Noordhaven 86 , 4761 DC, Zevenbergen

 • 142 m²
 • 112 m²
 • 2
 • A
€ 795.000 k.k.
Dit appartement bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Algemeen Beschikbaar voor verkoop in het gezellige centrum van Zevenbergen, gelegen aan ''de Roode Vaart'', deze winkel-/ verkoopruimte met ruime bovenwoning. Het centrum van Zevenbergen wordt gevormd door de Noordhaven, de Zuidhaven en de Markt. De Noordhaven en...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 112 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Downloads

Algemeen
Beschikbaar voor verkoop in het gezellige centrum van Zevenbergen, gelegen aan ''de Roode Vaart'', deze winkel-/ verkoopruimte met ruime bovenwoning. Het centrum van Zevenbergen wordt gevormd door de Noordhaven, de Zuidhaven en de Markt. De Noordhaven en Zuidhaven worden van elkaar gescheiden door de haven "de Roode Vaart", die recentelijk door de Gemeente Moerdijk is vernieuwd! Het is mogelijk om langs de Roode Vaart te parkeren, waardoor de bereikbaarheid van het centrum enorm gunstig is. Aan de Noordhaven bevinden zich diverse ondernemingen zoals winkels, restaurants/horeca en ook woningen.

De winkel-/verkoopruimte is in het verleden in gebruik geweest als schoenenwinkel, met de hoofdentree aan de Noordhaven en een tweede ontsluiting aan de achterzijde van het object, waar een laad- en losmogelijkheid is. De bovengelegen woning heeft een eigen opgang, maar is ook vanuit de winkel-/ verkoopruimte te betreden. Dit object leent zich perfect voor (gedeeltelijke) transformatie. Het is mogelijk om de bovenwoning, die gebruikt werd als kantine en opslagruimte, op te knappen en hier weer een nette woonruimte van te maken. Op dit moment zijn er gesprekken met de gemeente Moerdijk om af te tasten welke mogelijkheden er zijn voor eventuele transformatie van het object en over de voorwaarden die de gemeente Moerdijk hieraan stelt.

In het centrum van Zevenbergen zijn onder andere twee grote supermarktketens gevestigd, evenals publiekstrekkers zoals de Hema, Bruna, Kruidvat en Prima. Daarnaast bevinden zich in het centrum diverse lokale ondernemers en eet- en drinkgelegenheden.

Op loopafstand is een bushalte te vinden, waarmee u o.a. naar het NS-station van Zevenbergen kunt reizen. Het NS-station is eventueel ook te voet bereikbaar, het is slechts enkele minuten lopen vanaf het pand aan de Noordhaven. Vanaf het NS-station kunt u met de bus of trein naar diverse steden en dorpen reizen. Ook is de ligging van de snelweg gunstig. Binnen enkele minuten kunt u via de N285 op de A17 of A59 rijden.

De gezellige stad Zevenbergen ligt in Noord Brabant en is onderdeel van de Gemeente Moerdijk. Moerdijk is een gemeente met 36.961 inwoners en een grondgebied van circa 180 km².

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zevenbergen, sectie M, nummers 4479 en 4492, respectievelijk groot 142 m² en 319 m² (tezamen groot 451 m²).

Indeling
Ca. 305 m² Winkelruimte op de begane grond (split-level), bestaande uit een voorportaal met etalage en een trapopgang naar de eerste verdieping;

Ca. 153 m² Magazijn-/ opslagruimte op de begane grond, verdeeld in diverse ruimtes. Eén van de ruimtes aan de achterzijde is voorzien van een garagedeur ten behoeve van de levering van goederen;

Ca. 67 m² Winkelruimte op de eerste verdieping;

Ca. 41 m² Opslagruimte op de eerste verdieping (oorspronkelijk woonhuis);

Ca. 40 m² Woonruimte op de eerste verdieping, bestaande uit een woonkeuken met keukenblok en kleine buitenruimte aan de voorzijde van het pand, CV-ruimte, enkel toilet en bergkast;

Ca. 72 m² Woonruimte op de tweede verdieping, bestaande uit een voor- en een achterkamer en een badkamer;

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

Winkelruimte:
• Voorportaal met etalage;
• Buitenverlichting;
• Stalen rolluik;
• Luchtgordijn;
• Diefstal detectiepoortjes;
• Camerabewaking;
• Alarminstallatie;
• Balie/ kassablok;
• Airconditioning;
• Systeemplafond v.v. inbouwspots;
• Mechanische ventilatie;
• Diverse brandblusapparatuur;
• Diverse opslagruimtes;
• TL-verlichting;
• Vluchtrouteaanduiding;
• Trap naar de verdieping;
• Enkel toilet met fonteintje;
• Toegang tot woongedeelte;
• Pv-panelen;
• Aansluiting gas, water en elektra;

Woonruimte:
• Opstelling CV-ketel (Nefit 1997);
• Bergruimte;
• Enkel toilet met fonteintje;
• Woonkeuken met keukenblok v.v. 4 onder- en 4 bovenkasten en kleine buitenruimte;
• Deels kunststof kozijnen v.v. dubbel glas;
• Gedeeltelijk draai-/kiepramen v.v. screens;
• Trap naar tweede verdieping;
• Twee slaapkamers;
• Eenvoudige badkamer;
• Toegang tot dakterras op de tweede verdieping.

Koopsom
€ 795.000,00 kosten koper, exclusief BTW.

Omzetbelasting
Indien verkoper dit wenst, dient koper bereid te zijn mede te werken aan een met BTW belaste levering.

Zekerheidsstelling
Koper dient ter nakoming van zijn verplichtingen, 7 dagen na het verlopen van de ontbindende voorwaarden, een waarborgsom te storten bij de notaris, ter grootte van 10% van de koopsom.

Koopovereenkomst
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een model koopovereenkomst voor Bedrijfs onroerend goed (model 2019) zoals vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

Staat van de onroerende zaak
De Onroerende Zaak zal aan Koper in eigendom worden overgedragen in de feitelijke en juridische staat waarin het zich ten tijde van het sluiten van de bezichtiging bevond, “as is, where is en voetstoots”, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van Koper komen.

Energielabel
Energielabel A. Een afschrift van het energielabel wordt bij oplevering als bijlage aan de koopovereenkomst opgenomen.

Datum van oplevering
In overleg.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Moerdijk valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Centrum Zevenbergen”, vastgesteld op 8 oktober 2015.

Op grond van artikel 4 van de planvoorschriften is de enkelbestemming van de locatie: “Centrum”, met een dubbelbestemming ‘’Waarde Archeologie – 3’’ en de gebiedsaanduiding ‘’vrijwaringszone – molenbiotoop’’.

De voor ‘’Centrum’’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. indien het functies betreft die worden uitgeoefend op de begane grondlaag van gebouwen:
1. detailhandel;
2. dienstverlening;
3. horecabedrijven van categorie 1a en 1b van de Staat van Horeca-activiteiten en overige bestaande horeca;
4. maatschappelijke voorzieingen;
5. culturele voorzieningen;
6. ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': een supermarkt;
7. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van centrum - opnamestudio': een opnamestudio;
8. opslag ten behoeve van bovengenoemde functies;
b. indien het functies betreft die worden uitgeoefend op de verdiepingen van gebouwen:
1. kantoren;
2. opslag en/of sanitaire voorzieningen ten dienste van en in directe relatie met de onder a genoemde functies;
c. wonen op de begane grond en de verdieping, met aan-huis-verbonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten, voor zover het vloeroppervlak niet meer bedraagt dan 30% van het vloeroppervlak van de betrokken woning met een maximum van 60 m², met dien verstande dat:
1. het aantal wooneenheden niet meer mag bedragen dan het bestaande aantal;
2. de vloeroppervlakte bij onzelfstandige woonruimte ten minste 15 m² en bij zelfstandige woonruimte ten minste 60 m² bedraagt, of het bestaande oppervlakte op het tijdstip van inwerkingtreding van dit plan;
d. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen en parkeervoorzieningen.

Meer informatie m.b.t. het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

De bovenstaande gegevens, betreffende de bestemming zijn verstrekt via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl per toestandsdatum 4 januari 2022.

Gebruik
Koper is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

Indien na ondertekening van de koopovereenkomst blijkt dat het gebruik van Koper strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Koper de Verkoper daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Koper.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.

- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n)(zie bijgevoegd document);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 795.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Aanvaarding direct

Bouw

Woning type Appartement
Soort appartement bovenwoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak plat dak
Open portiek nee

Locatie

Adres Noordhaven 86
Plaats Zevenbergen
Provincie Noord_brabant
Land Nederland
Ligging
 • Aan water
 • In centrum
 • In woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 112 m²
Inhoud 1627 m³
Perceeloppervlakte 142 m²
Totale woonoppervlakte 112

Indeling

Bevind zich op woonlaag 2
Aantal woonlagen 2
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 2 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Voorzieningen

  Energie

  Energielabel A
  Isolatie
   Verwarming

    Buitenruimte

    Tuin
    • Geen tuin
    Hoofdtuin geen tuin
    Hoofdtuin achterom nee

    Bergruimte

    Voorzieningen
     Isolatie

      Parkeergelegenheid

      Garage
      • Geen garage
      Faciliteiten

       Onderhoud

       Onderhoud binnen goed
       Onderhoud buiten goed

       Overig

       Huidig gebruik Woonruimte
       Huidige bestemming Woonruimte

       Ontdek het appartement

       Noordhaven 86, 4761 DC, Zevenbergen
       Noordhaven 86, 4761 DC, Zevenbergen
       Noordhaven 86, 4761 DC, Zevenbergen

       Hier zult u wonen

       Noordhaven 86, 4761 DC, Zevenbergen

       Schaduwwijzer

       Dit appartement bezichtigen?
       Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

       Gerelateerde woningen

       Voordijk 355 a, 2993 BB, Barendrecht
       Voordijk 355 a, 2993 BB, Barendrecht
       Bekijk alle afbeeldingen
       Verkocht onder voorbehoud
       Voordijk 355 a
       2993 BB, Barendrecht
       • 184 m²
       • 6
       € 750.000 k.k.
       Achterzeedijk 61 a, 2992 SB, Barendrecht
       Achterzeedijk 61 a, 2992 SB, Barendrecht
       Bekijk alle afbeeldingen
       Achterzeedijk 61 a
       2992 SB, Barendrecht
       • 152 m²
       • 5
       € 775.000 k.k.
       Zuidzijdsedijk 60, 3264 LJ, Nieuw-beijerland
       Zuidzijdsedijk 60, 3264 LJ, Nieuw-beijerland
       Bekijk alle afbeeldingen
       Zuidzijdsedijk 60
       3264 LJ, Nieuw-beijerland
       • 392 m²
       • 7
       € 825.000 k.k.