aankooptaxatie

Taxatie voor een aan- of verkoopbeslissing

Weet wat de marktwaarde is voordat u commercieel vastgoed aankoopt of verkoopt. Zo maakt u een weloverwogen beslissing. Ooms Taxaties vertelt u de juiste waarde en alle bijzonderheden zoals de technische staat van het onroerend goed, bodeminformatie en risico’s als asbest. Het taxatierapport bevat daarnaast informatie over het bestemmingsplan en schriftelijk advies over het vastgoed.

Ooms Taxaties werkt zelfstandig en voert onafhankelijke taxaties uit. Onze erkende taxateurs werken snel en deskundig en regelen alles van A tot Z, ook portefeuilletaxaties. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Erkende taxateurs
Kennis van de lokale en regionale markt
Expertises als WOZ-taxaties en erfpacht
Betrouwbaar en onafhankelijk
Snelle taxaties!

Taxatie voor verkoopbeslissing

Een stuk grond om huizen op te laten bouwen of een school die niet meer gebruikt wordt: wat levert het op? Wilt u commercieel vastgoed verkopen, kies dan voor Ooms Taxaties. Een taxatierapport is een onafhankelijke onderbouwing voor een (politieke) verkoopbeslissing, maar geeft ook aan wat de mogelijkheden zijn en wat de highest and best use is van de grond of het onroerend goed.

Taxatie voor aankoopbeslissing

Wilt u commercieel vastgoed aankopen, neem dan voorbereid en volledig ingelicht uw beslissing. Zeg niet zomaar ‘ja’. Of u nu een stuk grond koopt, een winkel of een woning om te verhuren: in onze taxatierapporten staat alles wat u moet weten. Van de marktwaarde en advies tot het bestemmingsplan en regels over de aankoop en bestemming. De regels van de ene stad zijn niet die van de andere. Onze specialisten kennen de lokale regelgeving als geen ander. Ze hebben hierdoor een voorsprong op andere taxateurs.

Aankoopbeslissing of verkoopbeslissing
Volgende: Taxatie
Aankoopbeslissing of verkoopbeslissing
Aankoopbeslissing of verkoopbeslissing
Volgende: Taxatierapport
Aankoopbeslissing of verkoopbeslissing
Aankoopbeslissing of verkoopbeslissing
Volgende: Kennismaking
Aankoopbeslissing of verkoopbeslissing

Kennismaking

Laat uw gegevens achter in het formulier hierboven. Eén van onze taxateurs neemt snel contact met u op. We bespreken uw wensen en behoeften, geven u een indicatie van het tarief en sturen de opdrachtvoorwaarden (de offerte).

Volgende: Kennismaking

Taxatie

Als u ons de opdracht geeft, vragen we documenten op: bij u, de gemeente en andere instanties. Bijvoorbeeld verhuurcontracten bij verhuur, plattegronden, WOZ-waarde, bestemmingsplannen en rapporten van bodemonderzoek. We bekijken en fotograferen het object van binnen en buiten.

Volgende: Kennismaking

Taxatierapport

Binnen vijf werkdagen stelt de taxateur het rapport op. We sturen u het concept zodat u kunt controleren of de feitelijke informatie klopt. Daarna maakt de taxateur het taxatierapport definitief. U kunt het rapport direct gebruiken, bijvoorbeeld als onderdeel van vergaderstukken.

Volgende: Kennismaking

Ander taxatiedoel?

Neemt u geen aan- of verkoopbeslissing, maar wilt u wel snel een deskundig taxatierapport? Ook dan kunt u bij Ooms Taxaties terecht.

Staat u voor een aankoopbeslissing of verkoopbeslissing?