Kantoorruimte of kantoorunit kopen -  36922

Kantoorruimte of kantoorunit kopen

Wij voegen waarde toe door met gepassioneerde specialisten, bedrijfsmatige vraagstukken op te lossen in alle facetten van het vastgoed. Wij beschikken over één van de grootste kantorenportefeuilles in regio Rotterdam en de Drechtsteden.

De werkplek is belangrijk voor de prestaties van uw medewerkers. Als u als werkgever de ideale omstandigheden creëert, kan uw personeel optimaal presteren. Naast dat huisvesting ruimte moet bieden aan de organisatie, bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen, wilt u ook dat de ruimte inspireert en motiveert. Daarbij spelen natuurlijk diverse aspecten een rol: het aantal benodigde vierkante meters, groeiverwachting, budget, locatievoorkeur, bereikbaarheid en parkeervoorzieningen. Middels een aankooptraject nemen wij alle zorgen uit handen, zodat u al uw tijd en energie steekt in hetgeen waar u goed in bent: ondernemen.

Bekijk ons aanbod

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

Uitgebreid relatienetwerk

In drie stappen een nieuwe kantoorruimte kopen

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Aan de hand van ons gesprek stellen we een concreet programma van eisen met daarin bijvoorbeeld uw gewenste locatie, het aantal vierkante meters, groeiverwachting en budget.

Op zoek naar uw object

Wij zetten uw zoekvraag uit bij ons uitgebreide netwerk van ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Aan de hand van onze uitgebreide analyses kunt u vervolgens eenvoudig het juiste object voor uw onderneming kiezen. Samen met uw makelaar bezoekt u het object en eindigen we het bezoek met een evaluatie.

Onderhandeling

Uw ideale locatie gevonden? Dan zorgen wij voor de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw aankoop te vieren!

Waar wij trots op zijn..

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Geschreven door Peter van Nederpelt Bekijk bericht
Logo
Logo
Logo
Logo

110 transacties

Afgelopen 12 maanden

296 objecten

Beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie