Lastig om je eerste huis kopen? Je bent niet de enige

Lastig om je eerste huis kopen? Je bent niet de enige

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste twintigers en begin dertigers het niet makkelijk vinden om hun eerste huis te kopen. Dat komt onder meer door de hoge huizenprijzen en het geringe aanbod, maar de grootste reden is dat ze nauwelijks inzicht hebben in hun mogelijkheden.

Herken je dat? Je bent toe aan de volgende stap en bent er klaar voor om een huis of leuk appartement te kopen. Zoek je in je eentje, met je vriend of vriendin of met je gezinnetje? Het is hoe dan ook leuk om te fantaseren over je toekomstige woning. Je struint Funda af en ziet best wel toffe dingen, maar je hebt de knoop nog steeds niet doorgehakt. Wellicht bezichtigen jullie wel, maar tot een definitief besluit is het nog niet gekomen.

Krijg inzicht in je mogelijkheden met een financieel adviseur
Om keuzes te maken is het heel prettig om te weten wat je mogelijkheden zijn. Als je duidelijk op een rijtje hebt wat jij of jullie te besteden hebben, is het een stuk makkelijker om grote besluiten te nemen. De financieel adviseur helpt je daarbij en hij of zij wijst je ook op andere interessante punten, zoals de Starterslening. Je krijgt bij Ooms Financieel Adviseurs altijd een hypotheekadvies dat het best past bij je situatie. Voor nu, maar zeker ook voor de toekomst! En heb je ook gedacht aan de verzekeringen?

De financieel adviseur neemt je mee in het hele traject, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en gewoon kan genieten van de aankoop van jouw of jullie eerste droomhuis.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn in de aankoop van je eerste huis?
Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op via deze link. Vertel ons je verhaal en we gaan je helpen!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie