Harmonie, Harmonie Herenhuis , 2903 SR, Capelle aan den IJssel

 • 129 m² - 142 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Centraal in de wijk komen de luxe herenhuizen. Zodra je de voordeur uitstapt sta je direct in het openbare groen. Aan de achterzijde beschik je over een ruime privétuin en een berging. Woonoppervlaktes variëren van ca. 130 tot 150 m2. Alle herenhuizen hebben drie...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 129 m² - 142 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Centraal in de wijk komen de luxe herenhuizen. Zodra je de voordeur uitstapt sta je direct in het openbare groen. Aan de achterzijde beschik je over een ruime privétuin en een berging. Woonoppervlaktes variëren van ca. 130 tot 150 m2. Alle herenhuizen hebben drie slaapkamers en een ruime zolder. De auto staat veilig in de parkeergarage, uit het zicht. De gevels en de bijzondere puntdaken geven de uitstraling van deze woningen iets voornaams.

De getoonde plattegrond is van de tussenwoning. Het Herenhuis komt straks in verschillende varianten, bijvoorbeeld met een zij-uitbouw.

De bruto maandlast voor een herenhuis is ca. €889. Wil je weten wat de uitgangspunten voor deze maandlast zijn? Lees meer op de pagina financiering op de projectsite

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Harmonie' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 144

Locatie

Plaats Capelle aan den IJssel

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 129 m² - 142 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.