Jim Pezie

Jim Pezie

NVM Makelaar – Partner

Mensen adviseren en begeleiden bij de aan- of verkoop van hun woning is schitterend werk.

Over mij

Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in vastgoed. Halverwege 2014 ben ik in dienst getreden bij Ooms Makelaars nadat ik er eerst 6 maanden stage had gelopen. Het bijzondere van Ooms Makelaars is dat het een veelzijdige organisatie is die op alle vlakken meedoet in deze branche. Niet alleen het werk voor particuliere - maar zeker ook voor professionele opdrachtgevers maakt het werken bij Ooms Makelaars afwisselend en leuk. Na verschillende omwegen te hebben gemaakt ben ik uiteindelijk toch in de makelaardij terecht gekomen.

Makelaardij is een beroep waar veel verschillende aspecten aan zitten en dat maakt het dan ook zo’n boeiend en afwisselend vak. Vaak is het voor opdrachtgevers een grote stap die ze zetten in hun leven en dat ik daar deel van uit mag maken is heel erg mooi. Opdrachtgevers die met een glimlach weer naar buiten gaan geven mij enorm veel voldoening. Uiteindelijk streef je met z'n allen naar een doel: het tot stand doen komen van een voor alle partijen zo bevredigend mogelijke deal.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie