taxaties gerechtelijk

Taxatie gerechtelijke procedure

Vóór en tijdens gerechtelijke procedures staat Ooms Taxaties u bij met snelle en betrouwbare taxaties. Of het nu gaat om een deskundigentaxatie, een geschil waarbij goederen verdeeld moeten worden of om schade aan een pand: onze gespecialiseerde taxateurs helpen graag.

Na een taxatie kent u de waarde van het vastgoed én alle bijzonderheden. Ooms Taxaties maakt de informatie die u nodig heeft inzichtelijk in een taxatierapport. Wij werken zelfstandig en voeren onafhankelijke taxaties uit. Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.

Erkende taxateurs
Kennis van de lokale en regionale markt
Expertises als WOZ-taxaties en erfpacht
Betrouwbaar en onafhankelijk
Snelle taxaties!
Taxatie Gerechtelijke Procedures

Taxaties voor alle gerechtelijke procedures

Een geschil is vervelend, zeker als het leidt tot een procedure. Ooms Taxaties helpt u graag met een taxatie voor een gerechtelijke procedure. In deze situaties staan onze erkende taxateurs voor u klaar:

  • Geschillen tussen zakenpartners
  • Geschillen tussen banken en taxateurs
  • Claims van eigenaren van bedrijfsmatig onroerend goed
  • Schade aan panden door werkzaamheden
  • Deskundigentaxatie voor een gewogen gemiddelde
Taxatie Gerechtelijke Procedures
Volgende: Taxeren
Taxatie Gerechtelijke Procedures
Taxatie Gerechtelijke Procedures
Volgende: Taxatierapport
Taxatie Gerechtelijke Procedures
Taxatie Gerechtelijke Procedures
Volgende: Kennismaken
Taxatie Gerechtelijke Procedures

Kennismaken

Laat uw gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina. Wij nemen snel contact met u op. We kijken wat uw vraag is, geven u een indicatie van het tarief en sturen de opdrachtvoorwaarden.

Volgende: Kennismaken

Taxeren

Als u akkoord bent met de voorwaarden, vragen we stukken op: plattegronden, verhuurcontracten bij verhuur, WOZ-waarde, rapporten van bodemonderzoek en bestemmingsplannen. We bekijken de binnen- en buitenkant van het object en maken foto’s.

Volgende: Kennismaken

Taxatierapport

De taxateur stelt binnen vijf werkdagen het taxatierapport op. We sturen u een concept zodat u kunt controleren of de feitelijke informatie klopt. Daarna maakt de taxateur het rapport definitief. U kunt het rapport direct gebruiken.

Volgende: Kennismaken

Ander taxatiedoel?

Bent u op zoek naar een taxatie vanwege andere doeleinden? Ook dan moet u bij Ooms Taxaties zijn.

Taxatie voor gerechtelijke procedure nodig?

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie