scheepvaartkwartier

Scheepvaartkwartier

In het Scheepvaartkwartier begeef je je in één van de meest charmante wijken van Rotterdam. Je woont hier aan de voet van de Erasmusbrug, om de hoek van het bruisende stadscentrum. Het dorpse karakter met ambachtelijke winkeltjes en horeca, je ruikt, hoort en ziet de Maas, de statige en monumentale panden, de idyllische stadshaven en de groene omgeving zorgen voor een unieke woonbeleving in de wijk.

Het nieuwste aanbod in het Scheepvaartkwartier e.o.

Voorzieningen

In het Scheepvaartkwartier zijn echt alle voorzieningen op loopafstand. Borrelen bij Loos, wandelen over de Parklaan, een gehaktballetje eten bij de Ballentent of verse broodjes halen bij bakkerij Bussing; deze wijk biedt zeer veel sfeer en gezelligheid. Metrostation Leuvehaven en de tram zorgen ervoor dat je met het openbaar vervoer overal kunt komen. Een bezoek brengen aan de Euromast of de Chinese Boot; je zult je hier nooit vervelen!

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
Scheepvaartkwartier | Rotterdam - Ooms Makelaars

Onze vestiging in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Maaskade 113 (per 1 januari is het betaald parkeren op het Noordereiland)
3071 NJ Rotterdam

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie