financieringstaxaties blok

Financieringstaxaties

U heeft een financiering nodig voor zakelijk vastgoed. Of u verstrekt financieringen. Laat het vastgoed eerst taxeren. Na een financieringstaxatie kent u de waarde én alle bijzonderheden. Ooms Taxaties maakt de informatie die u nodig heeft inzichtelijk in een taxatierapport. De vier grootste en bekendste banken van Nederland, maar ook andere geldverstrekkers accepteren onze rapporten voor financiering.

Ooms Taxaties werkt zelfstandig en voert onafhankelijke financieringstaxaties uit. Onze erkende taxateurs werken snel, deskundig en regelen alles van A tot Z, ook portefeuilletaxaties. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Erkende taxateurs
Kennis van de lokale en regionale markt
Expertises als WOZ-taxaties en erfpacht
Betrouwbaar en onafhankelijk
Snelle taxaties!
Financieringstaxaties

Financieringstaxaties en kennis van de markt

Laat uw financieringstaxatie uitvoeren door Ooms Taxaties. Wij zijn goed op de hoogte van de lokale en regionale markt en hebben een groot netwerk. Hierdoor hebben we een voorsprong op taxateurs die landelijk werken of niet uit ons werkgebied komen. We hebben veel ervaring met woningen voor verhuur, winkels, kantoren, bedrijfsruimtes en ander commercieel vastgoed. Ook kennen wij de plannen voor nieuwbouw, sloopplannen en andere ontwikkelingen. Hierdoor taxeren we de juiste waarde.

Financieringstaxaties
Volgende: Taxeren
Financieringstaxaties
Financieringstaxaties
Volgende: Taxatierapport
Financieringstaxaties
Financieringstaxaties
Volgende: Kennismaken
Financieringstaxaties

Kennismaken

Laat uw gegevens achter in bovenstaand formulier. Eén van onze taxateurs neemt snel contact met u op. We bespreken uw wensen en behoeften, geven een indicatie van het tarief en sturen u de opdrachtvoorwaarden.

Volgende: Kennismaken

Taxeren

Als u uw handtekening zet onder de voorwaarden, vragen we stukken op: plattegronden, verhuurcontracten bij verhuur, WOZ-waarde, rapporten van bodemonderzoek en bestemmingsplannen. We bekijken binnen- en buitenkant van het object en maken foto’s.

Volgende: Kennismaken

Taxatierapport

De taxateur stelt binnen vijf werkdagen het taxatierapport op. We sturen u het concept zodat u kunt controleren of de feitelijke informatie klopt. Daarna maakt de taxateur het rapport definitief. U kunt het rapport direct gebruiken.

Volgende: Kennismaken

Financieringstaxaties bij Ooms Taxaties

Ooms Taxaties is geen groot, anoniem kantoor, maar ook geen eenmanszaak. We zijn een mooie tussenmaat. Ooms Taxaties gaat voor een persoonlijke benadering, maar heeft wel alle kennis en specialismen in huis. We zijn flexibel en haken niet af als een taxatie ingewikkeld is.

Snel een deskundig taxatierapport voor uw jaarrekening?

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie