Han Bruning

Han Bruning

NVM Makelaar Taxateur - Partner

Ik maak graag een afspraak met u om samen met u het traject van verkoop  en/of aankoop te bespreken.

Over mij

Adviseren is mijn passie bij aankoop- en verkoopopdrachten, verkoop nieuwbouw en advisering bij ontwikkeling van nieuwe woongebieden. Ik ben in 1989 bij Bruning regiomakelaardij mijn carriere begonnen en daar besmet geraakt met het ‘makelaarsvirus’. In 1994 heb ik de overstap gemaakt naar Ooms, waar ik in 1998 voor Ooms de vestiging Barendrecht mocht starten.

De wensen van de klant goed scherp krijgen, is voor mij de basis voor een goed advies. Een prettig contact vind ik belangrijk voor een goede samenwerking. Creativiteit, professionaliteit, betrokkenheid en passie staan bij mij voorop.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie