Nick Forger

Nick Forger

Manager Wonen Nieuwbouw - NVM Makelaar Taxateur - Partner

Laat me je de stad tonen, waarvan ik ben gaan houden

Over mij

Mijn naam is Nick Forger en sinds medio 2016 ben ik werkzaam als Register Makelaar en Manager Wonen bij ons kantoor in Rotterdam. Een stad waar ik door de jaren heen van ben gaan houden en nu elke dag mag werken. Al vroeg wist ik dat ik makelaar wilde worden en inmiddels ben ik dan ook al weer ruim 15 jaar actief in de makelaardij.

Het helpen van mensen bij het realiseren van hun woonwensen maken samen met de grote afwisseling dit tot het mooiste beroep. Binnen ons kantoor ben ik naast Register Makelaar als Manager Wonen ook verantwoordelijk voor de de dagelijkse gang van zaken op de afdeling "Wonen". 

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie