Kantoorruimte of kantoorunit huren -  36921

Kantoorruimte of kantoorunit huren

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is al bijna 100 jaar dé specialist voor kantoorunits, kantoorruimtes en kantoorgebouwen in Groot-Rotterdam, de Drechtsteden en Noordwest Brabant. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Als u als werkgever wilt dat uw werknemers optimaal presteren, dan is het aan u om de ideale omstandigheden te creëren. U wilt dat de ruimte inspireert en uw medewerkers maximaal motiveert. Tevens moet de huisvesting ruimte bieden aan de organisatie voor de bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen. Vierkante meters, groeiverwachting, uw budget, locatievoorkeur, bereikbaar en parkeervoorzieningen, zijn daarbij belangrijke aspecten. Middels een aanhuurtraject nemen wij alle voorbereiding uit handen. U houdt de focus op het leukste wat er is: ondernemen.

Bekijk ons aanbod

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

Uitgebreid relatienetwerk

In drie stappen een nieuwe kantoorruimte huren

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Aan de hand van ons gesprek stellen we een concreet programma van eisen met daarin bijvoorbeeld uw gewenste locatie, het aantal vierkante meters, groeiverwachting en budget.

Op zoek naar uw object

Wij zetten uw zoekvraag uit bij ons uitgebreide netwerk van ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Aan de hand van onze uitgebreide analyses kunt u vervolgens eenvoudig het juiste object voor uw onderneming kiezen. Samen met uw makelaar bezoekt u het object en eindigen we het bezoek met een evaluatie.

Onderhandeling

Uw ideale locatie gevonden? Dan zorgen wij voor de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw nieuwe locatie te vieren!

Waar wij trots op zijn..

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Geschreven door Peter van Nederpelt Bekijk bericht
Logo
Logo
Logo
Logo

110 transacties

Afgelopen 12 maanden

296 objecten

Beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie