Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, Blok H, bouwnummer: H09 , 3317, Dordrecht

  € 340.000 V.o.n.
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  Na de verkoop van 6 bouwkavels fase 1 zijn we gestart met de verkoop van 7 nieuwe kavels waarop jij zelf een woning kunt (laten) ontwerpen en bouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van de waterrijke, groene nieuwbouwwijk Dordts Buiten in het deelgebied "op de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Aantal kamers 1 kamers

  Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Na de verkoop van 6 bouwkavels fase 1 zijn we gestart met de verkoop van 7 nieuwe kavels waarop jij zelf een woning kunt (laten) ontwerpen en bouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van de waterrijke, groene nieuwbouwwijk Dordts Buiten in het deelgebied "op de Eilanden". Het deelgebied “op de Eilanden” kenmerkt zich door de ruime opzet met fraaie ligging midden in het groen.

  WELKOM IN DORDTS BUITEN
  Aan de zuidkant van Dordrecht ligt de nieuwe wijk Dordts Buiten. Een groene en duurzame wijk waar ecologie en natuurinclusiviteit op één staat. Dordts Buiten bestaat straks uit drie deelbuurten. De bouw van de eerste woningen in deelgebied “tussen de Velden” en “ Aan de Lanen” is gestart. In deelgebied “op de Eilanden” is het mogelijk om zelf je droomhuis te bouwen. De kavels hebben de bestemming “ontwikkelgebied”. Dit houdt in dat de beeldkwaliteit aan moet sluiten op de sfeer die voorgeschreven is in het bestemmingsplan en in het beeldkwaliteitsplan. De kavels zijn gelegen aan de rand van de wijk. Hier staat al veel volgroeid groen en een polderstructuur die we behouden en versterken. De waterpartij “de Oostkil” ligt als een blauwe buffer om Dordts Buiten heen. Maar liefst 40% van het totale plangebied wordt openbaar groen en/of openbaar water!

  In Dordts Buiten krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur, je buren te ontmoeten en heerlijk te kunnen wonen!

  JOUW DROOMHUIS
  In deelgebied “Op de Eilanden” kun je jouw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen. De kavels variëren in grootte vanaf 300 m² tot 406 m². Het ontwerp dient te voldoen aan de gestelde eisen in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Deze zijn ook te downloaden via ruimtelijke plannen. Je bent zelf vrij in de keuze voor architect en aannemer. Wij hebben de belangrijkste uitgangspunten geformuleerd in het kavelpaspoort. Deze is beschikbaar vanaf start verkoop. Alles wat je wil en moet weten over de bouw van de woning is hierin te vinden.

  Een unieke kans om al jouw woonwensen uit te laten komen!

  Disclaimer:
  De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 340.000 V.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Onder optie

  Bouw

  Recreatiewoning nee
  Permanente bewoning ja
  Bouwvorm n.v.t
  Aantal eenheden 7

  Locatie

  Adres Blok H
  Plaats Dordrecht
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland

  Indeling

  Aantal woonlagen 1
  Aantal verdiepingen 1
  Aantal kamers 1 kamers
  Aantal woonlagen 1 woonlagen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Oppervlakte 0

  Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Ontdek de woning

  Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, Blok H, bouwnummer: H09, Dordrecht

  Hier zult u wonen

  Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, Blok H, bouwnummer: H09, 3317, Dordrecht

  Schaduwwijzer

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.