Kimberley Moolenaar

Vastgoedadviseur

Kimberley Moolenaar

Over mij

In 2011 ben ik als teamsecretaresse gestart bij Ooms op de afdeling Bedrijfshuisvesting in Dordrecht, met eerlijk gezegd het idee om zo snel mogelijk over te stappen naar de woningmakelaardij. Dit leek me, gezien mijn passie voor interieur, veel leuker dan die grote bedrijfshallen en stoffige kantoorruimten. Maar niets was minder waar, ik vond de bedrijfsmatige kant juist onwijs leuk en interessant!

Na 10 jaar als secretaresse te hebben gewerkt, heb ik in 2020 de stap genomen om als vastgoedadviseur aan de slag te gaan, en tot op de dag van vandaag bevalt dit nog steeds heel erg goed!

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? De diversiteit aan soorten vastgoed, het regelmatige klantencontact met zowel vastgoedeigenaren als (lokale) ondernemers en natuurlijk het team waarin ik werk. Samen kansen signaleren en successen realiseren!

Mijn laatste berichten

Tandartspraktijk Admiraal huurt winkelruimte in winkelcentrum ‘Wielwijk’ te Dordrecht
Bedrijfshuisvesting
Tandartspraktijk Admiraal huurt winkelruimte in winkelcentrum ‘Wielwijk’ te Dordrecht Tandartspraktijk Admiraal heeft recentelijk een commerciële ruimte gehuurd in winkelcentrum ‘Wielwijk’ te Dordrecht, ten behoeve van een moderne tandartsenpraktijk. Deze...
Stichting SeysCentra breidt uit in Medisch Centrum Moermond te Zwijndrecht
Bedrijfshuisvesting
Stichting SeysCentra breidt uit in Medisch Centrum Moermond te Zwijndrecht Stichting SeysCentra heeft zich in 2019 in het Medisch Centrum Moermond gevestigd. Vanwege groei van de onderneming hebben ze het gehuurde verder uitgebreid binnen het Medisch Centrum en is...
Start verkoop ‘Biesboschhal’ Dordrecht
Bedrijfshuisvesting
Start verkoop ‘Biesboschhal’ Dordrecht
Bekijk meer berichten