Je eerste koophuis meteen jouw droomhuis? Vraag de Starterslening aan!

Je eerste koophuis meteen jouw droomhuis? Vraag de Starterslening aan!

Ga je binnenkort je eerste huis kopen? Dan ben je vast al flink aan het fantaseren over hoe het gaat zijn. De mooie keuken, de locatie, het aantal vierkante meters, je auto voor de deur, die wellness badkamer… Het liefst verhuis je morgen al. Maar eerst moet er nog een hoop geregeld worden, vooral de financiële kant. Heb je bijvoorbeeld al gehoord over de Starterslening?

Buiten al het dromen om, moet je als starter op de woningmarkt nieuwe, grote keuzes maken die waarschijnlijk veel vragen oproepen. Dat begint met het afsluiten van een hypotheek. Hoeveel kan je lenen, welke hypotheekvormen zijn er allemaal en welke past daarvan het best bij jou? En heb je wel genoeg geld om dat droomhuis met die keuken en badkamer te realiseren?
Het is slim om informatie in te winnen over welke beslissingen je dient te nemen en welke opties er voor jou zijn. Zo maak je het voor jezelf overzichtelijk én ben je in staat de meest gunstige situatie voor jezelf te creëren.

Wat is de Starterslening?
De Starterslening is speciaal voor mensen die hun eerste koophuis aanschaffen. Het is een aanvullende lening bovenop de hypotheek die het verschil overbrugt tussen de aankoopprijs van de woning en de maximale hypotheek. De Starterslening vraag je aan bij jouw gemeente. In ongeveer 200 gemeenten in Nederland kun je de lening krijgen.
Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen, waaronder dat je je hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) moet afsluiten en het aankoopbedrag niet boven een door de gemeente bepaald bedrag uitkomt.


Is de Starterslening iets voor jou en waar moet je nog meer aan denken?
Laat je goed informeren voordat je de grote beslissingen neemt die komen kijken bij de aankoop van een eerste huis. Velen starters zijn je al voor gegaan: de hypotheekadviseurs van Ooms helpen voornamelijk beginnende kopers. In een adviesgesprek kijkt de adviseur specifiek naar jouw situatie en luistert hij of zij naar jouw eisen en wensen. Daardoor krijg je een persoonlijk antwoord op je vragen, vind je de beste hypotheek en de adviseur helpt je in het aanvragen van de Starterslening.
Dat neemt een hoop zorgen weg en dan kun jij je lekker bezig houden met alle leuke dingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via hypotheek@ooms.com of bel naar 010 – 424 88 10. Het eerste gesprek is gratis! Het contact gaat telefonisch of via videobellen. Veilig en wel zo efficiënt. We spreken je graag!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie