Tandartspraktijk Admiraal huurt winkelruimte in winkelcentrum ‘Wielwijk’ te Dordrecht

Geschreven door Kimberley Moolenaar op 23 november 2022

Tandartspraktijk Admiraal heeft recentelijk een commerciële ruimte gehuurd in winkelcentrum ‘Wielwijk’ te Dordrecht, ten behoeve van een moderne tandartsenpraktijk. Deze wordt gevestigd in een commerciële ruimte van ca. 307 m². Er is een langjarige huurovereenkomst gesloten.


De commerciële ruimte is onderdeel van wijkwinkelcentrum ‘Wielwijk’ met ca. 7.100 m² aan gemakswinkels. Het winkelcentrum heeft 4 supermarkten, alsmede een divers aanbod aan vers specialisten én non-food winkels.

Tandartspraktijk Admiraal is een jonge en dynamische tandartsenpraktijk met ervaren tandartsen. De commerciële ruimte is de afgelopen periode volledig verbouwd naar een moderne praktijkruimte. Tandartspraktijk Admiraal zal op 2 december 2022 met trots de deuren van haar nieuwe praktijk openen!


Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze transactie samen met Sweco Vastgoedmanagement op namens verhuurder BODE I B.V., vertegenwoordigd door Pertinea Nederland BV.

Wij wensen huurder veel succes met de nieuwe locatie en danken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Kimberley Moolenaar
Neem contact op met Kimberley

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie