Dordtse Pracht, Type D2 , 3317 NR, Dordrecht

 • 207 m² - 207 m²
€ 1.059.000 - € 1.089.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Ruim zicht! Deze riante vrijstaande villa ligt op de hoeken van het nieuwbouweiland. Je kijkt vrij uit over water en groen. Bij perceel 15 ligt je woning zelfs op een privé-eiland. Aan alle kanten zie je het water. De woningen zijn een kwartslag gedraaid ten opzichte...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 207 m² - 207 m²
Aantal kamers 1 kamers

Ruim zicht! Deze riante vrijstaande villa ligt op de hoeken van het nieuwbouweiland. Je kijkt vrij uit over water en groen. Bij perceel 15 ligt je woning zelfs op een privé-eiland. Aan alle kanten zie je het water. De woningen zijn een kwartslag gedraaid ten opzichte van de tussenliggende bebouwing. Dit benadrukt de kop en staart van de nieuwbouweilanden.

De entree van deze woningen ligt aan het park. Tegenover de bos- of vlinderweide. Via een ruime hal met apart toilet kom je in de gigantisch grote doorzon woonkamer. Wat een ruimte, wat een licht! De Z-vormige plattegrond laat woonkamer en leefkeuken naadloos in elkaar overlopen. Het licht heeft ruim baan. Via overhoekse raampartijen in de woonkamer en leefkeuken doorkruist het daglicht je woning. Een bijzonder schouwspel, vooral als de zon schijnt.

In de leefkeuken is volop ruimte voor een grote tafel. Hier lees je heerlijk de krant, of dineer je met vrienden. Voor kinderen is er alle ruimte om een eigen speelhoek in te richten. Hun speelgoed berg je op in de vaste kast onder de trap, die vanuit de woonkamer toegankelijk is. Wil je een nog grotere woonkamer? Dat kan! Dan verplaatsen we de berging, en maken een uitbouw aan de zuidkant.

Via het ruime trappenhuis, ga je naar de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer en apart toilet. Twee van de drie slaapkamers worden geaccentueerd met een schuine wand, die de verlaagde gootlijn volgt. De twee slaapkamers aan de zuidzijde hebben ramen in de achter- en zijgevel. Hier is het fijn licht. In de badkamer is een douche en dubbele wastafel. De twee slaapkamers op de tweede verdieping worden gescheiden door een grote technische ruimte met witgoedaansluitingen. De zuidelijke kamer heeft twee ramen in de zuidgevel, en in het schuine dak. Een mooie plek voor een lichte master bedroom. Deze geweldige woning heeft uitzicht alom.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.059.000 - € 1.089.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 15

Locatie

Plaats Dordrecht

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 762 m² - 782 m²
Woonoppervlakte 207 m² - 207 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 1 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Dordtse Pracht, Type D2, Dordrecht
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P03, Dordrecht
  Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P03, Dordrecht
  Bekijk alle afbeeldingen
  Onder optie
  Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P03
  3317 NR, Dordrecht

  € 1.059.000 V.o.n.

  • 6 kamers
  Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P15, Dordrecht
  Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P15, Dordrecht
  Bekijk alle afbeeldingen
  Onder optie
  Dordtse Pracht, Type D2, bouwnummer: P15
  3317 NR, Dordrecht

  € 1.089.000 V.o.n.

  • 6 kamers