Stichting SeysCentra breidt uit in Medisch Centrum Moermond te Zwijndrecht

Geschreven door Kimberley Moolenaar op 3 mei 2022

Stichting SeysCentra heeft zich in 2019 in het Medisch Centrum Moermond gevestigd. Vanwege groei van de onderneming hebben ze het gehuurde verder uitgebreid binnen het Medisch Centrum en is er een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor in totaal ca. 584 m² kantoor- / maatschappelijke ruimte.

Stichting SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van ARFID (voedselweigering) en onzindelijkheid, bij kinderen met of zonder verstandelijke beperking. SeysCentra heeft al verschillende vestigingen in Nederland, onder andere in Gelderland, Limburg en Utrecht. Met de uitbreiding van de vestiging in Zwijndrecht zal Stichting SeysCentra ook nadrukkelijker in Zuid-Holland vertegenwoordigd zijn. Bij de vestiging in Gelderland is zowel dag- als 24- uursbehandeling mogelijk. De locaties in Utrecht, Maastricht en Zwijndrecht bieden dagbehandeling aan.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens Verhuurder, een particuliere belegger.

Kimberley Moolenaar
Neem contact op met Kimberley

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Aangehuurd l ca. 18.000 m² buitenterrein te Raamdonksveer

Een internationale logistieke organisatie heeft ca. 18.000 m² aan verhard buitenterrein gehuurd in Raamdonksveer. Het terrein in Raamdonksveer zal worden gebruikt voor de opslag van...
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Bekijk overzicht