Stichting SeysCentra breidt uit in Medisch Centrum Moermond te Zwijndrecht

Stichting SeysCentra breidt uit in Medisch Centrum Moermond te Zwijndrecht

Geschreven door Kimberley Moolenaar op 3 mei 2022

Stichting SeysCentra heeft zich in 2019 in het Medisch Centrum Moermond gevestigd. Vanwege groei van de onderneming hebben ze het gehuurde verder uitgebreid binnen het Medisch Centrum en is er een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor in totaal ca. 584 m² kantoor- / maatschappelijke ruimte.

Stichting SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van ARFID (voedselweigering) en onzindelijkheid, bij kinderen met of zonder verstandelijke beperking. SeysCentra heeft al verschillende vestigingen in Nederland, onder andere in Gelderland, Limburg en Utrecht. Met de uitbreiding van de vestiging in Zwijndrecht zal Stichting SeysCentra ook nadrukkelijker in Zuid-Holland vertegenwoordigd zijn. Bij de vestiging in Gelderland is zowel dag- als 24- uursbehandeling mogelijk. De locaties in Utrecht, Maastricht en Zwijndrecht bieden dagbehandeling aan.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens Verhuurder, een particuliere belegger.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie