Dordts buiten - op de Eilanden fase 2 , 3317, Dordrecht

  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 299.000 - € 340.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Na de verkoop van 6 bouwkavels fase 1 zijn we gestart met de verkoop van 7 nieuwe kavels waarop jij zelf een woning kunt (laten) ontwerpen en bouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van de waterrijke, groene nieuwbouwwijk Dordts Buiten in het deelgebied "op de...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Na de verkoop van 6 bouwkavels fase 1 zijn we gestart met de verkoop van 7 nieuwe kavels waarop jij zelf een woning kunt (laten) ontwerpen en bouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van de waterrijke, groene nieuwbouwwijk Dordts Buiten in het deelgebied "op de Eilanden". Het deelgebied “op de Eilanden” kenmerkt zich door de ruime opzet met fraaie ligging midden in het groen.

WELKOM IN DORDTS BUITEN
Aan de zuidkant van Dordrecht ligt de nieuwe wijk Dordts Buiten. Een groene en duurzame wijk waar ecologie en natuurinclusiviteit op één staat. Dordts Buiten bestaat straks uit drie deelbuurten. De bouw van de eerste woningen in deelgebied “tussen de Velden” en “ Aan de Lanen” is gestart. In deelgebied “op de Eilanden” is het mogelijk om zelf je droomhuis te bouwen. De kavels hebben de bestemming “ontwikkelgebied”. Dit houdt in dat de beeldkwaliteit aan moet sluiten op de sfeer die voorgeschreven is in het bestemmingsplan en in het beeldkwaliteitsplan. De kavels zijn gelegen aan de rand van de wijk. Hier staat al veel volgroeid groen en een polderstructuur die we behouden en versterken. De waterpartij “de Oostkil” ligt als een blauwe buffer om Dordts Buiten heen. Maar liefst 40% van het totale plangebied wordt openbaar groen en/of openbaar water!

In Dordts Buiten krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur, je buren te ontmoeten en heerlijk te kunnen wonen!

JOUW DROOMHUIS
In deelgebied “Op de Eilanden” kun je jouw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen. De kavels variëren in grootte vanaf 300 m² tot 406 m². Het ontwerp dient te voldoen aan de gestelde eisen in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Deze zijn ook te downloaden via ruimtelijke plannen. Je bent zelf vrij in de keuze voor architect en aannemer. Wij hebben de belangrijkste uitgangspunten geformuleerd in het kavelpaspoort. Deze is beschikbaar op de projectwebsite. Alles wat je wil en moet weten over de bouw van de woning is hierin te vinden.

Een unieke kans om al jouw woonwensen uit te laten komen!

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 299.000 - € 340.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 7

Locatie

Plaats Dordrecht
Land NL

Buurtstatistieken Zeehavenlaan en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, Dordrecht

Hier zult u wonen

Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, 3317, Dordrecht

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, Blok H, Dordrecht
Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, Blok H, Dordrecht
Bekijk alle afbeeldingen
Dordts buiten - op de Eilanden fase 2, Blok H
3317, Dordrecht

€ 299.000 - € 340.000 v.o.n.

  • 1 kamers
  • 0 beschikbaar