't Landhuys , 2661 DS, Bergschenhoek

  • 43 m² - 66 m²
  • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 276.500 - € 399.950 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

’t Landhuys | Een thuis in Lansingerland *START VERKOOP 28 FEBRUARI* Kom langs op het start verkoop event en ontvang alle verkoopinformatie, zoals de verkoopbrochure en plattegronden van alle woningen! Ook kunt u direct terecht bij de makelaar voor vragen. Het event...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 43 m² - 66 m²

Buurtstatistieken De Driehoek

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

’t Landhuys | Een thuis in Lansingerland

*START VERKOOP 28 FEBRUARI*
Kom langs op het start verkoop event en ontvang alle verkoopinformatie, zoals de verkoopbrochure en plattegronden van alle woningen! Ook kunt u direct terecht bij de makelaar voor vragen. Het event heeft een vrije inloop.
U hoeft zich dus niet van te voren aan te melden.
LOCATIE EN TIJD: Kantoor Ooms Makelaars in Berkel en Rodenrijs tussen 16:00 en 18:00.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prachtige transformatieproject 't Landhuys.

Het voormalige Rabobankkantoor in Bergschenhoek krijgt binnenkort een compleet nieuwe functie. Het gebouw wordt volledig getransformeerd tot een woon-zorgcomplex.

Bent u op zoek naar een seniorenwoning in een fijn dorp? Dan is ’t Landhuys zeker een optie voor u!
In het iconische gebouw worden naast 34 zorgstudio’s, 19 seniorenappartementen met balkon ontwikkeld. Deze 19 koopappartementen krijgen een oppervlakte van ca. 43 tot 66 m2 met een ca. von prijs vanaf € 276.500 tot € 399.950 en zijn toegankelijk via een eigen entree.

-- Van alle gemakken voorzien –
Bij de ontwikkeling van ’t Landhuys wordt er goed gekeken naar de moderne voorzieningen. Zo wordt er gestreefd naar een zo hoog mogelijk energielabel, zijn alle verdiepingen toegankelijk met de lift en is er genoeg plaats voor scootmobielen inclusief oplaadmogelijkheid. Deze is ook te gebruiken voor het opladen van elektrische fietsen.

-- Eigen parkeerplaats --
In de besloten parkeerkelder onder het complex is er voor ieder appartement een eigen privé parkeerplaats. Zo bent u verzekerd van een plek voor uw auto!

-- Interesse --
Binnenkort start de verkoop van de 19 koopappartementen. Via de website wonenintlandhuys.nl kunt u zich aanmelden als geïnteresseerden. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u een mail als de startverkoopdatum bekend is. Ook ontvangt u een mail wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is over ’t Landhuys.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 276.500 - € 399.950 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 1

Locatie

Plaats Bergschenhoek
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 198 m³ - 126 m³
Woonoppervlakte 43 m² - 66 m²
Inhoud 126 m² - 198 m²

Buurtstatistieken De Driehoek

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

't Landhuys, Bergschenhoek

Hier zult u wonen

't Landhuys, 2661 DS, Bergschenhoek

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

't Landhuys, Appartement, Bergschenhoek
't Landhuys, Appartement
2661 DS, Bergschenhoek

€ 276.500 - € 276.500 v.o.n.

  • 43 m² - 43 m²
  • 1 kamers
  • 1 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie