Bedrijfshal of logistieke ruimte kopen -  36780

Bedrijfshal of logistieke ruimte kopen

Uw bedrijf groeit harder dan verwacht, u heeft meer ruimte nodig. Of er zijn andere redenen waarom u dringend op zoek bent naar ruimte om uw bedrijfsactiviteiten onder te brengen. Geen probleem, Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is u graag van dienst. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Wij beschikken niet alleen over een groot relatienetwerk, maar hebben ook een grote kennis van de vastgoedmarkt in uw regio. Middels een aankooptraject kunnen we u daardoor optimaal van dienst zijn om de beste bedrijfslocatie voor uw onderneming te vinden en aan te kopen. Op basis van zaken als de door u gewenste locatie, het aantal vierkante meters, duurzaamheid en mogelijke inrichting, gaan wij voor u aan de slag. Wij ontzorgen u geheel, zodat u zich kunt blijven richten op uw onderneming.

Bekijk ons aanbod

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Specialist in bedrijfshallen & logistiek vastgoed

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Uitgebreid relatienetwerk

Altijd twee vaste aanspreekpunten

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

In drie stappen een nieuwe bedrijfshal kopen

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Aan de hand van ons gesprek stellen we een concreet programma van eisen met daarin bijvoorbeeld uw gewenste locatie, het aantal vierkante meters, groeiverwachting en budget.

Op zoek naar uw object

Wij zetten uw zoekvraag uit bij ons uitgebreide netwerk van ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Aan de hand van onze uitgebreide analyses kunt u vervolgens eenvoudig het juiste object voor uw onderneming kiezen. Samen met uw makelaar bezoekt u het object en eindigen we het bezoek met een evaluatie.

Onderhandeling

Uw ideale locatie gevonden? Dan zorgen wij voor de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw aankoop te vieren!

Waar wij trots op zijn..

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie