Harmonie, Capelle aan den IJssel
2903 SR, Capelle aan den IJssel

Harmonie, 2903 SR, Capelle aan den IJssel

€ 200.000 - € 800.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

START VERKOOP HARMONIE 13 OKTOBER 2020! Na de succesvolle pre-sale tijdens de zomer is maar liefst al 70% van de woningen gereserveerd. Voor de resterende woningen start de verkoop op 13 oktober 2020. U krijgt tot en met 22 oktober 20:00 uur de tijd om u zelf in...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 55 m² - 195 m²
Perceel 85 m² - 300 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 200.000 - € 800.000
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 175 m³ - 640 m³
Perceeloppervlakte 85 m² - 300 m²
Woonoppervlakte 55 m² - 195 m²

Uitgebreide omschrijving

START VERKOOP HARMONIE 13 OKTOBER 2020!

Na de succesvolle pre-sale tijdens de zomer is maar liefst al 70% van de woningen gereserveerd. Voor de resterende woningen start de verkoop op 13 oktober 2020.

U krijgt tot en met 22 oktober 20:00 uur de tijd om u zelf in te schrijven. Er wordt bij de toewijzing niet gekeken wie zich als eerste ingeschreven heeft, dus neem de tijd om alles goed te bekijken. Diegene die zich inschrijven met een haalbaarheidscertificaat krijgen voorrang op diegene die geen haalbaarheidscertificaat hebben. Lees meer over het verkoopproces en hoe u zich kunt inschrijven op de website thuisinharmonie.nl

Projectinformatie:
Harmonie, uniek wonen in Capelle aan den IJssel!

Dit schitterende project is in voorbereiding en bestaat uit totaal 144 woningen welke zijn verdeeld in appartementen, penthouses, waterwoningen, stadswoningen en parkwoningen.

Eigentijdse woningen, ruim, licht en met ruimte voor eigenheid. Denk: fijne gezinswoningen, omgeven door water en groen, wat laagbouw-appartementen – een keur aan woningtypen voor jong en oud. Een mooie mix van architectuur en een net zo mooie mix van bewoners. Want de bewoners maken een wijk. Wanneer er vogels fluiten, kinderen spelen en mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwbouwwijk waar je de buren kent maar ook privacy vindt. Waar je niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat auto’s grotendeels onder een groen dak staan. Waar je in 10 minuten met de metro in ‘de stad’ zit, maar de terugreis naar huis toch mooier vindt.

Dichtbij Rotterdam maar er net ver genoeg vandaan: geen wonder dat Capelle aan den IJssel na de oorlog uitgroeide tot een gewilde plek om te wonen. Die snelle groei leverde Capelle een uniek karakter op, met meerdere dorpskernen en een breed scala aan voorzieningen – winkelcentra, scholen, theaters én uitstekende OV-verbindingen. En gelukkig ook met groen; veel groen. Het centrum van Capelle is inmiddels aan een vernieuwingsslag toe. En dat biedt kansen, in het prachtige project ‘Harmonie’.

Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkelingen in Harmonie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief via de projectwebsite thuisinharmonie.nl

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Harmonie' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.925
 • Vrouwelijke inwoners

  4.630
 • Inwoners Capelle aan den IJssel

  32.080
 • Inwoners Capelle aan den IJssel

  34.341
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 143.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie