Sytske Kooijman

Sytske Kooijman

Manager Taxaties & Consultancy - Taxateur - Partner

Nowadays people know the price of everything and the value of nothing - Oscar Wilde

Over mij

Dit citaat uit eind 18e eeuw is vandaag de dag nog even actueel. Ook nu vindt men het moeilijk de waarde van iets te schatten. Ik ben Sytske Kooijman, adjunct-directeur bij Ooms Taxaties. Als taxateur ben ik dagelijks bezig met het schatten van de waarde van onroerend goed. Samen met mijn collega’s van Ooms Makelaars Taxaties voeren wij vanuit het kantoor aan de Maaskade jaarlijks duizenden taxaties uit. 

De panden die ik taxeer variëren van een bouwvallig huisje in het buitengebied tot een penthouse in het centrum van Rotterdam en van een kleine winkelruimte in een woonwijk tot een scheepswerf in de Botlek. Iedere taxatie is weer een uitdaging, om de waarde zo goed mogelijk in te schatten en afweging te maken tussen de mogelijkheden van het pand en de visie van de gebruikers en eigenaren.

 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie