Blijdorp

Blijdorp

Blijdorp, een wijk die happy maakt. Niets is ver, alles dichtbij. Jij kiest waar je zin in hebt. Het rumoer van de stad? Pak de metro en je staat er middenin. Je hoofd leeg maken in het groen? Het Vroesenpark is yours. Voor jaren-dertig-liefhebbers is Blijdorp de wijk-to-be. Volop sfeer met glas-in-lood, graniet, ensuite, hoge plafonds.

Het nieuwste aanbod in Blijdorp e.o.

Voorzieningen

Een zaterdag in Blijdorp is ‘s ochtends koffie in de zon bij het Vroesenpaviljoen. Neuzen bij kinderboekwinkel De geheime tuin. Even wat klusadvies en een pot verf halen bij Magazijn Blijdorp. Een doosje bonbons voor je geliefde bij Winkelman. Dan lekker happen in een broodje boerenkaas bij het Kaaspaleis. ’s Middags oog in oog staan met de Big Five in Diergaarde Blijdorp. Daarna met plaid onder je arm, flesje wijn, bbq en vrienden naar het park. En kids, die kunnen in Blijdorp volop spelen en fijn naar school.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken
Blijdorp | Rotterdam - Ooms Makelaars

Onze vestiging in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Maaskade 113 (per 1 januari is het betaald parkeren op het Noordereiland)
3071 NJ Rotterdam

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie