jaarrekening taxatie

Fiscale doeleinden zoals taxatie voor de jaarrekening

Vastgoedeigendommen behoren tot de drie grootste kostenposten op de balans. Een deskundige taxatie van commercieel vastgoed is daarom cruciaal bij het opstellen van de jaarrekening. Kies voor een betrouwbare en marktconforme waardebepaling van uw vastgoedportefeuille.

Ooms Taxaties is specialist in de regio Rotterdam. We voeren taxaties uit voor bijvoorbeeld het MKB, financiële instellingen, accountants, woningbouwverenigingen, gemeentelijke overheden en gebouweigenaren. We beschikken ook over een groot netwerk van taxateurs voor landelijke vastgoedportefeuilles.

Erkende taxateurs
Kennis van de lokale en regionale markt
Expertises als WOZ-taxaties en erfpacht
Betrouwbaar en onafhankelijk
Snelle taxaties!

Taxatie jaarrekening voor accountants

Voor taxaties voor de jaarrekening gelden wetten en regels. Hiervan is Ooms Taxaties volledig op de hoogte. Alle informatie die u of uw accountant nodig heeft, komt na taxatie in een overzichtelijk taxatierapport.

Een accountant eist dat een taxateur lid is van de NRVT en dus de titel ‘Register Taxateur’ bezit. Ook moet de taxateur onafhankelijk zijn. Wij voldoen aan deze voorwaarden. Ooms Taxaties bezit de kwalificaties om iedere opdrachtgever, particulier of zakelijk, van een solide taxatie te voorzien. Ons werk voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

WOZ-taxaties

Een expertise van Ooms Taxaties is WOZ-taxaties. Aan de hand van de WOZ-waarde wordt de hoogte van de onroerendezaakbelasting bepaald. De WOZ-waarde is ook van invloed op waterschapsheffingen en rijksbelastingen. Wij analyseren uw WOZ-beschikking en voeren eventueel een contrataxatie uit.

Fiscale doeleinden
Volgende: Taxeren
Fiscale doeleinden
Fiscale doeleinden
Volgende: Taxatierapport
Fiscale doeleinden
Fiscale doeleinden
Volgende: Kennismaken
Fiscale doeleinden

Kennismaken

Laat uw gegevens achter in het formulier hierboven. Eén van onze taxateurs neemt snel contact met u op. We bespreken uw wensen en behoeften, geven een schatting van het tarief en sturen u de opdrachtvoorwaarden.

Volgende: Kennismaken

Taxeren

Als u uw handtekening heeft gezet onder de voorwaarden, vragen we stukken op: de WOZ-waarde, verhuurcontracten bij verhuur, plattegronden, bestemmingsplannen en rapporten van bodemonderzoek. We bekijken het object en maken foto’s.

Volgende: Kennismaken

Taxatierapport

Binnen vijf dagen stelt de taxateur het taxatierapport op. We sturen u het concept zodat u de feitelijke informatie kunt controleren. Dan maakt de taxateur het rapport definitief. U kunt het rapport direct gebruiken.

Volgende: Kennismaken

Ander taxatiedoel?

Bent u op zoek naar een taxatie vanwege een andere reden? Ooms Taxaties helpt u graag verder.

Snel een deskundig taxatierapport voor uw jaarrekening?

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie