoals Funda in Business, LinkedIn en vakmedia. Hiervoor kunnen wij ook artikelen schrijven en video's creëren.

Verhuurproces

Is er een geïnteresseerde in uw pand? Dan zorgen we voor de bezichtiging en de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw succes te vieren!

Waar wij trots op zijn..

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie