Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P03 , 3317 NR, Dordrecht

  • 207 m²
€ 1.059.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Ruim zicht! Deze riante vrijstaande villa ligt op de hoeken van het nieuwbouweiland. Je kijkt vrij uit over water en groen. Bij perceel 15 ligt je woning zelfs op een privé-eiland. Aan alle kanten zie je het water. De woningen zijn een kwartslag gedraaid ten opzichte...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Buurtstatistieken Dorus Rijkersstraat en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ruim zicht! Deze riante vrijstaande villa ligt op de hoeken van het nieuwbouweiland. Je kijkt vrij uit over water en groen. Bij perceel 15 ligt je woning zelfs op een privé-eiland. Aan alle kanten zie je het water. De woningen zijn een kwartslag gedraaid ten opzichte van de tussenliggende bebouwing. Dit benadrukt de kop en staart van de nieuwbouweilanden.

De entree van deze woningen ligt aan het park. Tegenover de bos- of vlinderweide. Via een ruime hal met apart toilet kom je in de gigantisch grote doorzon woonkamer. Wat een ruimte, wat een licht! De Z-vormige plattegrond laat woonkamer en leefkeuken naadloos in elkaar overlopen. Het licht heeft ruim baan. Via overhoekse raampartijen in de woonkamer en leefkeuken doorkruist het daglicht je woning. Een bijzonder schouwspel, vooral als de zon schijnt.

In de leefkeuken is volop ruimte voor een grote tafel. Hier lees je heerlijk de krant, of dineer je met vrienden. Voor kinderen is er alle ruimte om een eigen speelhoek in te richten. Hun speelgoed berg je op in de vaste kast onder de trap, die vanuit de woonkamer toegankelijk is. Wil je een nog grotere woonkamer? Dat kan! Dan verplaatsen we de berging, en maken een uitbouw aan de zuidkant.

Via het ruime trappenhuis, ga je naar de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer en apart toilet. Twee van de drie slaapkamers worden geaccentueerd met een schuine wand, die de verlaagde gootlijn volgt. De twee slaapkamers aan de zuidzijde hebben ramen in de achter- en zijgevel. Hier is het fijn licht. In de badkamer is een douche en dubbele wastafel. De twee slaapkamers op de tweede verdieping worden gescheiden door een grote technische ruimte met witgoedaansluitingen. De zuidelijke kamer heeft twee ramen in de zuidgevel, en in het schuine dak. Een mooie plek voor een lichte master bedroom. Deze geweldige woning heeft uitzicht alom.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.059.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning villa
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 15

Locatie

Adres Type D2
Plaats Dordrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 207

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 6 kamers waarvan 5 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Dorus Rijkersstraat en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P03, Dordrecht

Hier zult u wonen

Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P03, 3317 NR, Dordrecht

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.