Start verkoop ‘Biesboschhal’ Dordrecht

Start verkoop ‘Biesboschhal’ Dordrecht

Geschreven door Kimberley Moolenaar op 22 februari 2021

In opdracht van de Gemeente Dordrecht zijn wij gestart met de openbare verkoop / verhuur van de Biesboschhal in Dordrecht. De verkoop / verhuur zal geschieden bij openbare inschrijving.

De Biesboschhal betreft een gemeentelijk monument en kent een bijzondere geschiedenis. Het pand is gelegen aan de zuidelijke insteekhaven van het gebied De Stadswerven en kent een totale omvang van ca. 4.259 m².

Eén van de USP's van dit complex is, dat het beschikt over een ruime bestemming (gemengd-1), waardoor het voor vele doeleinden kan worden aangewend (cultuur & ontspanning, maatschappelijke voorzieningen, sport, detailhandel, horeca-1 en kantoor).

De Gemeente Dordrecht is op zoek naar een slagvaardige partij die de herontwikkeling van de locatie zekerstelt. Met de herontwikkeling dient er een impuls te worden gegeven aan het gebied, passend binnen de visie van de gemeente Dordrecht en het vigerende bestemmingsplan.

Geïnteresseerd in deze locatie ? U kunt de uitgebreide projectinformatie opvragen door een e-mail te sturen naar
drechtsteden@ooms.com. Voor het plannen van een bezichtigingsafspraak kun u telefonisch contact met ons opnemen op 088-4240173.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie